suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Azmodai said: suBzer0 said: Red said: en büyük çarşı ok en iyi beşiktaş En büyük ve en iyi taraftar grubunun çarşı olduğunu dünya bile kabul ederken , sen burda küçük dünyanda anca vikvik laf edersin Beşiktaş taraftarına... BIDAKKA DUUUUR. butun dunya besiktasin taraftari en iyi mi diyor. dogru mu algiladim? şöyle desem daha doğru Türkiye'nin en iyi taraftar grubu olduğunu dünya kabul etmişken diyelim.. anlatamamışım cümlemde no rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 problem officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 CAPS KAPAT GSLİLER KONU DAĞILIYOR diye seviniyodur sdfsdfsdf öm geliyor bab the kenk hahahah antunun haber süper Stat mı ? Meyhane mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 suBzer0 said: Azmodai said: suBzer0 said: Red said: en büyük çarşı ok en iyi beşiktaş En büyük ve en iyi taraftar grubunun çarşı olduğunu dünya bile kabul ederken , sen burda küçük dünyanda anca vikvik laf edersin Beşiktaş taraftarına... BIDAKKA DUUUUR. butun dunya besiktasin taraftari en iyi mi diyor. dogru mu algiladim? şöyle desem daha doğru Türkiye'nin en iyi taraftar grubu olduğunu dünya kabul etmişken diyelim.. anlatamamışım cümlemde no rage vay be. cok guzel topladin, dalga gecip ustune gidecektim ama efendice yazmissin bulamadim bisi. HADI IYISIN, BU GECEYI DE KURTARDIN... EVRENIM BU ZAFER SENIN SEREFINE GELSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 baros kırmızı kart görmemeliydi aböö yaaa o pozisyonda bişey yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fenerbahçe galatasaray maçından sonucun en büyük taraftar grubunun çarşı olduğunun çıkması.. çok iyi ya. dünya da kabul etmiş. ben dünyadan olmadığım için kabul etmiyorum. bu arada o "sahada fenerbahçe'den başka bir büyük daha vardı" lafında hata var. o büyük değil, 35'lik rakı. gören bi seferde anlar. galatasaray gibi o da ufak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 valla bu kadar kötü oynarken double ızdırap selçuk ve baroni varken krize girdiğim maçı alabiliyorsak hepimize gelsin ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ozer de kotuydu,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ufak takımlara ufak atıyoruz. büyüyünce gelin büyük de atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Evr said: valla bu kadar kötü oynarken double ızdırap selçuk ve baroni varken krize girdiğim maçı alabiliyorsak hepimize gelsin ahahahahah Azmodai said: ozer de kotuydu,. Triple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 özer iyiydi ya bi kaç tane klas hareketi vardı yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bu arada sanki Selçuk sakatlandığı için çıktı dediler. Öyleyse çok kötü sakatlığı değil ben Aykut kötü oynadığını görerek çıkardı sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 beyler tdm den dominationa dondurdunuz ba$ligi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bir tane yerli ortasaha bulamadılar şu takıma Emre gidiyor kalıyoruz şu 2 adama, cidden her maç Emre aha sakatlandı aha atıldı diye maç skorundan çok ona stres oluyorum resmen işkence gibi ikisi bir arada oldumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada 2 şişe atılmış 2x35lik 70liği sokamamış heralde adam tek başına 2x 35lik ile 2 arkadaş sokabilmişler stada sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 selçuk inan dışında kim var ki emreye alternatif olabilecek ? o da avrupaya gidicek diyorlar seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Alexus Gods Of The Taverna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada ilk 11imiz çok kötüydü sebepsiz kötüydü kanata koyacakdı hoca dia veya stochu ortaya selçuk m.topuz çok daha erkenden skor bulabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sleepingdeath said: bu arada ilk 11imiz çok kötüydü sebepsiz kötüydü kanata koyacakdı hoca dia veya stochu ortaya selçuk m.topuz çok daha erkenden skor bulabilirdik dia sakatti, stoch da gecen hafta cok kacirdi diye oynatilmadi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 dia yedeklerdeydi ya, sakat olmamasi lazim? sakat adamin yedeklerde ne isi var o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yabancı kontenjanından dolayı böyle kadroya esir olduk üstüne birde selçuk reis sakatlanınca muhteşem oynu sebebiyle, yani çıkabileceğimiz en kötü orta saha kombinasyonu ile yendik hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 erucalavera said: selçuk inan dışında kim var ki emreye alternatif olabilecek ? o da avrupaya gidicek diyorlar seneye Emreye yedek olacak derken tıpkısının aynısı demedik. Ne zaman Selçuk Cristian baydı desek bu soru gelir ciddi derecede baydı artık. PAS YAPSIN ABİ. AYAGI TOP TUTSUN 3. LİG OYUNCUSU BİLE OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sari kanaryama zaman mekan fark etmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Özer yeter fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar