Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 chrome>ff3>ff4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 firefoxta basladi hadi ff4e gec nolur gec demeye bana memnunum arkadasim ff3ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 chrome full screen flash videolarda makineyi kitliyodu. ff4 e geçtim rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 senko said: firefoxta basladi hadi ff4e gec nolur gec demeye bana memnunum arkadasim ff3ten. he ondan sordum bende 1 sayfa once. 4.01 cıkınca oto sormaya basladı ama pek gecesim yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 FF5 de çıktı bu arada beta olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Şu FF4'ün en sevmediğim yanı, eski sürümlerdeki gibi linki bi dizine sürükleyip direkt olarak URL yapamamamızdı... diye düşünüyodum ki, meğer o işi artık favicon'u sürükleyerek yapıyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ya bunun önceki verisyona nasıl en kolay dönülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ZaugnaKhaldun said: ff3'e downgrade ettim, kendimi evimde hissediyorum nasıl lan şu yeni sekme olayı bile intihar sebebi mal gibi update ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 uninstall edip eski versiyonu kursan olmuyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.6.17&os=win&lang=tr üstüne kurdum oldu windows gibi salak deilmiş eski verisyonunu kurdurmamamzlık etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya bu firefox kendini güncellemiş herhalde, artık son oturumdaki penceleri geri açmıyor. browserı kapatınca tüm sekmeler gidiyor. bunu nasıl düzelteceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bak seçeneklerde eşşek kadar yazıor :D Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Peeh dosya ekledim ama dosyayı şeetmiyor.. Neyse Seçenekler>Genel>Firefox Açıldığında> "Son Oturumdaki Pencereleri ve Sekmeleri Göster" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Flassh said: geç ff4> all Kesinlikle, ie9'u da sevmiştim aslında ama ff son versiyonu ile kastı kavurdu gene. Özellikle application tableriyle beni benden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Baluu said: bak seçeneklerde eşşek kadar yazıor :D e ben de ondan bahsediyorum, o seçenek işaretli ama update'den beridir çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Her kapadığımda her şeyi sil veya hiçbi oturumumu saklama gibi bi özellik açıktır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 jdownloaderkuararken yancı olarak aptal bir toolbar kurmuş, aslında silmiştim fakat, adres cubugu anlamsız birşey yazınca googledan araması lazım iken bu aptal toolbarın sayfasına giriyor nasıl düzelticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya ben çok tab'li kullanıyorum browser'ı uzun zamandır FF kullanıyorum fakat 4'ten memnun değilim. Takılmalar oluyor arada, son bir kaç günde göçmeye başladı falan. Özellikle mesela çok tab açıksa, bir tab'de video oynatırsam takılıyor video. Azaltmam gerekiyor tabı. Chrome'a geçeyim diyorum, onda da hala flashgot tarzı bir add-on bulamadığımdan geçemiyorum. Birde size şeyi sorucam. Şimdi ekran 15.3" ve 1080p, dolayısıyla fontlar, image'lar falan inanılmaz küçük, okunmuyor. DPI olayı windows'ta yarım yamalak işe yarıyor fakat web siteleri için zoom özelliği haricinde bu işi adam gibi yapacak bir add-on falan var mı? FF4'te patiye zoom yaptığımda borderlar yamuluyor falan ve image/videolarda büyüyor. Sadece text'i büyüt dediğin zamanda borderlar kalıyor, text büyüyor içine sıkışıyor. Nedir çözümünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eklentileri tek tek kapa ve dene birinden kaynaklaniyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Extension'lardan kaldır.. Default search engine'i değiştirmen lazım ayrıca. about:config'e git. Orada "face bilmemne" diye geçiyor olması lazım değerinin. "Google" diye değiştir. Flassh said: jdownloaderkuararken yancı olarak aptal bir toolbar kurmuş, aslında silmiştim fakat, adres cubugu anlamsız birşey yazınca googledan araması lazım iken bu aptal toolbarın sayfasına giriyor nasıl düzelticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 @riglous saol yaptım oldu. ek sorum var bu about:config de facemood eklentisi ile ilgili bir kaç girdi çıkıyor onları nasıl silebilirim acaba? extens.den kaldırdım çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 arkadaşlar idm eklentisi bu versiyonda çalışmıyor. yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 5 betadan çıksa da geri dönsem, chrome'a mahküm etti dandik versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 5 Final cikti diye okudum ama niyeyse daha kendi sitesinde Release olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.chip.com.tr/konu/firefox-5-hazir-indirin_27566.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar