DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Sevinelimmi üzülelimmi,zaten çizgiromanlarla araları iyi olnalar kendisini tanır,kısaca açıklamak gerekirse,punisher"frank castle"bir vietnam gazisidir,savaştan dönünce savaş anılarını unutmayı başartan tek şey ailesine olan sevgisidir,herşeye,çocukları,karısı ile yeniden başlamış,mutludur,amerikan rüyası gerçekleşmiştidr....ama ailesi ile central park'ta piknik yapmak için yanlış günü seçmiş ailesini bir mafya çatışmasında kaybetmişdir,yanlış yede yanlış zamanda bulunmuştur yani,bu olaylar frank abinin kafayı hafif çızıktırmasına neden olmuş,1-2 ay ortalardan kaybolmuş,sonra dönüp siyah kuru kafalı kıyafetiyle şehirde bilimum mafya adamı,gangster,uyuşturucu satıcısını benzetmeye başlamıştır,spiderman gibi taytları çekip gangsterlere 1-2 tokat vurmakla işlerin halledilemiyeceğini biliyordur,suçlular sadece soğuk kurşunlarla cehenneme gönderilince akıllanacaktır,vsvsvs güzel bir hikaye(max payne hikayesinin %50'sini nerden hacıladı sanıyodunuz)ama ne yazıkki marvel gişe kaygısı için fanları satma planlarını başlattı bile,frank castle ne zaman nasıl fbi ajanı oldu bilemiycem ama bunun gibi çr'de olmyan 1000 tane sallamasyon şeyi senaryoyo eklemeye başlamışlar bile ahanda sitesi www.punisherthemovie.com hepimize geçmiş olsun,ya uzun süredir izlediğimiz en iyi şaheserleden biri yada en kötü maskaralıklardan biri geliyor[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 punisher rullaz 4ever ama marvel in diğer çizgiroman filmlerine yaptıklarına bakarsak çok yüksek bişi beklememek lazım oyunu süperdi bea. nickfury le olan[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 öyle demeyin yaw. x-men ler iyiydi...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 daha önce de demiştim, punisher da öyle çok fazla süper über kahraman olayı yok daha gerçekçi nispeten, o yüzden diğer filmlere göre daha güzel olur diye düşünüyorum[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=37024[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 underworld tarzı bir hava verirlerse gayet güzel bir film olur diye düşünüyorum. ha bu arada daredevili çok beğendim x-meni beğenmedim. hem daredevilde çizgiroman havası çok iyi verilmiş hem de x-men iyi yansıtılmamış..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 daha önce bu konuda thread açılmış ama görmemişim,sorry[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 sorun yok görmen zor bi topicti zati.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 punısher'ı sevmıyorum 26 September 2003 23:37 tarihte demısım kı: "punisherı nıye sevmıyorum? spıdey gıbı komık degıl wolw gıbı havalı degıl daredevıl gıbı (nası denır?) uslu(!) degıl angel gıbı tıpı guzel degıl... sen neyını sevıyon bılmem ama ben sevmedemım :) hos cok okumadım cızgıromanınıda..." 26 September 2003 23:43 sonrada bu tarıhte eklemısım: "hea onunda kendıne has bı havası bı onur seref duygusu var yok degıl ama bana gore bı adam degıl ya... ben ıyı adamım.. ben herkesın darth vader ı sevdıgı bı dunyada luke u severım" sevmıyorum punısherı okadar.. :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 punisher zaten iyi bi adam,bence 1-2 bölüm al oku,hele marvel knights'dan "got you" sayısını bulursan banada al bi tane(çok güzel sayı ama müdüre kaptırdım okulda) punisher daha öncede dediğim gibi taytları giyip suçlulara 2 tokat atmakla kalmaz,öldürür onları hangi sayısı bilmiyorum marvel knightslardan birinde punisher eski bir düşmanının yönettiği paralı askerlerin pasifikte fransızların yeni füzelerini test ettiği adalardan birini ele geçirdiğini öğrenir,normalde böyle büyük işlerle alakası olmaz frank'in ama sırf o eski düşmanını öldürmek için o adayı basar,çatışmaların sonunda fransızların test bombalarının birinin bir uçağa konulduğunu görür,ayrıca uçağın "brüksel'e yeticek kadar benzini olduğunu"duyar, uçak klakmadan saniyeler önce atlar uçağa,uçaktaki çetin çatışmadan sonra bombayı adanın üstüne bırakır ve os sırada uçakta rehin bulunan fransız subayı ile aralarında bir konuşma geçer subay-my god!what have you done!there're 1000 people on that island,1000 human beings! kaboooooooom p-no there arent! başka süper diyaloglarda var frank(normalde hiç yapmadığı şekilde)bi nedenle bir gangsteri affeder ve ona 2.şans verir,odasından çıkmadan önce gangsterin masasına bir 9mm kurşun bırakır p-9mm,i wont be further away from you! yada: i ask god if what i`m doing is right or wrong. i still wait for an answer. my way is permanent. they laugh at the law, but they don`t laugh at me i didn`t join for this i joined to punish when you are on your own - behind enemy lines no artillery, no airstrikes, no hope of an evac you don`t fight dirty. you do things that make dirty look good maybe i am going to hell i send many deserving criminal souls to their doom they`ll be waiting for me when i arrive, they'll wish they'd sent me to heaven tell them there's a soldier after them an instrument of justice a punisher i`m the one thing your kind hoped would never exist c.c. (about frank): he is armed? mircochip: he was born armed. my actions arent vengance,theyre punishment! [hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 30 September 2003 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 30 September 2003 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 punisher iyilik adına kötülerden farkı kalmamanın temsilcisidir dikkat ederseniz. esas oğlan olacak bir durumu yok bu nedenle, ancak 'harbici' kahramanların hikayelerinde yan karakter olarak görünüp kontrast yaratır, insanın nefret ve intikam duygularını bastırmazsa nasıl keresteye dönüşeceğini simgeler.. :) (görünüz: spider-man hikayelerindeki klasik rolü)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bir çok çizgi çizgi film veya dizide ortalıkta roketler uçuşur her taraf patlayıp duru ama bir allahın kulunun burnu kanamaz (ör: spiderman). Gerçekçi olan sizce Spiderman ve türevi mutlak iyiler mi yoksa punisher gibiler mi?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Punisher Babadır... Acımaz..Sözünü tutmaz... Şarjörlerindeki mermileri tek tek akıcılıkla harcar... Oyunu(megaDrive)vardır,Çizgi romalarının tüm serisi vardır.. Hastayımdır kendisine... Supe+Puni=Supangel :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 fedaykin bütün gerçekler yapılması gerekenlerse önce gider liberya iç savaşını izlerim, kurgu hikayecilikte 'olması gerekenler' benim için önplandadır. punisher iyidir hoştur, gümbür gümbür gebertir kötü adamları ama yontulmamış kütük gibi kalır örümcek adam'ın 'iyilik için kötülerin yöntemini kullanmayan' tarzıyla yanyana durduğunda.. azmo sarah ablamız demiş ki: :) If a machine can learn the value of human life, maybe we can too. bu laf punisher'ın neresine kaçar bilemem artık.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu konu zaten çoook uzun yıllardır tartışılan ve bende hala kesin olarak doğrusu şudur diyemem. Amacınız için kullandığınız araçlar ne derece önemlidir. Amaçlar ile araçlar ne derece örtüşmelidir. Örneğin konumuzda olduğu gibi başka ölümleri önlemek için öldürmek ne derece doğrudur. Yoksa öldürmemenin yol açacağı ölümler öldürmemiz için gerekli gerekçeyi bize verir mi? Bunlar çok zor sorular her iki tarafında kendince doğruluk payları var. Ancak benim bahsettiğim bu değildi. Örneğin A takımı gibi bir dizi veya örümcek adam gibi bir çizgi filmde ben ölen kimse görmedim (belki arada yanlışlıkla birisini öldürmüşlerdir :-) ). Onca araç havaya uçar ortalıkta kurşunlar füzeler uçuşur ve kimse yaralanmaz bile. Saçma gelen bu yoksa öldürmemeye çalışması değil. Edit: Yazım hataları [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 01 October 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 sırf aksiyon ve silah kullaanımıyla geçip de kimsenin ölmediği çizgi-film/romanların saçma olduğu konusunda tümüyle katılıyorum; benim belirttiğim punisher'ın önüne geleni gebertmesinin spider-man tarzı hapis önüne ağa bağlanmış olarak bırakılmasının yanında küt kaldığı. ikisi ayrı konular.. 'greater good'dan bahsetmişsin bir bakıma, bir dereceye kadar ben de itibar ederim buna. ama greater good'a ulaşılırken yapılanlar kendi içlerinde toplanınca bir greater evil yaratıyorsa (punisher'ın yöntemi bu) orada engizisyon mantığı, mccarthy mantığı başgösterir ve 'esas oğlan' diye sunulan karakter buysa abes bir durumdur bu. dediğim gibi punisher ancak kontrast için bir yan-karakter olabilir..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 punisher kahvede okey oynamaktadır, içeri kan ter içinde koşarak biri girer ; punisher kos!...........................[hline][i]-->Four String Magic<-- ahhhhhahhhhhhahhhhhhahhhhh a ya yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Sam,yanlıs bişi var; Kötüleri öldürmek için,daha kötü olmak zorundasın ;) Termitle,Punisher asla karşılaştırılamaz! Bizim Vietnamda ortalama 17 saniye yaşam süresinin olduğu bölgede ortamın çanağını dağıtan Punisher,Termite hiç acımaz.. Minigun felam gerekli değil,Punisher ın bir tek bıçakla yapabildigi "1992 Senesinden Bir alıntı" neler neler vardır... Ayrıca ufaktan "Tırlatma" oldugu icin karsidan 10 kisi ateste acsa patapapatpatpaptaptap diye saydıra saydıra dağıtır,acımadan ;) O bir infazcıdır..Cellatır kısaca..Sandalyeye vurulması gerektiği yerde vurur ve acımaz... -i can come with you to the hell,it dosent matter..But i am sorry,there is only one bomb ehae :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 e tamam da mumi benim argümana karşı bişi belirtmemişsin ki, anlayamadım durumu.. :) ha benim punisher'a bir garezim yok (senedimi mi ödemedi ne ki yani :-p ) ama bakıyorum, spider-man'le filan aynı hikayeye denk düşünce kereste gibi kalakalıyor. adaleti gerçekleştirmek için adaletsiz yöntemleri kullanıyor. paladin de değil ödül avcısı da değil, birisinin atgözlüğüne diğerinin de hırsına sahip serseri mayın havasında takılıyor.. unity gelse daha iyi anlatacak.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 asil karizma cizgi kahraman serafetttindir bu kadar![hline][i]-->Four String Magic<-- ahhhhhahhhhhhahhhhhhahhhhh a ya yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Sam demişin ki; sarah ablamız demiş ki: :) [b]If a machine can learn the value of human life, maybe we can too. bu laf punisher'ın neresine kaçar bilemem artık.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. eheh Yani ona benzerimtrak bir anlatım yapmayı denedim ... Azmoda Punisher ı Termite benzetmiş... Termiti yer be Punisher... Benzetmeyin Canım Punisher ı hiç kimseye :PpP Voltranı bile getirseniz daatır falla acımas... *!Hafifce yürürken rüzgar saçlarını dalgalandırır* -Ha, Mumi...Good to see you.. -Well,Frank...You know,everytime...Me -Sometimes,bullets too.. -Angels are bullet proofed...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yahu ne güzel bir web sitesi yapmışlar böyle. Bir ara gerçekten site hata verdi ve ben dizinlere sızdım sandım. Çok cici olmuş çooook. Nereye gidicek şu promosyon olayı bakalım. Tek film için kaç domain kullnmışlar dikkat ettiniz mi? yani açılan her sayfanın üzerinde gerçekçi bir url yazıyor. Honorlist falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 punisher'ın trailerını izledim.. süper olmuş.. hele blood oyunundaki Caleb'e çok benzetmişler. Adamın hastası oldum.. Biraz da Max Payne havası verilmiş ehehe[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Filmini izledim çok başarılır beğendim [spo1=Film hakkında ]Hele bir rus vardı herif terminatör de oynamaya aday birisi eheha [/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 duyduğumu göre film çok az hasılat yapmış.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar