Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Galatasaray 13.03.2011/15.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Defans oyuncuları komple değişmeli. Bu kadar uyuşuk defans oyuncusu hayatımda görmedim. Bir an geliyor maçta herifler zihinsel felç geçiriyorlar aptal aptal topa bakıyorlar, boşluk hissi oluşuyo, hop sonra gol. O uefa maçında da böyle oluştu mal mal toplara bakmaya başladılar hap hup golleri yedik.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben inatla kasıtlı yenildğimizi düşünüyorum yine

tesadüf olamaz

muhtemelen hagi bu maçtan sora gidicektir.reykardda 4-2lik ankaragücü maçından sora gitti

yani 2-1 ve ortada giden maçın sarp vs girdikten sora 3-2 olması tesaduf olamaz

farkındaysanız yine yabancılar çabalıyor

ayhan önderliğinde yine sattılar maçı

koca maç boyunca 1 bucuk pozisyonumuz var.kewell-pino bireysel yetenek sergilemese şutumuz yok
Sosyal ağlarda paylaş

B.A.M. strikes back tadında bi maç oldu.Hagi ye futbolculuk döneminde yaptıklarından dolayı çoooooook büyük sevgim/saygım var ama T.D lik yapamıyor herif bırakıp gitsede hiç olmazsa yine kovulmak taraftarla polemige girmek gibi utanç verici olaylar yasanmasa üzülüyorum resmen adama o son anlardaki çaresizligi adamın içime oturdu
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Hagi'ye saygı duymayı bir kenara bırakma vakti. Şahsına büyük hakarettir; yıllardır stoper oynamış neili ön liberoya koyup ara top çıkartma görevi yüklemek. Kardeşim hiç mi maç izlemiyorsun sen.. Hiç mi ön direk çalışması yaptırmıyorsun o man kafa futbolculara. Herifler iki golü de ön direkten arkaya aşırılan toplar sayesinde buldular. Zımba gibi stoperimiz neil servet koy sağa çağları koy sola hakan baltayı önüne de cana ile ayhanı oturt oynat anasını satayım. Ulan peste kursam bu kadroyu kendi kendilerine oynatsam ankaragücü bırak gol atmayı şut atsa öpüp başına koysun. Daha götünü kaldıramayan ardayı alıyorsun oyuna skoru koruyacağına. Hiç mi ders almadın bir anadolu kulübünden skora nasıl yatılır hiç mi öğrenemedin? Kodumun barışıyla mustafa sarpı bu takımdan gitmediği sürece bu takım her maçta sıkıntı çekmeye mahkum! Yeter anasını satayım izlemiyorum bundan sonra maç falan.. İstersen git fenere 100 tane at bu futbolunla seyir zevki 0 bir maç sergiliyorsun bu kadar basit !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...