mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2. gune giderim muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bunlar mogwai, thievery corporation ve travisi falan aynı saate koymasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 olay çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mogwai Travis'le Moby The Qemist'le aynı saatte kan çıkar değil çıktı, kendimi kesiyorum şu anda. ulan kardeşi kardeşe kıydırdınız yarrrrraatıklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 telden bakamıyorum motörkafa saat kaçta çıkıcak biri söyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 21:25 - 22:25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 cok kotu cakismalar var programda ya. moby de 01.30'da bitiyor, ertesi gun stajim var ulan benim. zaten karsiya gecmek olum olacak o saatlerde. yandik ki ne yandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 motörhead dısında bi cacık olmaz bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bende de bir isteksizlik var şu an, gidicem her türlü de kaç senedir sabahtan atlar giderdim hep. programa baktım, 6 - 7 öncesi pek istediğim sanatçılar yok zaten. bugün benim için bir motörhead var, bir de orta okul-lise yıllarının hatrına limp bizkit. pazar da mogwai'i çok görmek istiyorum, travis ya da moby'i göremezsem çok da üzülmem sanki. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben 6-7 de gidicem zaten de bu servisler 21:00'e kadar ya aralarındaki boşluk ne kadar yani yarım saat arayla mı bir saat arayla mı kalkıyorlar bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 gelen gruplardan bir tanesini bile sevmiyorum ben rhcp gelsin artık yeter tutup kollarından ben getircem en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Elimde 2 tane kamplı kombineli bilet var. Gidemiyorum acil işim çıktığı için. Tanesi 100'den satıyorum. İsteyen varsa hemen özel mesajla ulaşsın. Yoksa elimde patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bugün motorhead, yarın travis ve moby gidecem yeter asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 limp bizkit seyirciyi baya çoşturdu. birde seyircilere kutu bira falan attı fred orda iyi efese reklam oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 limp bizkit inanılmaz iyiydi ya. hayatımda en çok eğlendiğim konserlerden biriydi kesinlikle. hani seyirci zaten izlediği/dinlediği grubu bir şekilde seviyordur ki seyirciler arasındadır, ama çıkan sanatçılar ve gruplar için aynı şey söz konusu olmayabilir. adamlar yaparlar müziklerini teşekkür eder giderler. ama limp bizkit resmen seyirciyi sevdi, kanımca son zamanlarda grup üyelerinin de en eğlendiği konser falan olmuştur. resmen dün gittiğime değdi limp bizkit'in performansı sayesinde. eat you alive da fred durst seyircilerin arasına girdi, ben de bastım videoyu, http://www.youtube.com/watch?v=ebP-iBTXKGc motörhead biraz daha sönük kaldı, ama gene de lemmy'i kanlı canlı görmek bile yetti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ah deno keske nexus s'in veya galaxy s 2'in olsaymış di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 alıyorum bu hafta, ilk mesajımı sana atıcam sezcük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Motorhead'in limp bizkit gibi kolpalarin yaninda sonuk kaldigi bir paralel evren yok deniz yapma simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi motörhead'i ben de daha çok sevip sayıyorum tabi ki, ama seyirciyi eğlendirme anlamında limp bizkit daha başarılıydı net. eğlence tag'i altında konuşuyorum yani, müzikal kaliteden bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 al gönlünü alayım. ace of spades, http://www.youtube.com/watch?v=ROCujCv-V78&feature=share overkill, http://www.youtube.com/watch?v=AylPVg4UIRY too late too late de çalsalardı pek güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 E tabi muzikal kalite dusunce seyirciyi eglendirmek icin sahnede palyacoluk basliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 limp bizkit efsaneydi, beklentileri karşılamasının dışında süperlerdi yani enerji olarak. kitle de çok iyiydi. fena pogo patladı, her parçada 2-3 kere. ayaklarım su topladı zıplamaktan, nefesim falan kesildi hem şarkıyı söleyip hem zıplayıp hem pogo yapmaktan :D http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269136_10150243361474584_559119583_7399081_5265799_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Motorhead iyiydi ya, birde ücretsiz sahne önü girişi yaptık harika oldu asdfsda limp bizkit'e de biraz kalayım dedim, dayanamadım ,kalbim elvermedi rezilliğe çıktım. bugün travis ve moby bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Deacon said: E tabi muzikal kalite dusunce seyirciyi eglendirmek icin sahnede palyacoluk basliyo :p ayberk-kun anlatamadım galiba, palyaçoluk, kıçı başı açma, kafa üzerinde dönme falan feşmekan'a takılmadan, saf eğlence anlamında söylüyorum. müzikal kalite isterse 0 olsun, ben eğlendim mi eğlenmedim mi ona bakarak söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Zaten müzikalitesinden bahsettiğiniz diğer grupta Motorhead. Pek bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar