nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yanlıs hatırlıyor olabilirim düzeltin kıbrıs harekatında yanlis radyo sinyali yönlendirerek bizim ucagımıza bizim gemimizi vurdurmustu yunanistan,bu da sayılır sanırım :=)
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 "nutella yerim" said: yanlıs hatırlıyor olabilirim düzeltin kıbrıs harekatında yanlis radyo sinyali yönlendirerek bizim ucagımıza bizim gemimizi vurdurmustu yunanistan,bu da sayılır sanırım :=) gururuma yediremedim. ZATEN ANCAK ÖYLE VURABILIRLER GEMIMIZI.
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 "nutella yerim" said: yanlıs hatırlıyor olabilirim düzeltin kıbrıs harekatında yanlis radyo sinyali yönlendirerek bizim ucagımıza bizim gemimizi vurdurmustu yunanistan,bu da sayılır sanırım :=) cık, emin çölaşanın roportaj yaptıgı bı kıtabı vardı, 88 basımı olmasın lazım. orada, uçan pilot, gemiden önemli bir eleman birde kara tarafından organize eden adam. üçüylede ayrı ayrı konusuyor, hatırladıgım kadarıyla sorun yanlış istihbarat yüzünden o geminin olmaması gereken bir yerde olması, uçaklarında o civarda bi gemiye yonlendırılmıs olmaları. Uçaklar ıletısımı kapatıroylar zaten sorti sırasında, o yuzden bıraz geç farkedilio gibi bişi vardı. Yunanlıların pek bi parmağı yok, bizimkilerin hatası direk.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bkz.Sıffin Savası Hilafet icin Hz.Ali ve Muaviye arasında savas yasanır.Hz.Ali savası kesin bir sekilde kazanmak üzereyken;Amr b. el-Âs, Suriyeli askerlere "Her kimin yaninda mushaf varsa onu mizraginin ucuna takarak yukari kaldirsin" dedi. Bu emri yerine getiren askerler karsi tarafa, "Aramizda Allah'in kitabi hakem olsun" diye seslendiler. Amr b. el-Âs'in hilesi tutmus, Irakli askerler: "Allah'in kitabina yapilan çagriya icabet edelim" demeye baslamislardi. Amr.b. el-Âs, bu hile ile, Sam ordusunu kesin bir maglubiyetten kurtardigi gibi, karsi tarafin gücünü de kirmisti. not:o zaman sadece 6 tane kopyası bulunan kur an ın bu savas da 1 tanesi savas da kaybedilmistir.5 tanesi topkapı sarayında iken,bunlardan 1 tanesi özbek hanına hediye edilmistir.
Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 EVIL_DeaD said: history channel da tarih öncesi savaşlar belgeselini izleyin bi kaç bölümü var orda hanibal dı sezardı iskender falan hepsinin savaş stratejilerini ve taktiklerini anlattılar. izlediğim en kaliteli belgeseldi hatta bizim hilal diye bahsettiğimiz taktği m.ö 500 dü sanırım hanibal ın aynısını yaptığını gösterdiler aynen,bende izledim cok güzeldi...gay yormcu haric yorumcuları da iyi...
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hassan sabbah alamut kalesinin beyine gidip, bana bu kaleden bir sığır derisinin kapladığı alan kadar toprağı 1 kese altın karşılığında sat demiş. tabi kalenin sahibi de oha enayiye bak diyerek balıklama kabul etmiş. hassan sabbah sığır derisini ince şerit halinde kesip başlamış kalenin etrafını sarmaya. böylece 1 kese altına alamut kalesini almış adam. http://www.taktikoyuncu.com/wp-content/uploads/2011/04/trollface.jpg
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 toprağın üzerine çadır gerip çadırın bir ucundan top namlusu benzeri bir boruyu dışarıya çıkartıp toptan gerçekten atış yapılmışçasına namlunun önündeki kısımdaki toprağı usülünce yakıp karartarak fazladan top varmış gibi yapmak. ikinci dünya savaşı rus cinliği.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 razzRaziel said: http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2010/07/RUSELogo1.jpg oynayın iyidir aslında benım ordum sneınkinden zaten daha büyüktü!
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fede said: plevne müdafasında bizim paşalardan biri bakmış 1 aylık erzak su filan var. kaleyi de avusturlar mı ruslar mı ne kuşatmış tam hatırlamıyorum. plevne olup olmadığını da hatırlamıyorum. neyse o önemli değil zaten. tamam demişler teslim oluyoruz. çıkmışlar dışarı. bi güzel hazırlanmışlar. 2 saat sonra kaleyi kuşatmışlar. düşman ordusu noluyo lan demiş. bizimkiler de kuşattık demiş. e iyi kuşatın bizim yanımızda erzak vardı burda su da var baya dayanırız bizim elemanlar gelir sonra raadolun geniş takılın demiş düşman generali. bizim paşa da ne dese beğenirsin. biz çıkmadan suya sıçmıştık akılllım pışşşık demiş. kaleyi geri almışlar sonra ahaha ekrana kustum bu ne lan
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 razzRaziel said: http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2010/07/RUSELogo1.jpg oynayın iyidir Buna geldim ya.
Öne çıkan mesajlar