HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Merhabalar bu gün karakola çağırdılar. gittim memur dolandırıcılık yaptığımı söyledi. benim üzerime açılmış 0507 li bir numaraya bi şahsın kredi kartından 50 tl kontor yuklenmiş ve kredi kartı sahibi mahkemeye vermiş. izmir karşıyaka cumhuriyet başsavcılığından evrak antalya ya gönderilmiş ifadem alınması için. bir adet 0507 li bir numara ve bi 273 lü bir sabit hat alınmış üzerime. ama benim bu olaydan haberim yok.. bende ifademde ilgim alakam olmadığını söyledim suçlamaları kabul etmediğimi beyan ettim. sizce ne gibi bir durumla karşılaşırım ? elimde dosya numaraları var bi işime yararmı avukat arkadaşlar varsa onlardanda bişeyler duymak isterim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nüfus cüzdanını kimliği falan her yere vermemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 verdiğimi hatırlamıyorumki adam davayı 2010 sekizinci ayda açmış galiba öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kimlik fotokopisi olmadan hat alınmıyor benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 50 lira için mi çağırdınız lan deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Klapaucius said: kimlik fotokopisi olmadan hat alınmıyor benim bildiğim +1 ciddiye alıp peşine düş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 2-3 yıl önce bi hat almıştım acaba aldığım yerde kimlik fotokopimi çoğaltarakmı aldılar yada kimlik fotokopimi bi şekilde bulup öylemi aldılar naptılar bilsem.. acaip moralim bozuk. inşallah altından başka şeyler çıkmaz. avukat arkadaş varsa ne yapmam gerekir şu durumda. ifademi verdim bekleyeyimmi yoksa başka ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yine de git bir avukata danış bence. ama dolandırıcılık dediğin hem de cep tel ile öyle kolay değil. O numara hangi IMEI nolu cihazda kullanılmış, o IMEI nosuna sahip cihazda başka hangi numaralar kullanılmış bunlar bilinebiliyor yani öyle kolay kolay sen suçlu çıkmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Dikkat etmek lazım ya böyle şeylere. İnsanın adı soyadı tc kimlik nosu ve imzası ile milyon dolar borca sokabiliyorlar. kimliğinin olması bile gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sirket aciyorlar geyigine inanmayın denedik biz teyzemle acilmiyor en fazla online islem yapilan sitelerde kullanabilirler bilgilerinizi KK kaybolduysa ama gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 şirket açmalarına gerek yok bir belge düzenlerler seni onlara borçlu çıkaracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fede said: 50 lira için mi çağırdınız lan deseydin afhafsh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fede said: 50 lira için mi çağırdınız lan deseydin yorum super =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Kimliğinle kanunen üzerine şirket açabiliolar bro, her noter yapmazda yapan çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ne çıkacağını, gelişmeleri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bende takip deyim dasa inş atmazlar içeri başka bişi istemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Hat cıkartma olaylarinda.. Kimlik fotokopsi üzerine ıslak imza attırıyorlar fln diye biliyorum.. bulunur o hattin nerden acıldgı kimin kullandgi evraklar fln filan.. Senin en fazla bir süre basin agrir,canın sıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 başka pislik yapmamış olsunlar da.. bu şriket açma vs gibi kimlik kartı ile yapılan şeyleri netten takip/kontrol edemiyor olmamız devletin acaip bi açığıdır aslında. kapatmaya da istekli değiller sanırım. teknolojimiz var halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 o dediğin tekno. bizim ülkemizde malesef sadece yasaklamak,yada biseyleri abuse etmek icin var.. teknolojiye öcu gibi baktgmzdan millet olarak böyle yüzlerce acık devam eder yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 gsm operatörlerine tek tek mail attım durumu izah ederek. üstüme bu güne kadar alınmış hat yada başka bi işlem varmı. detaylı bilgi istiyorum diye. eğer başka hat varsa kapattırmak için. adam yerine koyup geri dönen turkcell oldu hem aradılar hemde mail attılar.. maille bu bilgileri alamayacağımı kimlik fotokopisi ve bir dilekçe ile faks atmamı söylediler. yarın halledicem turkcell işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahah dahada dibe çekecek turkcell seni :D üzerine yeni hatlar açacaklar verdiğin yeni fotokopilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 @elesso yemin ederim aklıma gelmedi değil :D öğrendimki bir kişi üzerine en fazla 48 hat alınabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 48*50=oo cok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bana acılan davada benım uzerime olan hatta 50 tl yuklenmis acaba kredi kartı ile başka ne yaptılar. 50 tl içinmi falan demeyin öyle diyen varsa havale adresimi vereyim gönderin :) 50 tl az paramı lannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar