Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4

kozalak

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Ya ben çok tab'li kullanıyorum browser'ı uzun zamandır FF kullanıyorum fakat 4'ten memnun değilim. Takılmalar oluyor arada, son bir kaç günde göçmeye başladı falan.

Özellikle mesela çok tab açıksa, bir tab'de video oynatırsam takılıyor video. Azaltmam gerekiyor tabı.

Chrome'a geçeyim diyorum, onda da hala flashgot tarzı bir add-on bulamadığımdan geçemiyorum.

Birde size şeyi sorucam. Şimdi ekran 15.3" ve 1080p, dolayısıyla fontlar, image'lar falan inanılmaz küçük, okunmuyor. DPI olayı windows'ta yarım yamalak işe yarıyor fakat web siteleri için zoom özelliği haricinde bu işi adam gibi yapacak bir add-on falan var mı? FF4'te patiye zoom yaptığımda borderlar yamuluyor falan ve image/videolarda büyüyor. Sadece text'i büyüt dediğin zamanda borderlar kalıyor, text büyüyor içine sıkışıyor. Nedir çözümünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Extension'lardan kaldır..
Default search engine'i değiştirmen lazım ayrıca. about:config'e git. Orada "face bilmemne" diye geçiyor olması lazım değerinin. "Google" diye değiştir.

Flassh said:

jdownloaderkuararken yancı olarak aptal bir toolbar kurmuş, aslında silmiştim fakat, adres cubugu anlamsız birşey yazınca googledan araması lazım iken bu aptal toolbarın sayfasına giriyor

nasıl düzelticem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...