Law Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Hiç bir halt yapmam, aylık faizi ne kadar ona bakarım, birde yaptığım işe devam ederim. 50-100 milyon dolar olsaydı miktar ha o zaman da bir halt yapmaz tek fark işi bırakır takılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Senin yerinde olsam belediyelerin kapılarında pır pır dönerdim. İmar planlarından anlayan bir adam bulup giderdim gelecekte yol vs. geçecek olan tarlaları kapatırdım ucuza sonrada verirdim mütahite mis gibi apartman katları her ay kiralarını ye dur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 istimlak işi çok sakat o işte de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o 1 milyon nerden geldiyse ya da gelecekse yine o yolda yatırım yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 olası bi krizde paraları yatırdığın banka "biz iflas ettik veremiyos:(" derse eline alırsın (hesap cüzdanını) ev alsan yıkılabilir, değeri düşebilir yatrırımın iflas edebilir yarı fiyatına geri satarsın falan her şeyin kendi riski var. hangisini göze alıyosan ona giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hsbc iş bankası ing bank arasında 3 e böl parayı hepsinde vadeli mevduata yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Türkiye de kısıtlı kalma evet Türkiye de yatırım yapıcak çok iş var kabul ama çok az kişi yurt dışından bahsetmiş bir brazilya var bır polonya var onun dısında sanırım herkes Türkiye de kirayla yaşama derdinde . Borsayla ılgılendıgımden borsa dıyebılırım bır tek ama sen girme tabii bu işten anlıyan tanıdıgın olur yabancı borsalara gırersın dünya da bir Türkiye de imkb yok 50 tane ülkede binlerce şirkete bakarken karşına bir şirket çıkar bu şirket 1 milyon yatırsam 10 yılda 100 milyon eder diyebilicek bişi olabilir. Onun dışında herhangi bir ülkede eksik bir ürün bir mal olabilir (güneş enerjisi için yapılan paneller cok pahalı) gider çinde mekan açarsın onlardan yaparsın tabii ne olduguna ve hatta nereye satacagına sen karar vericen. Bana sorduguna göre ben güney amerika borsasına giriş yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 2012 ye son 1 sene. paralari ye, cehenneme gitmeden yapacagin en iyi yatirim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bana göre ev alıp kiraya vermek tırt fikir. Tamam uğraşmadan para getiriyor da, 250k'ya ev aldın, onun kirası zaten maksimum 1000-1500 lira arası ediyor. 1000 desen 250 ayda, yan, 20 seneden uzun sürede ancak kendini amorti ediyor (kirayı enflasyona göre arttırsan da o arada kirayı harcayabileceğin şeyler de aynı oranda artıyor). O da 21 sene boyunca kiracı bulabildiğin ve evin boşta kalmadığın varsayımına göre. Hadi 1500 yaptın kirayı e 14 sene o zaman da, az buz değil. Anca o kadar bekledikten sonra kara geçiyorsun yani. Ha tabii bu arada 0a aldığın ev 14 senelik oluyor, değeri de düşüyor. Üstelik bir de bunun huysuz kiracısı var, dolandırıcısı var, eve zarar vereni var, kiracı bulamama riski var, vergisi var, var oğlu var. Onu da geçtim, Türkiye'de kira kanunları rezalet. Tüm kanunlar komple kiracıyı korumak adına, ve bayağı içinde mantıksız şeyler var. Kira sözleşmen bitse bile kiracıyı çıkartamıyosun falan. Uğraş dur yani. Bu şartlarda yapılacak iş değil. Gereksiz bir yatırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evler alıp kriaya vermeyi, bankada faize vermeye göre tercih edin diyorum ben, yoksa hakiki yatırım yapabiliyosa en şahanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fikrimizi söyleyelim de, çal hemen de mi? Çakaal. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ah yakalandık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ayda onbin kazancam diye 1 milyonluk yatirim yapilir mi ya, saf misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 patronun oğlu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1. Hazır gıda , cafe & bar % restaurant işletmeciliği . 2. İthalat - ihracat fırsatları her zaman kovalanır tabi ayrıca. Edit : Faiz de ev alıp kiraya vermekte çok mantıksız fikirler. Yatırım yapma niyeti yoksa , en azından faiz yerine , çeşitli fonlar , madenler , döviz , şirket kağıtları vs bir sepet oluşturulmalı , faiz dediğin 6.5 % ne falandı en son galiba ? Çok az yani. Ev de bir o kadar saçma 300 k vericeksin , sonra 1.25-1.5 k kazanıcaksın aylık. Değeri artma ihtimali olan bir yer olur , şehir dışında arsalar , siteler falan , o zaman bir emlak uzmanı fikri de alınarak düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bir bankayla iyi bir faizle anlaşmaya çalışıp, gelen faizle de mortgage kredisi almak suretiyle sınırsız ev alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 seninki troll economics olmuş "infinite estate" "jelly morgage fags?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Tabii ki, ama işin vahim kısmı 2008 civarında mümkündü faizler %18-21 arası değişirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Overseer said: pilot lisansı alırım gerisi kolay sdf aynen.Sun Express gibi şirketler 200bin Euro'ya avrupaya pilot okullarına (direk yolcu ucağı oryantasyonlu) gönderiyor dönüştede işe alıyor diye biliyorum.(arkadaşım kabin amiri).Gel burda Yrd. Pilot 5bin lira ile başla işe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1-2 tane ev al toplam 500000 e falan kalan 500000 i bankaya koy faiz binsin kiraları ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1 milyona gerek yok ama yapacağım iş belli Samsun sahiline adam gibi cafe bar açardım. sıradan çok kalite olmayan bir mekanda 33cl bira 6lira olur mu insaf be kardeşim. 2 katlı bazı yerleri geniş koltuklu falan cafe bar 50cl 5lira öğrenci mekanı tahminim 300-400 yeter bu işe geri kalanıyla ev arsa falan alırdım. tabi bizde yok şimdilik o para bir gün yerimizin üstüne site dikebilirsem neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 parayi bagislar, gerekli yerlere yonlendirir secilmesi garanti biyerden milletvekili adayi olmaya kasarim ondan sonra gelsin gemicikler, gitsin arabalar ohhh calismadan ayda 11k maas, makam arabasi, lojman cepte, kiyak emeklilikte var 7 sulalemi kurtaririm direk cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 istanbul'da fatih,beşiktaş, beyoğlu (özellikle istiklale yakın taraflar) gibi ilçelerin eski ama merkezi semtlerinde yıkık dökük bina alır kentsel dönüşüm muhabbetine güçlendirip sağlam da makyaj yapıp iyi bi fiyata okuturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar