xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.mvideo.ru/products/30012738.html http://www.mvideo.ru/products/30012626.html şu ikisi var. hangisini alayım diye kararsız kaldım. açıkcası bunu ofise almayı istiyorum. hangisi acep ? ya da daha iyi bir marka var mı tavsiye edebileceğiniz model vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Sonu .ru ile biten link'e tiklanmaz lan. Sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bnm için tıklayıver be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 çok gıcık oldum. up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 rusça bilmiyoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aman donanımın değişik kelimeleri mi var la hdd meme hepsi aynı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.mvideo.ru/products/30012738.html zaten buna karar verdiydim. tşkler. en azından fiyatı nasıl yau bişiler söylen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ruble kurunu ezbere biliyor zaten tüm paticik onu da hesaplar di mi :D ruble mi oradaki onu da bilmiyorum gerçi. aç bak işte us / tr fiyatlarına karşılaştır. oradaki vergi algı oranlarını vs. bilmeden nasıl yorum yapalım bi de onu sor kendine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Гарантия 1 год Серия модели Серия OneTwo Модель Модель PW.U5RE2.057 Операционная система Операционная система Windows 7 HP 64 bit Экран Размер диагонали экрана 23"(58.4 см) Формат экрана 16:9 Разрешение 1920x1080 Пикс(Full HD) Контрастность 1000:1 Время отклика пикселя 5 мсек Сенсорный дисплей Да Звук Встроенные АС Да Видеокамера Встроенная видеокамера Да Разрешение матрицы 2 МПикс Встроенный микрофон Встроенный микрофон 1 Стандарты безопасности Energy Star Compliant Да baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam kendi aklınca dalga geçmiş... Windows 7 HP 64 bit 23"(58.4 см) 16:9 1920x1080 1000:1 5ms AMD Phenom II X4 910e 2.6 6MB AM3 6MB DDR3 RAM 1333 Mhz (max 8MB) 1TB 7200rpm SATA HDD AMD Radeon HD 5570 1GB RAM 10/100 FastEthernet, Gigabit LAN, IEEE 802.11b/g/n, Wi-Fi, Bluetooth: Da (evet) Bluetooth 2.1 6 USB 2.0, 1 eSATA, 1 RJ45, SD/MMC/XC Card Reader hakikaten anlamak zormuş, mümkün bile değilmiş, patiler rusça bilmiyor. yok onu da beceremediniz, google'a söylersin tercüme eder senin yerine. Key Features: Model: ONETWO L A8012 Warranty 1 year Series Model Series OneTwo Model Model PW.U5RE2.057 Operating System Operating System Windows 7 HP 64-bit Screen Diagonal screen size 23 "(58.4 cm) Screen Format 16:9 Resolution Peaks 1920x1080 (Full HD) Contrast 1000:1 Pixel response time 5 ms Touch display Yes Sound Integrated speakers Yes Camcorder Built-in Camera Yes Sensor Resolution 2 megapixel Built-in microphone Built-in microphone 1 Safety Standards Energy Star Compliant Yes Processor Processor Manufacturer AMD CPU Type Phenom II X4 910e 2.6GHz Quad-Core Yes Cache memory 6 MB Socket AM3 Memory Memory (RAM) 6 GB Max. RAM 8 GB Memory type DDR3 SDRAM Memory Frequency 1333 Hard drive Hard disk drive (HDD) 1 TB HDD Interface SATA Speed 7200 rpm Motherboard Frequency syst. bus (FSB) 4 GHz Chipset Manufacturer NVIDIA Chipset MCP78PV Integrated. audio Yes Integrated. NIC Yes Video card Video Producer AMD Model card Radeon HD 5570 1GB Video memory type DDR3 Drive Type of drive 1 DVD + -R/RW/DL Type boot disks Motorized Record double-layer DVD + R DL (8.5 GB) Yes Record double-layer DVD-R DL (8.5 GB) Yes Network Card Network card Yes Support 10/100 FastEthernet Yes Support Gigabit LAN Yes Wi-Fi Wi-Fi support Yes The IEEE 802.11b Yes The IEEE 802.11g standard Yes The IEEE 802.11n Yes Bluetooth Built-in Bluetooth Yes Bluetooth Version 2.1 Integrated TV-Tuner Integrated TV-Tuner Yes Digital TV Tuner DVB-T Yes Remote control Remote Control Included Housing Housing candy bar Interfaces Port USB 2.0 Type A 6 ESATA Port 1 LAN connector (RJ45) 1 Built-in Speaker-Out 1 Headphone jack 3.5mm 1 Microphone 3.5mm 1 Connector for SD / MMC 1 Connector for XD-Picture Card 1 Completion Mouse Included Yes Wired Yes Mouse Type Optical Mouse interface USB Keyboard Included Yes Wired Keyboard Yes Wireless Keyboard No Keyboard Interface USB Additional software Yes Power unit Included Color, size and weight Color monoblock black Dimensions monoblock (H * W * D) 45 * 55 * 19 cm Weight monoblock 14 kg * Instruction on digital media Yes Country China Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 stimpak said: ruble kurunu ezbere biliyor zaten tüm paticik onu da hesaplar di mi :D ruble mi oradaki onu da bilmiyorum gerçi. şu site aracılığıyla 44990'u dolara çevirebilirsin: http://www.xe.com/ucc/convert.cgi?Amount=44990&From=RUB&To=USD&image.x=29&image.y=19&image=Submit 1569,75 dolar ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ohoo hacım sen de her şey için başlık açıyosun yatakta küçük xwhiplashi bize tutturucan utanmasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fikrine zikrine hayran kaldim bonec. Akil danisan eleman, rusca'dan cevirip kur hesaplamaya ugrasan biz. Link falan vermissin bir de surdan bakip yaparsin diye. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Klapaucius said: Ohoo hacım sen de her şey için başlık açıyosun yatakta küçük xwhiplashi bize tutturucan utanmasan Bonec'ten fenasi da var gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 di said: Fikrine zikrine hayran kaldim bonec. Akil danisan eleman, rusca'dan cevirip kur hesaplamaya ugrasan biz. Link falan vermissin bir de surdan bakip yaparsin diye. heh. üşenme hocam o kadar. hem rusça sitede esas pc bileşenleri gayet rahat anlaşılabiliyor, rusça bilmeye bile gerek yok ki. hatta yazdım işte yukarda rusça bilmeden gözükenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ayrıca o modeller tr de yok. ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hayir abi olay su; sen degerlendirme istiyorsan, rusca link'leri verip armut pis agzima dus yapmayacaksin. Koyacaksin buraya ozellikleri turkce/ingilizce olarak, bu mu bu mu diyeceksin. Birinin fiyati su kadar TL/dolar, digerinin ki bu diyeceksin. Usengeclikle falan ilgisi yok bunun. Donanim yazilim bolumunde ceviri yapip kur hesaplamanin ne kadar yeri oldugu ile alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Размер диагонали экрана 21.5"(54.6 см) Разрешение 1920x1200 Пикс(Full HD) Тип процессора Athlon II X4 605e 2.3ГГц Оперативная память (RAM) 3 ГБ rusça harfleri söylemiyorum diğer yanda yazanları mı hiç anlamadın ? o zaman ben bir şey demiyorum. sanki onlarda rusçaymış gibi. üşengeçlikle alakası yok ki. anlayan biri elbet çıkar. çeviriyi yapsam ne olur yapmasam ne olur şu 4 tane şey için. diğer sayfaları bilerek okumuyorum standart bilgisayar sistemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 rusyada bilgisayari napican abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ruslarla MMO oynayacak :) O Donanıma o ekran kartı olmamış bende daha üst performanslı bir kart takılabilirdi. En az 5850 gibi. Birde Nvidia chipsetli bir anakarta Nvidia ekran kartı ( GTX460 gibi ) takmak daha akıllıca olmazmıydı. Bu yüzden sevmiyom marka pcleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar