Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne işe yarar? anam almış bide 40 lira vermiş ama bebek boku gibi kokuyor içemem ben bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 deli omuz yapiyor o kucuklukten icmeye baslarsan ama zannetmiyorum ki kucuk olasin o yuzden bi halta yaramaz sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kilo almaya yardımcıydı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 daha çok beyne faydalı diye biliyorum.kapsulleri fena değil kokmuyo.bana annem ondan içiriyodu çocukken ama gelgör ki pek işe yaramadı ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Doktor vermişti kilo almaya yardımcı olsun diyede o nasıl bir koku nasıl bir tat IYYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 beyne faydalıysa (tu) kilo aldırıyorsa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 zeka eksikliğinde kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 o zaman gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Egzersizle kilo vermeyede yardımcı oluyormuş. Beyin dostu,besin takviyesi vs bir çok faydası var kullanmaktan zarar gelmez tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Beyni besler, iyidir. Ama balığı direk yemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Balık yağı kilo filan aldırmaz. Balık yağının olayı içindeki Omega-3 Yağ asidi. Dolayısıyla bu yağ asidi damarlarımız için çok faydalı. Detaylı bilgi: http://dogalbeslenme.azbuz.ekolay.net/blog/yazi/oku/5000000006461383/Omega-3-Nedir--Ne-Ise-Yarar-Faydalari-ve-elde-edilisi Nordic Naturals ın balıkyağları gayet güzel. Ben haftada 2 kere balık yiyebildiğim için balık yağı kullanmıyorum ama aslında kullansam daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 haftada 3 kez yiyemiyormusun balik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o hap gibi kapsullerdedri. sen şimdi onu çiğneyip tadınamı bakıyorsun! dostum tadına bakılmaz onun tavsiyemkapsul şeklinde ise o hemen yut ve tadına bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tadı boktansa bilki faydalı asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hafıza için de iyi geliyomuş. arkadaşım unutkanlık için kullanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hiperaktif çocukları düzeltmek için kullanılıyordu bu. bbc belgeselinde vardı human mind mıydı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Flassh said: ne işe yarar? anam almış bide 40 lira vermiş ama bebek boku gibi kokuyor içemem ben bunu :(anacağım da bana almış içiyorum hap olarak kilo yapsın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben her gün folik asit ve balık yağı kullanıyorum mesela biraz kilolu olmamdan dolayı ileri de yaşayacağım kalp damar hastalıklarının önüne geçmeyi hedefliyorum bir nevi ileriye dönük kalkınma planı ayrıca beyine ve depresyona da faydalı olduğu yazıyordu bir kaç yerde.Onun dışında içki pek sık kullanmasam da folik asit eksikliğine neden olduğu için takviye yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ayrıca hissedebileceğin şekilde hafıza arttırıcı etkisi vardır. her gün balık yağı içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben de össye hazırlanırken kullanmıştım. kendimde bir değişim hissetmiştim de o haplardan mı yoksa psikolojik mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu kadar etkliyse içeyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 rakı mezesi yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben içerdim ama güzel kokardı.senin aldığın hakikiyse ben ne içtim?benim ki hakikiyse senin içtiğin neydi?aman allahım neler oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kapsül olanları da var sene 2011 kaşıkla balık yağı içmeyin artık kapsülle alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar