narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Callinginizin soullarini, birbirleriyle etkilesimlerini analiz etmeden oynayip sikayet ediyorsunuz. Callinginizin CC kiran en az bir, genelde iki ability'si oluyor. Ha bunlari almak icin armor'dan ya da dmg'dan feragat etmeniz gerekli. Yok ben hayvan armor yapicam, ya da saglam dmg vericem derseniz riskli CC kiran skilleri olmayan buildler yapabilirsiniz, bunlar sizin seciminiz. Helaerlara OP diyorlar, hayir, grup savaslarinda silence atarsaniz direk dagiliyor ortalik. Evet bana assasin ya da warrior dalip silence atiyor, ama indiremiyorlar, kiriyorum stuni, slow atip kiteliyorum, takip ederlerse de indiriyorum, ama buildim ona gore secilmis PvP buildi. Ayni buildle PvE yapmiyorum, WF'den cikinca PvE souluna geciyorum. Neyse, tabı olayın sizi açmamasını anlıyorum, ama ciddi dengesizlikler olduğunu pek düşünmüyorum, çok güçlü dizilimler var ortalıkta. Ama sadece rogue buildlerini oynadim, marksman, ranger, bard ve sabo kismini oldukca denedim, kimi zaman karsimdakini cok rahat indiriyorum, kimi zaman da ben hop diye oluyorum, ama ranger olarak PvP yapmak olmek anlamına geliyor ornegin, bosuna denemeyin 1vs1'de olen hep siz olmak istemiyorsaniz
jonq Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Barathrum said: 1.si Wow'da vanilla zamanında 20sn sheepte kalan 18sn fearda dolaşan bizlerdik beyler.12sn silence oha demeyelim lütfen.Blizzard 6 yılın ardından hala pvpdeki dengeleri ayarlayamadığı için milyonlarca pvper bıraktı wowu. +1, Blizz kaç yıldır hala PVPde denge sağlamadı. Trion'da bu kadar class/soul arasında 2 günde bir denge sağlamasını beklememek lazım. Oyun çok geniş yani WOW'daki gibi bir Frost Mage'i yada Fire Mage'i gördüğünüzde karşı attack olarak neler yapabileceğini biliyorsunuz. Kendinizi ona göre hazırlıyor ezbere savaşıyorsunuz. Burda bir mage gördünüz mü durup bir düşünüyorsunuz. Acaba nedir? ne kullanıyor? ne yapıyor? diye. Anlık taktik üretmek durumunda kalıyorsunuz. Ezbere combatlara girmiyorsunuz/giremiyorsunuz. Bu da oyunu daha eğlenceli daha ilginç kılıyor. Soullar belli, türleri belli ( off, def, sup ). Abilityleri görüyorsunuz, talentler ortada. Melee vs Melee de iyisinizdir ama Mage'e karşı zayıfsınızdır. Açar bakarsın soullarına incelersin. Mage'e karşı nasıl üstünlük sağlayacaksan ona göre ayarlarsın. Gerekiyorsa Def'den kısarsın gerekirse Off'dan bir şekilde kendi karakterin için en iyi dengeyi sen bilir sen kurarsın.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi bunun pvp-pve buildiyle alakası yok bence. open worldde gezinirken level 30 rogue'un level 39 olan bana çatıııır çatıııır vurup silence-stunları çakıp beni acımasızca katledebiliyor olması normal bişey değil. o adamın bana vururken miss üstüne miss yemesi lazım, silence'ı stun'ı resist yapmam lazım. sonuç; mageler inanılmaz dayanıksız, çubuk kraker gibiyiz.
narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 miss'lerde sorun var bence de, yuksek level farkina ragmen catir catir gelip kesebiliyorlar ki o kisim bana da garip geliyor. Ama soyle diyim, quest yaparken beni adam gibi buildle gelip herhangi bir karakter gelip kesebilir, PvP icin o kadar zayif bi buildle quest yapiyorum, ama ayni lvl 5 mobu ayni anda sorunsuz kesebiliyorum, ha niye, e soullari, soullarin icindeki abilityleri PvE icin sectim, PvP icin anlamsizlar cogu, mesela niye anti CC aliyim ki PvE icin, onun yerine farkli abilityler aliyorum gibi
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konu sahibi arkadaşın, hem 12 sn. silence yiyorum deyip hem de cleric ler ölmüyor reröro demesi de ilginç olmuş.
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Xeno içim parçalandı bir an senin yazını okuyunca mauah.Hepsini dövcem o rogueların bi 50 olayım akçaz beraber :P Bilmiyorum Daoc oynadınız mı ama daoc gibi bir oyunda bile infiltrator-nightshade yada ranger(ben) 3 atıyoduk abi magelerin hepsine.Bu oyunun pvp mantığı daoc gibi geldi bana ondan baya sardım.Yani clothsan dibine girmicekler bukadar basit.Ama outdoor pvpde bu imkansız tabi sen q yapıyosun rogue invis gelip patlatıyo. Narso healerlar ölüyo demişinde.Geçen gün guildçe premade kurduğumuzda arkama geçen healerla birlikte 6 vs 2 daldık ve alayını kestim dostum.Bizim healera gidene charge(3sn stun) + slow vurup diğer dps e devam ettim.Bizim healer hoplaya zıplaya devamlı kendini ve beni fulledi.Gözlerimle görmesem clericler çok imba demem.Ha lvl 50 de değişiyodur belki onu sen daha iyi bilirsin fakat 20-29 wf sinde durum buydu.Bende bash var kick var fear var championla comboyu çekip karpuz ediyorum healerı ama gidemiyosun işte adama sorun orda anca bi rogue olcak gitçek stunlucak vs.Beni görüp ccliyolar çünkü healera koşana kadar. Tekrar ediyorum nekadar ölmeyen+kitelayan healer=okadar zevksiz bir pvp oyunu.En iyi örneğini 6 yıl oynadık...
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 xeno +1 walla bu işin kite'ı fln yok, slow atıyorum kite lamaya başlıyorum demin melee hatur hutur bana dalan rogue bi anda okunu çekip ağzımı burnumu kırıyor. Koşarak ok atıyor bir de her attığı ok terbiyesizce 100'er 100'er fln vuruyor. üzülüyorum yani gerçi benim derdim rogue'larla kalanlarında çok eziliyorum hep dövüyolar durumu yok
narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 doorudur Barathrum, bi de simdi benim dizdigim buildler 30larin sonunda yerlestirdigim mantiga gore, 20lerde o kadar utility olmuyor elinin altinda. Simdi sabo oynayinca area silence'im var, alandaki butun mage ve clericler susuyor, pesine dmg + 2-3 sn area stun var, pesine onu saydirinca olay karisiyor. bi de area slow + area dmg atinca healer ayilsa bile ortami toplamasi cok zor oluyor. E simdi adamin 2 CC bozucusu yoksa bunlar grup savaslarinda durumu cok degistiriyor. Tabi bana da sincap filan atiyolar, anti CC ile bozuyorum ama pesine bi de rogue dalarsa, ben de stunlari kullandim ve cooldown'daysalar oluyorum tabi, e o kadar da olsun canim yoksa WF'nin tek basina canina okurum. Ama belli level araliklarinda sorun vardir kesin, ondan eminim, kimi soullar ve call'lar daha ustun geliyodur digerlerine sasirmam. Gecen Xeno'larla quest yaparken rogue'un teki 1vs3 dalip iki kisiyi olduruyodu, PvP sabo buildine gecmem gerekti filan filan, oyunun ilginc yani da bu bence. Sabo olarak da millete yanasip chargelari biriktirip cok kolay oldurebilirsin milleti aslinda, 1600 vurup pesine stun + bi seri daha dizdin mi olay biter zaten, sanirim diger call'larda da benzer olasiliklar vardir
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Haklısın ne diyim.Bakma ya pvp wowunkine göre 10 kat zevkli.Şöyle en az 500k player lvl 50 olsun iyice hardcore pvpler,offical forumda qqlar dönsün ayar çekerler elbet.Trion çok güzel çalışıyor daha 1 haftalık oyun gayet iyi yani. Beyler cidden oyun ağır şekilde takım oyunu istiyor.Mesela ben Codexte championumla işkence çekerken brave frost olarak milleti tuttu,arkadan dispell geldi çatır çatır kestik.Yani tek mage olarak düşünmeyin olayı.Mesela ben varken yanımdaki mage i rogue biraz yavaş kessin.Yada Championuma benim yanımda mage varken guardian ranged yavaş fortlasın.Her class birbirine muhtaç sanki.Benim hoşuma gitti bu olay.Wowdaki gibi class based pvp yok oyunda sanki.Wowda frost mage gelsin 5 kişi cclesin,warrior gelsin 3 kişinin kolu bacağı alsın,lock gelsin herkezi dotlasın üstüne tanklasın durumları yok riftte.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 zeawee said: Şu yorumları okudum da wow pvp cennet gibi geldi 12 sn. silence nedir azcık cdlı immune falan feciymiş.. 1v1, savaşmak wow a göre daha uzun sürüyor. Büyülerin daha uzun süre aktif olması doğal. Fakat oyunda 12 saniye silence diye birşey yok. Adam pro oynayıp farklı silence ve stunlarla lock kombo yapmış. Xenocide said: çubuk kraker gibiyiz. Valla abi bizde pek farklı değiliz. Bi wr veyahut cleric önceden saldırırsa kaçmak bile opsiyon olamıyor. yunusemre said: gerçi benim derdim rogue'larla kalanlarında çok eziliyorum hep dövüyolar durumu yok Wr ve clericler ağzıma ağzıma vuruyor. Mageler olmasa bırakırdım class imi belki.Bi mage geçen arkamdan gelip 40 metreden dizdi dotları kafama dönüp melee build ile adamı kestim gerçekten ben bile inanamadım.Sizde olmasanız
solidhammer Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 warlock+necro+clhoro oynarım hem instant dotlari koyarım hem %80 absorb açarım hel heal atarım hem manam bitmez imba caster olurum rererö diyip classını OP yapmaya çalışıp sonra ağlayanları görünce okadar eğleniyorum ki. evet yeterince pvp mobilitysi sağlayan skilleri almayıp pvp ağacında ilerlemeyip ağlayanlar direk /quit çeksin. herşeyi geçtim hala 1vs1 mantığıyla oyun oynamaya çalışıyosanız size müstahak. Karşıda rogue varsa sizde de olucak, warrior varsa sizdede olucak he sen diğelim (ki hiç sanmıyorum) meleeye karşı güçsüzsün silence cart curt yiyorum qq yapıyosun, senide koruyan adamların olacak. ben rogue değilim warriorum bu arada he clericler ölmüyo mageler arkadan kolay kolay ağız burun kırıyo diye ağlıyım dur yazımı sonlandırmadan -.-
kath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 O kadar farklı abilityler var ki 12 sn silence diip işin içinden çıkmak anlamsız. Mesela benim bi abiltyim var 8 saniye out of combat yapiyo playerı adam bi ondan atmıştır bir de silence atmıştır. Adamın combosudur bu , ona göre de dmg almamıştır başka yerlerden kısmıştır , o adam da melee'ye karşı zayıf olur vs. Pvp bence gayet keyifli daha da keyifli olur zmnla eksikler düzelir , şunun şurasında release olalı kaç gün oldu. Sıkmayın hmn canınızı dövdüler beni diye , daha effektif oynamanın yollarını arayın .
Pipet Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şöle bi herkes 50 olsun zaten bu kadar çok seçenek olmayacak.. pro nun biri 2 video koyup alın size şu ağacı kullanın diyecek bütün herkes healer/dps/tank olarak aynı ağaçları kullanacak lvl'li, talent'li oyunların hazin sonu..
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bu arada oyunun daoc ile alakası yok bidaha daoc a benzeten olursa çok fena kınıycam ona göre.
narsor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Yaw lvl 45 oldum, yani daha onceden oynadigim soullari ancak cozmeye basladim, adamlar o soulu ne amacla oyuna koymus yeni cozmeye basladim. Soul treeleri cok iyi tasarlanmis, inceledikce saygi duyuyorum adamlara daha da cok
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 zeawee said: Şu yorumları okudum da wow pvp cennet gibi geldi 12 sn. silence nedir azcık cdlı immune falan feciymiş.. Oyunu hiç oynamadım fakat yeni olduğunu biliyorum Wow da dk geldiği zaman arenada karşına hiç blood elf versionu gelmedi sanırım :D adamın yüzüne bakarak ölüyordun falan. Zamanla oturturlar her yeni oyunda olur böyle şeyler takmamak lazım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şu oyunda dknın lichdom açıp kendine deathcoil spamlayarak heallaması yok, o yeter wowdan iyi olmasına pvpsinin
sardius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evet pvp su an bence de kötü. range calısan, kitelayan warriorlar-healer mageler-bitmeyen cc ler. özellikle su cc ye kılım. stun üstüne stun yiyorum. bu nedir ya bi stun yedin mi en azından bi 10-15 sn immune falan olmak gerekir adım atamadan ölüyorum cogu zaman...güya cc kırıcı skilller vermişler hepsini alsan bütün soulardan bile bi işe yaramıyor ki hangi birini kırıcan:) warrior tank halimle %9 spell dmg reduce ile yedigim 2900 lü dmglardan bahsetmiyorum bile:p
poopla Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Napolyonn said: bu arada oyunun daoc ile alakası yok bidaha daoc a benzeten olursa çok fena kınıycam ona göre. abi bu arada pve soullarıyla pvp yapıp ağlamak ilginç 12 sn silence varmı oyunda sallamasyon geldi bana
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yalnız oyuncuya gelmiyor pek pvp, ama grubun varsa gayet iyi pvpnin durumu.
narsor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ardışık cc yersen var. Gerçi sincap bayağı uzun 8 sn olabilir ama aynısı bard'da da var. Adam atıp akıllılık edip sana dmg koymazsa bozulmuyor
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dun arathi basin e tekabul eden yerde 10 vs 10 bi nodda kaldık 4 er healer vardı, butun healerların manası bittikden sonra insanlar olmeye basladı ...
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi bu oyun bu kadar kötümü yafz? Topiclerin çoğu şöyle; Pvp hayal kırıklıkları, hacklendim, Q_Qler benden gelsin, bağlanamıyorum,çişim geldi annem izin vermiyor falan O_o
Öne çıkan mesajlar