Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

firefoxta basladi hadi ff4e gec nolur gec demeye bana
memnunum arkadasim ff3ten.

he ondan sordum bende 1 sayfa once. 4.01 cıkınca oto sormaya basladı ama pek gecesim yok ^^
Mesaj tarihi:
Şu FF4'ün en sevmediğim yanı, eski sürümlerdeki gibi linki bi dizine sürükleyip direkt olarak URL yapamamamızdı...
diye düşünüyodum ki, meğer o işi artık favicon'u sürükleyerek yapıyomuşuz.
Mesaj tarihi:
ya bu firefox kendini güncellemiş herhalde, artık son oturumdaki penceleri geri açmıyor.
browserı kapatınca tüm sekmeler gidiyor. bunu nasıl düzelteceğim?
Mesaj tarihi:
Flassh said:

geç

ff4> all

Kesinlikle, ie9'u da sevmiştim aslında ama ff son versiyonu ile kastı kavurdu gene. Özellikle application tableriyle beni benden alıyor.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
jdownloaderkuararken yancı olarak aptal bir toolbar kurmuş, aslında silmiştim fakat, adres cubugu anlamsız birşey yazınca googledan araması lazım iken bu aptal toolbarın sayfasına giriyor

nasıl düzelticem
Mesaj tarihi:
Ya ben çok tab'li kullanıyorum browser'ı uzun zamandır FF kullanıyorum fakat 4'ten memnun değilim. Takılmalar oluyor arada, son bir kaç günde göçmeye başladı falan.

Özellikle mesela çok tab açıksa, bir tab'de video oynatırsam takılıyor video. Azaltmam gerekiyor tabı.

Chrome'a geçeyim diyorum, onda da hala flashgot tarzı bir add-on bulamadığımdan geçemiyorum.

Birde size şeyi sorucam. Şimdi ekran 15.3" ve 1080p, dolayısıyla fontlar, image'lar falan inanılmaz küçük, okunmuyor. DPI olayı windows'ta yarım yamalak işe yarıyor fakat web siteleri için zoom özelliği haricinde bu işi adam gibi yapacak bir add-on falan var mı? FF4'te patiye zoom yaptığımda borderlar yamuluyor falan ve image/videolarda büyüyor. Sadece text'i büyüt dediğin zamanda borderlar kalıyor, text büyüyor içine sıkışıyor. Nedir çözümünüz?
Mesaj tarihi:
Extension'lardan kaldır..
Default search engine'i değiştirmen lazım ayrıca. about:config'e git. Orada "face bilmemne" diye geçiyor olması lazım değerinin. "Google" diye değiştir.

Flassh said:

jdownloaderkuararken yancı olarak aptal bir toolbar kurmuş, aslında silmiştim fakat, adres cubugu anlamsız birşey yazınca googledan araması lazım iken bu aptal toolbarın sayfasına giriyor

nasıl düzelticem
Mesaj tarihi:
@riglous
saol yaptım oldu.

ek sorum var bu about:config de facemood eklentisi ile ilgili bir kaç girdi çıkıyor onları nasıl silebilirim acaba?
extens.den kaldırdım çoktan
  • Yeni Oluştur...