Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boş Zamanınız Olsa..


Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

Elinize geçecek ilk fırsatta yapmayı planladığınız hobileriniz, hayalleriniz neler? Mesela "ah bi emekli olsam" ya da "şu işten bir fırsat bulsam" şunu yapacam dediğiniz ne var? Ya da para sıkıntım olmasa kesin şu işe el atardım dediğiniz.. Kısa, orta ya da uzun vadeli bir plan olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

valla iş güç düşünmek istemiyorum.. Gidip herşey dahil bir otele malak gibi şezlogta yatıp mjito mu içmek istiyorum sonra hadi animasyon filan desinler kalkıp ona gidiyim filan 1-2 arkadaş ediniyim sonra akşam disco sex okey? cümlesini kurayım istiyorum..


fix'd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arada sırada 1-2 haftalık nispeten rahat dönemlerim oluyo ama öncesindeki haftalar süren darlanmalar sınavlar sözlüler sonrası dinleneyim biraz diyorum. sonra bi bakıyorum tekrar başlamış sıkıntılar. yalan oluyo izlemek istediğim diziler filmler, yapmak istediğim puzzlelar, gitmek istediğim yerler, görmek istediğim arkadaşlar..

şu pediatri bi geçsin de, ilk iş eskişehirdeyim.. (yalannn)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi özgürlüğün bir çok tanımı var.

Benim en sevdiğim tanım zannadersem descartese ait "Özgürlük yapmak istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda olmayışınız halidir" demişdir.

Kesinlikle katılıyorum bende bu tanıma, ulan yaşam aslında çok saçma ama bir o kadarda ilginç yani deneyimlenmesi lazım (çok klişe bir laf ama öyle) bunu deneyimlemem içinde boş vaktimin olması lazım ve herşeyden önce olanağımın yani paranın.

Şimdi herkes gibi hayatımı idame ettirmek için yani minumum konforumu sağlamak için çalışmam lazım malesef, çalışmam lazım çünkü para lazım. Param olunca karnım doyuyor, temizlik hüjyen, barınma gibi olmaz ise olmaz ihtiyaçlarımı karşılıyorum.

Ama günde 8 saat harcayıp aldığım para yaşam denen ibişliği tam anlamıyla deneyimlemem için yetersiz, aldığım para ancak hayatta kalmamı sağlıyor, yani sırf hayatta kalmak için bir ömrümü çalışarak harcamam lazım ki bunun kadar korkunç birşey olamaz yani dramın ta kendisi bu hadiseki zaten feylesoflarda ve edebiyat dünyasının ustalarıda bu anlamsızlığı her zaman dile getirir.

Yani çok param varsa boş zamanımda olur, ve o boş zamanımı tamamen dünyayı gezmek için harcarırım, giriğ çıkmadığım yer kalmaz, yaşam denen garip ibişliği deneyimlemenin herhalde bence en mantıklı yolu bu olsa gerek, ha gezmek derken böyle zağar gibi değil, deneyimlemekde isterim, ne bileyim gidip ibr gün madencilerle birlikde madenlere inip çalışayın, ertesi gün giidp en pahalı escorta kızlarla takılayım, vietnama gidip pirinç tarlalarında çalısşayım. Yani deneyimleyip, görüp, anlayıp, voltamı alayım ordan.

Herşeyden birazcık tadıp yoluma devam edeyim, ve bütün bunları yaparken en güzeli olan kafamın tamamen boş oalcak olması.

Yani bir gurme gibi yaşamak lazım, herşeyden birazcık tadıp ama kendini onunla tıka basa doldurmadan, tadında bırakıp diğer bir lezzete yani deneyime yol almak. Yaşamak budur işte kıyısından köşesinden takılayım yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...