Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 muhtemelen o gemiyi de korsanlar patlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 30 gold civari tamiri . patlatmışlar zaten size resim koyarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 peki mesela şöyle bişi okudum birin kesip, gemisini aldıktan sonra karşı faction limanına götürüp, bıraktığında adamın gemiyi geri alması için oraya gitmesi mi gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Katledildigim adaya dogru ucuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Abi o hotkeylerde hayvanları summon mı ediyorsun ne onlar öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu arada bişi daha en basit glider'la illa yüksek bir tepeden uçmak gerekio, düz alandayken gliderı açıp uçamıosun. hangi gliderda yükselme olayı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes said: evet Peki espirileri ne yani süs gibi mi yoksa eşşeği hadi anladım ama ötekiler kedi köpek filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 binekler var, gemiler, traktörler, kombat petleri, gliderlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kedi %30 hızlı gitmene yarıyo ve savasırken savunması zayıf ama daha yırtıcı 50 levella kadar levellanıyor. kurt savunma fena degil saldırı idare eder ama sanırsam 35 levela kadar . Ayı en iyisi 50 level ve tam bir tank cok iyi saldırıyor . Ayrıca ayıyı binek olarak kullanabiliyorsunuz. Gorunmez pet var ustunde binerken sizi gorunmez yapıyor. binekler levle aldıkca ozellikleri acılıyor uzerinde dovusuyor daha hızlı gidebiliyorsunuz . savasda ve ya mobların arasından gecerken iyi zırhlandırılmıs ve yuksek level bir binekten dusmeniz zzorlasıyor ayrıca saldırı petleride zırhlandırıyorsunuz 3 parca zırh oolmak uzere hepsinin kendi ozgun skilleri var oyunda pet classlar baya bir akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mosquito said: bu arada bişi daha en basit glider'la illa yüksek bir tepeden uçmak gerekio, düz alandayken gliderı açıp uçamıosun. hangi gliderda yükselme olayı var? Yanlış olmasın 25 lvl de gelen glider da boost skilli ile bir miktar yükeliyorsun. İlk glider a göre kullanımı daha rahat düzlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 daha büyük bir ada hic yer yok. 2 gündür durmadan ,son 5 gundurde ara ara arıyorum . 5000 ev varmış limit olarak haritada bir tane bos yer yok ve daha benim gibi evi olmıyan sanırım %90 bir nufus var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Taming de olsun, gezip tozup taming kasalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 o bakımdan zayıf kalmışlar ya çiftlikte hayvancılık yapabiliyorsun ama tohum satar gibi hayvan satıyorlar slotlara ekiyorsun husbandary ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 taming var bazı binekleri edebiliyorsunuz ama rare malzeme istiyor mesela ayılar icin rare drop jelly bal gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Taming eklenir belki ilerde güzelde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes said: daha büyük bir ada hic yer yok. 2 gündür durmadan ,son 5 gundurde ara ara arıyorum . 5000 ev varmış limit olarak haritada bir tane bos yer yok ve daha benim gibi evi olmıyan sanırım %90 bir nufus var . Alpha için mi bu? Neden limit var? Ev olayı oyunun başında koydun koydun koyamadın gg mi? UO gibi yıkılma ihtimali var mı? Yeni oyuncunun süper düper yeri kapma ihtimali yok mu? Ev olayını hiç anlamadım bi yardım edin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Boss ları taming ile combat pet yapabiliyorsunuz. Tabi önce kesmeniz gerekiyor. Edit videosunu buldum 2.dk dan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bossu pet yapmakta nasıl aşağılayıcı bir şeydir lan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 haritada belli bölgelere ev/tarla koyabiliosun istediğin yere koyamıosun. o alanlarda sınırlı olduğundan limiti var işte. alpha'da tek server olduğundan ev konusunda sıkıntı çok ama release'de server sayısı daha fazla olacağından ev konusu bir nebze daha rahat olur ama gene de ev için haritada şuan açık olmayan baya bi alan var o alanlarda ev koymak için yerler yapmaları şart. bu arada kuzeydeki alanda ev için yer tonla vardır heralde dimi? baktınız mı hiç? yıkılma riski olduğundan kimse girişmio heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yetiştirdiğin çiftlik hayvanlarına binebiliyorsun. geçen gün yanımdan ineğe binen eleman geçti. adını da milka koymuş. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Tam dedim tamam büyük bir ada uzakta evler var hurra dedim ada buyuk mutlaka yer vardır Megerse korsan adasıymış ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes said: Seni kesmek icin millet birbirini kesiyor sag kalan seni kesiyor. dksajfkajdkajdşajdad oturup hangisi kesicek acaba diye bi de izliyosun yani ne güzel:) valla bunları duyduğum iyi oldu.. böyle kalabalıkta oynanmaz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Şu hale bak . yalnızca ciftilimi kuracak bir ev yeri arıyordum korsanların hapishanesine dustum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ne çektin be abi asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar