Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

kedi %30 hızlı gitmene yarıyo ve savasırken savunması zayıf ama daha yırtıcı 50 levella kadar levellanıyor.
kurt savunma fena degil saldırı idare eder ama sanırsam 35 levela kadar .
Ayı en iyisi 50 level ve tam bir tank cok iyi saldırıyor .
Ayrıca ayıyı binek olarak kullanabiliyorsunuz.
Gorunmez pet var ustunde binerken sizi gorunmez yapıyor.
binekler levle aldıkca ozellikleri acılıyor uzerinde dovusuyor daha hızlı gidebiliyorsunuz . savasda ve ya mobların arasından gecerken iyi zırhlandırılmıs ve yuksek level bir binekten dusmeniz zzorlasıyor
ayrıca saldırı petleride zırhlandırıyorsunuz 3 parca zırh oolmak uzere hepsinin kendi ozgun skilleri var
oyunda pet classlar baya bir akıllı.
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

bu arada bişi daha en basit glider'la illa yüksek bir tepeden uçmak gerekio, düz alandayken gliderı açıp uçamıosun. hangi gliderda yükselme olayı var?

Yanlış olmasın 25 lvl de gelen glider da boost skilli ile bir miktar yükeliyorsun. İlk glider a göre kullanımı daha rahat düzlükte.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

daha büyük bir ada hic yer yok.
2 gündür durmadan ,son 5 gundurde ara ara arıyorum .

5000 ev varmış limit olarak haritada bir tane bos yer yok ve daha benim gibi evi olmıyan sanırım %90 bir nufus var .

Alpha için mi bu? Neden limit var? Ev olayı oyunun başında koydun koydun koyamadın gg mi? UO gibi yıkılma ihtimali var mı? Yeni oyuncunun süper düper yeri kapma ihtimali yok mu? Ev olayını hiç anlamadım bi yardım edin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

haritada belli bölgelere ev/tarla koyabiliosun istediğin yere koyamıosun. o alanlarda sınırlı olduğundan limiti var işte.

alpha'da tek server olduğundan ev konusunda sıkıntı çok ama release'de server sayısı daha fazla olacağından ev konusu bir nebze daha rahat olur ama gene de ev için haritada şuan açık olmayan baya bi alan var o alanlarda ev koymak için yerler yapmaları şart.

bu arada kuzeydeki alanda ev için yer tonla vardır heralde dimi? baktınız mı hiç?
yıkılma riski olduğundan kimse girişmio heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...