Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Takım Taraftarı Olmak

küheylan

Öne çıkan mesajlar

futbolla pek aram yok

hayatımda ılk kez pes oynadıgımda gittim 2. lige düştüler die juventusu aldım ( 1 sonra ki sezon ). Malum mazlum takım ya daha ıı oynarım dedim.

Maç başladı, olm bune tuşu derken nedvedle sol kanattan çakıverdim bitane.
O an bi aşk başladı bende.

Sonra geçmişlerini bağlılıklarını okudum, del pieroyu buffonu çok ssevdim iboya kufrettım, sağ kanattakı azımlı adam camoranessiye hasssta oldum.

Maçlarını ızleıdm zevkle, bizim ligden neden zevk almadıgımı anladım,
sora zamanla ondan da sogudum.

Aslında gs'liyim de, işte nefret ettiriolar adamı takımdan, tr de mac ızlemem dıe soz verdım kendıme. izlemiormda, keyif aldıgımdan cok kufredıorm cunku.

Forza JUVE!
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

futbolla pek aram yok

hayatımda ılk kez pes oynadıgımda gittim 2. lige düştüler die juventusu aldım ( 1 sonra ki sezon ). Malum mazlum takım ya daha ıı oynarım dedim.

Maç başladı, olm bune tuşu derken nedvedle sol kanattan çakıverdim bitane.
O an bi aşk başladı bende.

Sonra geçmişlerini bağlılıklarını okudum, del pieroyu buffonu çok ssevdim iboya kufrettım, sağ kanattakı azımlı adam camoranessiye hasssta oldum.

Maçlarını ızleıdm zevkle, bizim ligden neden zevk almadıgımı anladım,
sora zamanla ondan da sogudum.

Aslında gs'liyim de, işte nefret ettiriolar adamı takımdan, tr de mac ızlemem dıe soz verdım kendıme. izlemiormda, keyif aldıgımdan cok kufredıorm cunku.

Forza JUVE!

Off aynısı sdf.

PESle ilk tanıştığım zaman, fifa99dan sonra NANANISKI ADAMLAR OYUN YAPMIŞ şeklinde şöyle uzaklardan deli vuran adam arıyorum, roberto carlos falan hikaye. Liverpoolu seçtim top gerarda gelsin diye bekliyorum, nedved çaprazdan bir vurdu, direk maçı kapatıp juventus kadrosunu açtım herifin shot power 97. Adrianonunki 96dıydı la.

Gerçekte de çok deli vururdu, adamın anısına krasiçi transfer edip ilk 11 oynatıyorlar la.

Nedved Reis cCc

http://www.express-news.it/wp-content/uploads//2009/08/20090826_ned.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için reis bu adamdır, 100 kişiye sorsanız izlediğiniz en iyi futbolcu diye bir tanesi Bergkamp demez ama benim canlı izlediğim en zeki oyuncuydu.

Değişik top oynuyordu, ortamda bunun geyiği olunca tam kelimeleri bulamıyorum ama Bergkamp tipi oyuncular var. Misal eskilerden yine Davor Suker, şimdilerde Ibrahimovic
Sosyal ağlarda paylaş

sempati duyduğum takımlar vardır da hani hiçbirisini fenerbahçeyi takip ettiğim gibi etmem yani. ama ronaldo zamanından beri intere büyük sempatim var, avrupada net en sevdiğim takım.

fakat önümüzdeki altı ay boyunca fanatik zaragozalıyım ben, geçen hafta valencia maçına gittim, 4-0 kazandı adamlar, ligde kalmaya çalışan bir takım için valenciayla beraberlik bile güzel skor hani, uğurlu geldim takıma sdf
bi de taraftarı gerçekten iyi, müthiş bir baskı uyguluyorlar rakip takım ve hakeme karşı, marşları falan da eğlenceli

http://i1003.photobucket.com/albums/af160/cesarpi80/futbolnica/real-zaragoza.png
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Benim için reis bu adamdır, 100 kişiye sorsanız izlediğiniz en iyi futbolcu diye bir tanesi Bergkamp demez ama benim canlı izlediğim en zeki oyuncuydu.

Değişik top oynuyordu, ortamda bunun geyiği olunca tam kelimeleri bulamıyorum ama Bergkamp tipi oyuncular var. Misal eskilerden yine Davor Suker, şimdilerde Ibrahimovic

bu adamin oyun sekline en yakin benzettigim kisi berbatov su an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...