paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nükleer santralde patlama olmuş dedi TV 'de az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yeşilkafalar boşuna mı nükleere hayır diyor !!!!! görün işte !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 17 sayfada kaç kişinin öldüğünü kimse yazmamış. "8.9 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 32 ye yükseldi" başlıklı haberi izlerken kendimi tutamadım güldüm yani. adamlara 8.9 vuruyor ölü sayısını yüzlerle ifade edebiliyoruz. ölüler için resmi olarak 400 küsür, gayriresmi olarak 1000i aşkın bir sayı var. 200 civarı da kayıp varmış. ayrıca "Explosion "heard" at quake-hit nuclear plant"? said: Tokyo Electric Power Company says an explosion was heard at its nuclear power plant in quake-hit Fukushima Prefecture, but details remain unknown.The company also said several workers were injured. http://www3.nhk.or.jp/daily/english/12_49.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAN DAHA DÜN BUNU KONUSTUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bi kere yetmemiş içeri girip bi daha atlamış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Naapsın adam hala yurt dışına alışamamış, türkiyedeki evlerde oturduğunu zaneddiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aahahaha salak adaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Fransuxa said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAN DAHA DÜN BUNU KONUSTUKuçan adam sabri'nin japo versiyonu diye bir yorum gördüm ve yere düştüm ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yaw arkadaş seninki gibi 2 katlı müstakil ev yokki orda yada gecekondu yokki. binaların kat sayısı minimum 30 :) nerden atladın be adam :) edit: Tokyo'da döner ve dondurma imalatı yapan Kılıç, hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, oturduğu apartman dairesinin 1'inci katta olduğunu belirtirken, şu anda sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Dönerci Stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nükleer santral patlamış yaw epey kötü durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 baya patlamış yalnız http://video.cnnturk.com/2011/haber/3/12/japonyadaki-nukleer-santralin-patlama-ani Blast reported at nuclear plant as safety panel worries that reactor can no longer cool radioactive substances. !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Adam tokyoda dönerci açıp en güzelini yapmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 türkiyede hayatta santral kuramazlar artık bak japonyada bile patlıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1OQYwbZlfZw 8.9 depremde gökdelenler napar? http://www.youtube.com/watch?v=JhJzdtzl6KY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 cok fena durum ya.. Quake - check Tsunami - check Fire - check Nuke - on progress Zombies - pending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 LucifeL said: Fransuxa said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAN DAHA DÜN BUNU KONUSTUKuçan adam sabri'nin japo versiyonu diye bir yorum gördüm ve yere düştüm ahahahaha adamın mantığı "havada kaldığım sürece, sarsıntıyı hissetmem." gibi bişey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 santralde sızıntı varmış. olm bu adamlar bi daha radyasyon yerse biter olay. mechalar gelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o değil de ameriga nasıl bir horonzbu çucuudur, hem her yerde ben demokrasiyim diye gezin, hem de dünyada sivillere karşı atom bombasını kullanan tek devlet ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bu depremle ilgili tek iyi haber belkide depremden 1 dakika önce alarm sistemlerinin çalışması ve deprem uyarısı vermiş olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dunyanin ekseni 10 cm kaymis. ne demek yani bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dünyanın bir gün süresi değişir,mesela şili'deki depremde 8 cm kayma olmuştu bu da 1.26 mikrosaniye kısalmasına sebep olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 son 5 saniyedir radrasyon seviyesinde artış olmamış. external containment ünitelrinden biri hasar görmüş patlamada, ama icerde hasar yokmuş. cooling azalınca, acıl durum soğutmayı devreye sokmuşlar.acıl durum soğutma sistemide, normal soğutma sisteminden farklı olarak bir miktar radrasyon yiyerek soğutuyo reaktörleri. light water reactor zaten, gercek bi meltdowndan önce 6-7 adım var olması gereken. patlıycağını sanmıyorum ben. uzmanlar atıp tutuyolar ama cidden atıp tutuyolar televizyonun doğası gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 uzman olmalari geregi atip tutuyolardir. meltdown trajedi olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ntvspor altyazı geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar