Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rockci Serpil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi ya ben izleyemiyorum bole seleri
elim ayagim titriyo
kadin yerine ben utaniyorum resmen

+1

toplam ~15sn kısmını izledim.. ortaya bas. az ileri daha al. son çeyrek.. bitti..
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

aynen bu arada.. bazen dizilerde olur ya karakter gerçekten "utanç dolu" bir durumda kalır.. hani sokak ortasında çıplak kalması değil de inanların gözünde gerçekten gözden düştüğü aşağılandığı durumlar işte o sahneler olduğunda izleyemiyorum kanal fln değiştiriyorum..

empati korkunç bir şey

şunu ben de çok yapıyorum. birisinin başına kötü bir şey geleceği bariz durumlarda da çok bunalıyorum değişiyorum hemen
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

yazık ya dimi.cahilliği bile doğru dürüst yapamıyo insanlar.
di mi? herkes senin gibi mi panpa ? asdf

ya resmen izledim sonuna kadar. o kendine güven... anlamıyorum ya utanmamıştır da bu. ben üzüldüm resmen. ne bileyim ya internet yaygınlaşınca böyle şeyler çözülür diye umuyordum... yetemedi internete yük oldu bu insanlar
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

BonePART said:

elim ayagim titriyo

+1

toplam ~15sn kısmını izledim.. ortaya bas. az ileri daha al. son çeyrek.. bitti..

+1
Mesaj tarihi:

alıntılar falan

BonePART said:

elim ayagim titriyo

BabacumMostors said:

aynen bu arada.. bazen dizilerde olur ya karakter gerçekten "utanç dolu" bir durumda kalır.. hani sokak ortasında çıplak kalması değil de inanların gözünde gerçekten gözden düştüğü aşağılandığı durumlar işte o sahneler olduğunda izleyemiyorum kanal fln değiştiriyorum..

empati korkunç bir şey

Red said:

bende böyle videolarda kafamı tişortumun içine sokarım

olitere said:

ahah babacum bende kendi başıma gelmiş gibi oluyorum bide karakter ne kadar kötü duruma düştüğünün farkında değilse ben onun yerine utanıyorum

şunların hepsini birleştir ben :D
dayanamıyorum daralıyorum kanal değişiyorum tshirtümün içine kafamı sokuyorum falan filan

yok lan cidden yapıyorum yalan yok
Mesaj tarihi:
Muzik harika da kız pffffff ya kızım var agır konusamıyorum.
Bende kızın yerine utanıyorum ve izleyemiyorum ama ne diyim allah umarım ona göre bi kısmet verir.
Mesaj tarihi:
bütün gün programda çıt çıt çıt çıt çetenede gibi şarkılar çalan grubun o şarkıyı çalmasına kimse şaşırmamış, kızın brutala şaşırmış jadsf.
Mesaj tarihi:
oha abi bi tek ben utaniyorum saniyodum bunlari izlerken, benimle ayni utanci payla$anlar da varmi$.

mutlu oldum bi anda.

videoyu da izleyemedim zaten 20. saniyede, ic organlarim eziyet cekti kapattim.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

bütün gün programda çıt çıt çıt çıt çetenede gibi şarkılar çalan grubun o şarkıyı çalmasına kimse şaşırmamış, kızın brutala şaşırmış jadsf.

ben sasirdim birden alttan adamlar direk girince, ama bu muzisyenler boyle abi, adamlar her halti caliyo.
  • Yeni Oluştur...