Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 1 Eylül denmişti de hani??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çıkmadı,yalan söylemişler.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 zaten 2002 den beri bekliyoruz...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 metallicanın oyunu çıkıyodu bu o mu? hehe[signature][hline]Konya Rock Platformu
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bu yılın sonuna doğru biliyorum ben ertelenmesse kasım dı galiba ama bakmak lazım bu sayfaya göre 04/15/2005 yuhh biri şubat 1 diyor yani çıkışı şüpheli [signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 03 Eylül 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 03 Eylül 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ywş çıksın benim 4 yıllık Level dergimde bile tanıtıyorlardı o oyunu[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 böyle giderse 2.si 1.sinden önce çikacak ve pc oyunlari tarihinde bir ilki yasayacagiz:)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben bile bekliorum be hadi be uff:(s[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu oyun iptal olmamış mıydı?[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hayır,devam ediyorlar.iptal olan duke nukem forever.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 2005 in ilk ceyregi cikarcaklarmis dogrudur bu senenin sonuna kadar bitirmeyi planliyolardi ama ertelmek zorunda kaldilar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Apache, 04 Eylül 2004 00:02 tarihinde demiş ki: hayır,devam ediyorlar.iptal olan duke nukem forever. DNF'ın iptali falan yok. hala devam ediliyor yapımına. buyurun; 3dRealms[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ulan ben portakalda vitaminken bu duke nukem forever çıkıyodu hala çıkmadımı ?[signature][hline]tuana...
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Gene kalldık yani ortada.. Off be ne heves yapmıştım o videolardan sonra.. [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Eylül 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 cthulhu yu beklemiyorum ama ben en son kasım diye hatırlıyorum. Benim sezilerim güçlüdür bana güvenin bu oyun mayısdan önce çıkmaz.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
nameless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 şöyle bir olay var kutulu temalı ilk oyun ikinciden sonra çıkacakmış :) (süper satış politikası :D )[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: LevieMaxilack, 04 Eylül 2004 03:36 tarihinde demiş ki: said: Apache, 04 Eylül 2004 00:02 tarihinde demiş ki: hayır,devam ediyorlar.iptal olan duke nukem forever. DNF'ın iptali falan yok. hala devam ediliyor yapımına. buyurun; 3dRealms hala inanıyorsan onlara ne diyeyim,onların söylediklerine göre oyun 3 yıldır çıkacaktı :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yedik onu biz[signature][hline]www.elma.forumu.com
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 DNF diye bir oyun yok arada render kasıp koyuyolar soorada ayata şeediyolar yani adamı.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 inanmak inanmamak meselesi değil olay. Adamlar kaçkere grafik motoru değiştirdiler kaçkere yapan şirketi değiştirdiler onu beğenmediler bunu beğenmediler yeni bişey gördüler bu da olsun dediler bullet time gördüler eklensin istediler araç kullanımı gördüler istediler stuntlar olsun istediler herşeyi istediler bunları yapıncaya kadar yıllar geçti zamanın gerisinde kaldı oyun gene değiştirdiler. ama oyun iptal olsa sitesinde milyonlarca kez yazarlardı.Senelerdir oyun oynarım hiç bir şirketin bu oyun çıkacak ama iptal ettik diye yalan söylediğini görmedim. Yani unutulmuş olması iptal olduğunu göstermiyor. Daha beklemek gerek "When its Done" tarihini sadece. Edit: Oyun 6 senedir yapılıyor.DN3D çıktığı zamandan itibaren[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 Eylül 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar