ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 behzatla harunun sahneleri muhteşem ya ahahah karnım ağırdı gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 skeç gibi olmuş devamını beklmeke lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ne saçma diziymiş bu. çekimler de çok kötü. onur ünlü işte... bi de böyle gökyüzüne efekt falan yapmışlar ahah nası sırıtıyo ya. absürd mizah falan, yersen. ha ismail iyiymiş ama adam oynuyo ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 trtde de bambaşka 24.00 den sonraya komedi dizisis bırakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ahahna bu pazra behzat ç ile ankardalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bizim evin önünde çevriliyor şu dizi...seyretmiyorum ama! bir bakkalı(eskiden amcamındı) kullanıyorlar bir de hemen aşağısındaki sokağı...offf arabalarla falan gelip bütün mahalleyi ayağa kaldırıyorlar,ışıkçısı, kostüm arabası falan filan derken 20 araba küçücük mahalleyi işgal ediyor....geçenlerde annemin evin önüne koyduğu saksılardan birini kırmış kamyonları...offf var ya bir çemkirdi bir çemkirdi annem! adamlar da efendi sesleri çıkmadı haftaya anneme saksı hediye ettiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 leylayla resim çek or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 leyla hangisi?adı ne yani normal hayatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt1&seekTime=04-05-2011%2023:55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ncQFcI-ike8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 süper dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 efsane bi bölümdü herhalde son 5 dk sını izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 çok övüldüğünden ve behzat ç. ile iç içe geçmesinden ötürü izledim ama absürd mizahı yapamamışlar gibi be abi? he? yanlış mı izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 gold ilk 4-5 bölüme bak abi. sonradan absürtlügü abarttılar. ilk bölümler baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hmm netten bulup bakiyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 eskş bölümleri ff yaptım hala efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 şu diziyi izlemiyorsunnz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 offfffff ahaha http://www.youtube.com/watch?v=QR4_AYyIVCw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Jn9C4AKBm3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok iyiymiş ya. Millet çok iyi diyordu ama bende de önyargı vardı. Tez yazarken 2.ekrana Türkçe birşeyler koyayım arada göz atarım canım sıkılmaz dedim. Deyiş o deyiş. yayınlanan bölümler bitmek üzere ve tez hala beklemede =) Cumaya teslim etmem lazım. (challenge accepted) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bende ilk bölümünü izledim çok iyiydi.. inş devam ediyodur böyle.. süper ya.. yarıldım gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 16.bölüm bir tane ismail yetiyordu bu bölüm 7x etkisi yaptı bünyede leyla da kofti çıktı sen nasıl aşıksın arkadaş mecnun bi bakışta tanıdı seni 17 fragman dede:gerçek aşık su üzerinde bile yürüyebilir ismail abi: (sırılsıklam bir şekilde)ben galiba gerçekten aşık değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nası çoğaltıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 pazartesi'ye alınmış dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gün değişikliği iyi olmuş ezel den sonra pazartesiler boş kalacaktı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar