Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock n Coke 2011

roket adam

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
bende de bir isteksizlik var şu an, gidicem her türlü de kaç senedir sabahtan atlar giderdim hep. programa baktım, 6 - 7 öncesi pek istediğim sanatçılar yok zaten.

bugün benim için bir motörhead var, bir de orta okul-lise yıllarının hatrına limp bizkit.

pazar da mogwai'i çok görmek istiyorum, travis ya da moby'i göremezsem çok da üzülmem sanki. bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

limp bizkit inanılmaz iyiydi ya. hayatımda en çok eğlendiğim konserlerden biriydi kesinlikle. hani seyirci zaten izlediği/dinlediği grubu bir şekilde seviyordur ki seyirciler arasındadır, ama çıkan sanatçılar ve gruplar için aynı şey söz konusu olmayabilir. adamlar yaparlar müziklerini teşekkür eder giderler. ama limp bizkit resmen seyirciyi sevdi, kanımca son zamanlarda grup üyelerinin de en eğlendiği konser falan olmuştur. resmen dün gittiğime değdi limp bizkit'in performansı sayesinde.

eat you alive da fred durst seyircilerin arasına girdi, ben de bastım videoyu,

http://www.youtube.com/watch?v=ebP-iBTXKGc

motörhead biraz daha sönük kaldı, ama gene de lemmy'i kanlı canlı görmek bile yetti bana.
Sosyal ağlarda paylaş

limp bizkit efsaneydi, beklentileri karşılamasının dışında süperlerdi yani enerji olarak. kitle de çok iyiydi.
fena pogo patladı, her parçada 2-3 kere. ayaklarım su topladı zıplamaktan, nefesim falan kesildi hem şarkıyı söleyip hem zıplayıp hem pogo yapmaktan :D

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269136_10150243361474584_559119583_7399081_5265799_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

E tabi muzikal kalite dusunce seyirciyi eglendirmek icin sahnede palyacoluk basliyo :p

ayberk-kun anlatamadım galiba, palyaçoluk, kıçı başı açma, kafa üzerinde dönme falan feşmekan'a takılmadan, saf eğlence anlamında söylüyorum. müzikal kalite isterse 0 olsun, ben eğlendim mi eğlenmedim mi ona bakarak söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...