Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 lotr serisini izlememiş biriyim kitaplarını 2000 den önce liseli ergenken okumamıza rağmen. normal değilim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende metrix izlemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sc2 ye de yeni başlıyormuşsun falan, hoş görülmez bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende godfather serisini izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben 1 tane bile star wars filmi izlemedim. ciddiyim. hep erteledim, HD izlerim, hepsini 2 günde izlerim vs. diye. hala izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Loex said: bende godfather serisini izlemedim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben hepsini izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 forçen said: Loex said: bende godfather serisini izlemedim +1 geçen sene 3 filmde de istisnasız uyudum. ama inat ettim 2-3 bardak kahve içtim 1. filmi bitirdim O_O bu şekilde ama filmin şaşırtıcı olduğundan değil fazla kafeinden dolayı. ama diğer filmler hala duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Léon diye bir film var 94 yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sipeyskeyk said: ben 1 tane bile star wars filmi izlemedim. ciddiyim. hep erteledim, HD izlerim, hepsini 2 günde izlerim vs. diye. hala izlemedim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 YÜZÜKLERİN EFENDİSİ izlemedim, izlemem de sanırım frp işleri hiiiiç çekmiyor beni abi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu arkadaşlara vizyon bölümü kapatılsın. bir daha giremesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 smarthan said: sipeyskeyk said: ben 1 tane bile star wars filmi izlemedim. ciddiyim. hep erteledim, HD izlerim, hepsini 2 günde izlerim vs. diye. hala izlemedim aynen şöyle 90" 100" ekran bulun sonra 1080p yardırın. kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bende star wars hiç izlemedim bu hafta izlicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben hepsini izledim. sonunda adamlar ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 braveheartı herkes izledi beğendi diye izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 başlığa bakınca halasına dayısına laf söylüyor sandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 işin gücün pislik, küfür seninde dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Loex said: bende godfather serisini izlemedim +1 bi sinemacı olarak utanç içindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 3ü izlemenize gerek yok pek ha merak ederseniz o ayrı ama 1 ve 2 yi nasıl izlemezsinizki yani hiç olmadı kaç yaşındasınız bilmiyorum ama zamanında 10 15 sene evvelinde bile tvde verilen bi film. babanız açtığınızda izlerken hiçmi merak etmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sırf popüler kültür olduğundan dolayı mı izlemediniz? ya da başka hiçbir ayrıcalığınız kalmadı, bari bunu izlemeyeyim de ayrıcaklı kalayım diye mi izlemediniz? ne bileyim, merak ettim cidden. niye şunu yapmadım, bunu yapmadım diye bi başlık açılır ki.. bu söylediklerimi de kızgınlıkla falan söylemiyorum, bir daha okuduğumda yanlış anlaşılabilir olduğunu farkettim.. bir merak sorusu.. böyle başlık açılır mı tarzı bi atar değil. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Llama said: bende metrix izlemedim hiç aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Loex said: bende godfather serisini izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar