MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi yok kewelldan falan da vazgeçtim, komple klüp gitsin. Galatasaray Köy Hizmetleri diye klüp açalım biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kızmaktan ziyade acıyorum artık ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Defans oyuncuları komple değişmeli. Bu kadar uyuşuk defans oyuncusu hayatımda görmedim. Bir an geliyor maçta herifler zihinsel felç geçiriyorlar aptal aptal topa bakıyorlar, boşluk hissi oluşuyo, hop sonra gol. O uefa maçında da böyle oluştu mal mal toplara bakmaya başladılar hap hup golleri yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 valla ben inatla kasıtlı yenildğimizi düşünüyorum yine tesadüf olamaz muhtemelen hagi bu maçtan sora gidicektir.reykardda 4-2lik ankaragücü maçından sora gitti yani 2-1 ve ortada giden maçın sarp vs girdikten sora 3-2 olması tesaduf olamaz farkındaysanız yine yabancılar çabalıyor ayhan önderliğinde yine sattılar maçı koca maç boyunca 1 bucuk pozisyonumuz var.kewell-pino bireysel yetenek sergilemese şutumuz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 2-1 den 3-2 olmuş teşekkürler galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mal herif ya bok varda aliyorsun barisi ardayi.sanki farka gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ankaragücü ile 4 puan fark vardı sanırım bizim 1 farka indi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yabancı sınırı kalkmazsa BAM galatasarayın ananasını patlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 B.A.M. strikes back tadında bi maç oldu.Hagi ye futbolculuk döneminde yaptıklarından dolayı çoooooook büyük sevgim/saygım var ama T.D lik yapamıyor herif bırakıp gitsede hiç olmazsa yine kovulmak taraftarla polemige girmek gibi utanç verici olaylar yasanmasa üzülüyorum resmen adama o son anlardaki çaresizligi adamın içime oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ceeceeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ooo gs ile puan farkı acıldı niicee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ya bırakın mourinho gelse napıcak bu kadroya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gokhan zan neden oynamadı cunku hakan balta yanlış formayla cıkmış sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Cairne said: ya bırakın mourinho gelse napıcak bu kadroya lol Mourinho gelse oyundan çagları çıkarıp mustafa denen evrimin ispatı olan arkadası oyuna alıp futbol kariyeri boyunca orta saha oynayan Cana yı stopere çekmezdi 2-1 öndeyken mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ısısısısısestak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hakan balta zaten sessiz katil gibi bişey, sessizden inceden hemde içerden yıkıyor Mourinho gelirse Hagi bile forma giyer zanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cuma günü toplu spazm seansı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ha bide o kaledeki zenci bu kemal sunal filmindeki sulu boyayla boyanmıs zenci gibi bişi sanırım kakalamıslar bizim yönetime adam geleni alıyor içeri sektirmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şimdiden başladım ben spazmlara. BAM BAK oynuyoruz arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Şimdi Hagi'ye saygı duymayı bir kenara bırakma vakti. Şahsına büyük hakarettir; yıllardır stoper oynamış neili ön liberoya koyup ara top çıkartma görevi yüklemek. Kardeşim hiç mi maç izlemiyorsun sen.. Hiç mi ön direk çalışması yaptırmıyorsun o man kafa futbolculara. Herifler iki golü de ön direkten arkaya aşırılan toplar sayesinde buldular. Zımba gibi stoperimiz neil servet koy sağa çağları koy sola hakan baltayı önüne de cana ile ayhanı oturt oynat anasını satayım. Ulan peste kursam bu kadroyu kendi kendilerine oynatsam ankaragücü bırak gol atmayı şut atsa öpüp başına koysun. Daha götünü kaldıramayan ardayı alıyorsun oyuna skoru koruyacağına. Hiç mi ders almadın bir anadolu kulübünden skora nasıl yatılır hiç mi öğrenemedin? Kodumun barışıyla mustafa sarpı bu takımdan gitmediği sürece bu takım her maçta sıkıntı çekmeye mahkum! Yeter anasını satayım izlemiyorum bundan sonra maç falan.. İstersen git fenere 100 tane at bu futbolunla seyir zevki 0 bir maç sergiliyorsun bu kadar basit ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 O Atakan'ı bi bulsa hagi, işte o zaman kaleciyi gör sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abi ben kalecilere laf etmem daha kalede casillası koysan birşey olmaz cunku tamam zapatada ufukta hatalı goller yedi ama anasını satiyim bu takım kariyer bitirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bugünün tarihi ne? 13.3.2011, 2 artı 0 artı 1 artı 1 = 4 1 artı 3 artı 3 = 7 çıkar yediden dördü ALIN SIZE ANKARA GÜCÜNÜN UCUNCU GOLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Cumaya fener 6dan az atarsa yaziklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar