dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 BonePART said: abi ya ben izleyemiyorum bole seleri elim ayagim titriyo kadin yerine ben utaniyorum resmen +1 toplam ~15sn kısmını izledim.. ortaya bas. az ileri daha al. son çeyrek.. bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben de gülemedim abi, üzüldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yazık ya dimi.cahilliği bile doğru dürüst yapamıyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 A wild Rocker Serpil Appears Rocker Serpil Use Sing ITS EFFECTIVE Player select fringe division Player use Amber attack ITS SUPER EFFECTIVE Wild Rocker Serpil Defeated! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 BabacumMostors said: aynen bu arada.. bazen dizilerde olur ya karakter gerçekten "utanç dolu" bir durumda kalır.. hani sokak ortasında çıplak kalması değil de inanların gözünde gerçekten gözden düştüğü aşağılandığı durumlar işte o sahneler olduğunda izleyemiyorum kanal fln değiştiriyorum.. empati korkunç bir şey şunu ben de çok yapıyorum. birisinin başına kötü bir şey geleceği bariz durumlarda da çok bunalıyorum değişiyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 eurythmics tazminat davasi acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sıkrim vokal çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Zaybird said: yazık ya dimi.cahilliği bile doğru dürüst yapamıyo insanlar.di mi? herkes senin gibi mi panpa ? asdf ya resmen izledim sonuna kadar. o kendine güven... anlamıyorum ya utanmamıştır da bu. ben üzüldüm resmen. ne bileyim ya internet yaygınlaşınca böyle şeyler çözülür diye umuyordum... yetemedi internete yük oldu bu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 AHAHAHA tam 1.24'de bi teyze var kulakları tıkamış ama dansa devam asşdlfkasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: BonePART said: abi ya ben izleyemiyorum bole seleri elim ayagim titriyo kadin yerine ben utaniyorum resmen +1 toplam ~15sn kısmını izledim.. ortaya bas. az ileri daha al. son çeyrek.. bitti.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 OF AHAHHAEHAHEUAEHAEUHZFCHXSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şimdi bu karı kol kadar sıçıyo deseler, inanırım. ama zuhal için söyleseler, inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hani bi mallığı utanıp izleyemezsiniz ya öyle oldu daha 5.sn'de kapadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 BonePART said: abi ya ben izleyemiyorum bole seleri elim ayagim titriyo kadin yerine ben utaniyorum resmen yalnız değilmişim eykey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende böyle videolarda kafamı tişortumun içine sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben kendimi dolaba kapattım (yok mu artıran!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 alıntılar falan BonePART said: abi ya ben izleyemiyorum bole seleri elim ayagim titriyo kadin yerine ben utaniyorum resmen BabacumMostors said: aynen bu arada.. bazen dizilerde olur ya karakter gerçekten "utanç dolu" bir durumda kalır.. hani sokak ortasında çıplak kalması değil de inanların gözünde gerçekten gözden düştüğü aşağılandığı durumlar işte o sahneler olduğunda izleyemiyorum kanal fln değiştiriyorum.. empati korkunç bir şey Red said: bende böyle videolarda kafamı tişortumun içine sokarım olitere said: ahah babacum bende kendi başıma gelmiş gibi oluyorum bide karakter ne kadar kötü duruma düştüğünün farkında değilse ben onun yerine utanıyorum şunların hepsini birleştir ben :D dayanamıyorum daralıyorum kanal değişiyorum tshirtümün içine kafamı sokuyorum falan filan yok lan cidden yapıyorum yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 böyle olmasak ne zevkli olurdu ama izlemek ya, jelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 04:54 sunucu: Herkese geçmiş olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Muzik harika da kız pffffff ya kızım var agır konusamıyorum. Bende kızın yerine utanıyorum ve izleyemiyorum ama ne diyim allah umarım ona göre bi kısmet verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bütün gün programda çıt çıt çıt çıt çetenede gibi şarkılar çalan grubun o şarkıyı çalmasına kimse şaşırmamış, kızın brutala şaşırmış jadsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha abi bi tek ben utaniyorum saniyodum bunlari izlerken, benimle ayni utanci payla$anlar da varmi$. mutlu oldum bi anda. videoyu da izleyemedim zaten 20. saniyede, ic organlarim eziyet cekti kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 olm neden utaniyosunuz lan ahaha, hani siz niye utaniyosunuzu gectim oyle cok abartilicak bisey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Laorx said: bütün gün programda çıt çıt çıt çıt çetenede gibi şarkılar çalan grubun o şarkıyı çalmasına kimse şaşırmamış, kızın brutala şaşırmış jadsf. ben sasirdim birden alttan adamlar direk girince, ama bu muzisyenler boyle abi, adamlar her halti caliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar