sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gerimor asdjasşdfkasdfasdfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ibrahim tatlısesin vuruluşu imkbye bir çekiç gibi indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 smrnoff said: snarveien said: az içmedik şarkılarıyla sağ salim dönsün tekar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cons said: aga adam ibrahim tatlıses gerimor değilki ne icerlemis cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çekirge bir sıçrar iki sıçrar ibo daha da sıçrası ama bu son geliba inşallah bişey olmaz ben sesini ve şarkılarını çok severim allah acil şifa versin nede olsa hepimiz insanız... ama işler baya karışmış gibi urfalılar ibonun kanı yerde kalmicak falan diye bağırıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cons said: aga adam ibrahim tatlıses gerimor değilki Gary Moore da öldü.Çok üzüldüm la ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gary moore da acayip underrated adamdı yazık kendi halinde öldü gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cons said: aga adam ibrahim tatlıses gerimor değilki aahahahahahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hıncal uluç Defne Joy foster için "su testisi su yolunda kırılır" demişti.Sıkıysa İbrahim tatlıses içinde aynı şeyleri söylesin.Adamın kıçından şırıngayla kan alırlar şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Çünkü birisi dandirik bir yarım ünlü diğeri mafya babası. http://awesomescope.com/wp-content/uploads/2010/09/de_motivational_genius.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1 ölüm dramdır, 1000lercesi istatik mantığı yine doğrulandı... Japonya'da binlerce kişi öldü, forumda 26 sayfa yazıldı, Türkiye 'de bir kişi öldü ilgiye bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gerimor cok underrated kaldi oldugunde bile :/ ibrahime bak bide tam overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölmedimi lan daha ? ölsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olmicek diye duydum ki ben ama bir daha piyano calamiyacakmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: ölmedimi lan daha ? ölsede gitsek asdffjdsgıjofdjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben merak ediyorum acaba yakınları yoğun bakımın önünde yer yer dikilip yer yer volta atarak, film ve dizilerdeki gibi "hadi be ibo sen güçlüsün yen ölümü gel be ibo" diye konuşuyolar mıdır kendi kendilerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ha gayret 50 olacak bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Valla onu bilmiyorumda eğer bi aşiret işiyse baya olay cıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: ölmedimi lan daha ? ölsede gitsek yarın sabah belli olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Diyorum ya, aşiret işiyse ve ibo yaşarsa aşiretler bazında bi iç savaş çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adamlar taramışlar lan resmen arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 senko said: olmicek diye duydum ki ben ama bir daha piyano calamiyacakmis :/ azmedip zorlayıp çalarsa bi de acaip havalı filmini çekerler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 şuan hala yaşıyorsa sırf ibrahim tatlıses oldugundandır herhalde.nası çabalıyorlardı adam yaşasın diye başkası olsa ilk çatışmada ölmüştü ambulansta ve hastanede de ölmüştü.3 kere ölürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o değil de bu adam şimdi kitap falan yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Başkası olsa o mermiyi harcamazlardı abi fakir ölümü gibi döverek öldürürlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar