Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mosquito said: bişi aklıma takılıo şimdi bu adamlar 2yıldır uzak doğuda fln onynan bi oyunu adam gibi değişiklik yapmadan alpha die 150$a sonrada beta die 50$a mı iteliolar bize? bu mudur yani? bu mudur arada kaynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Tessellation , ambient occlusion , physics engine VE diger hic bir mmorpg de gormedigim player collision. Motorları kıaslamıyacam bile. yukardakinler sanırım farkı çok acık gosteriyor. Hic bir oyunda gormedigim player collision var burda . Cok basit auctiondan alış veriş yapıyorsunuz sizi zorlıyan bir oyuncu bir anda sizi auctiondan itiyor ekranınızı degistiriyor. sizi ittirebiliyorlar yaptıgınız işi yapamıyorsunuz. Physic motoru na gelince suyun itme gucunu goruceksiniz suya kancayla gemiyi batırıyorsunuz derin bir yer mesela ne kadar derine batırdıkca gemi o kadar hızlın yuzeye fırlıyor. tesellation ve ambient occlusiondan bahsetmiyorum bile sanırım siz eso yu da anlatırsınız dinlerim. Esoda grafikler sizin gozunuze iyi geliyor .Ama ilerde bu oyuna girince oynayınca anlıyacaksınız farkı . Animasyonların nasıl bir oyuna neler kattıgını goruceksiniz . Bunu yalnızca eso grafigi icin kıyaslıyanlara yazıyorum . Karakterler yaşıyor burda oyun yaşıyor Esoda 2d üstüne 2d bir dünya kurulup 3d gösterilmiş . Zaten oyun motorlarını incelediginizde daha detaylı nedemek istedigimi anlarsınız Biraz okuyun .... Bir sürü forum var . Ve tüm archage ile kıyaslanan forumlarda esodan cok daha iyi grafiklere sahip oldugu yazıyor . Bir cok incelemede var hepsinde aynı seyi bahsediyor. Esonun grafikleri cok sonuk donuk hareketli degil . archeage de ise olay cok canlı. Ru ile alpha arasında cok fark var grafik olarak bunu oradan gelen herkese sordum inanmıyanı rusyadan gelen 22 oyuncu ile bu aksam konustururum herhalde onlardan da iyi bildiginizi idda edicek degilsiniz 2 sinide oynamış oluyorlar. ama sonucda biri kırmızı rengi daha hos bulur digeri siyahı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ru'ya girersiniz bu arada basit baya ya merak eden girsin baksın ben başladım bikaç level kasmaya eğer pvpsi beni tatmin ederse gayet güzel anlatılan etkileşimli dünya guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Batan gemi su yuzeyine nasil firliyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Geminin ucunda bordalama icin kullanılan bir zıpın var. bunu rakip gemiye atıyorsunuz bu zıpkına bir ip baglı bunlan rakip gemiyi vurunca aradaki ipten rakip gemiye cıkıyorsunuz . Ama tabii fizik motoru olunca bu zıpkını ve ipi ki bu ip gemide bir motora baglı bunla cesitli sarlatanlıklar yapılıyor gemiyi kuleye cıkarmak gemiyi karada yurutmek. Zıpkını derin bir yere atıp bir kayalıga saglam bir sekilde saplamaya calısıyorsunuz . Sonra zıpkın baglı oldugu ipin takılı oldugu motoru cekerek gemiyi dibe cekiyorsunuz . Gemi iyice dipe cekildimi ipi keserek gemiyi serbest bırakıyorsunuz gemi suyun kaldırma kuveti ile havaya fırlıyor denizin dibinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Balon gibi, abi batan gemi mantiken batik kalmali sanki. Ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 evde yap deneyini, doldur kuveti, bos sise mise suyun dibine it sonra birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 boş şişeyle gemi aynı şey mi slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 bos siseden gemiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Ozel uretim submarineship. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 akirafes bu oyunu alırsam seni aralıksız kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 fasulyelerini çalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 tarlasina sicalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sıçarsak ballandırarak anlatır abi bu oyunu seviyorum tarlama sıçtılar diye. emegini calmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 beles gubre yok bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 indiriyorum şu anda rus maili aldım clienti aldım indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Akif e tek atmak için alıcam oyunu..tarlasında arı güderken usulca sokulup takıcam emaneti yemin olsun.nikimde burunduli Harun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Şu son iki video eğer "bakın ne kadar iyi" içinse bence olmamış. Sudaki adamın ara ara su beline geliyor saçmalık (kıçında boş şişe yoksa). bkz aquila said: evde yap deneyini, doldur kuveti, bos sise mise suyun dibine it sonra birak. Ateş topunun yıkımı gayet güzel ancak köprü üstündeki adam odun gibi duruyor köprü yıkılırken. Her neyse yine de çoğu oyunda göremeyeceğimiz fizik gerçekçilik var oyunda belki, kıyaslamıyorum onla bunla ama öyle aman aman şeyler değil bunlar. Hele ki bir yandan fizik motorunu övüp diğer yandan suya zıpkınla gemi batırıp "ne kadar batarsa o kadar hızlı çıkıyor" ile mutlu olmak çelişiyor. Fizik motorunun iyiliği eğer gerçeğe yakınlıkla ölçülüyorsa o zaman bunlar tam tersine kötü örnekler. Yine söyleyeyim, gerçektekiyle tastamam örtüşsün demiyorum tam tersine oyun bu, fantastik olmalı, glider mesela, olacak iş değil ama gayet süper şahane bir olay çünkü oyun bu. Ama bunları fizik motoru harika iddiasına örnek vermek mantıksız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Fizik motorunu övdügümü hatırlamıyorum. yazdıklarıma baktım bulamadım . Verdigim orneklerde ozellikle eso ile kıyaslamak icin verdim . Yoksa ne kadar mukemmel diye degil. illa bir sey ovdugum iddia ediliyorsaki buda player collision dır. onuda belirttim zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Sen neden esoya bu kadar takildin yahu:) Hani esoyu kotuleyince bu oyun daha iyi ya da kotu olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Farkındaysan ilk cümlemde "bakın ne kadar iyi" demek için örnekse bu videolar dedim. Eğer videolar/videoların anlatmak istediği "iyiyse" ki öyle olmadığını düşünmüş olsan koymazdın diye tahmin ediyorum, o zaman videolarda anlatılmak istenen şey de çok büyük ihtimalle benim "öyle olmadığını" anlatmak istediğim şey. Yani hadi pardon ben körüm yanlış gördüm diyelim, sen demesen de videolar diyor ki "fizik motoru über aga". Ben de ona muhalefet ettim biraz. Ayrıca şurda da biraz sanki bahsetmişsin, ben kıçımdan uydurmadım okuduğumu anlayabiliyorum :D akirafes said: Tessellation , ambient occlusion , physics engine VE diger hic bir mmorpg de gormedigim player collision. Motorları kıaslamıyacam bile. yukardakinler sanırım farkı çok acık gosteriyor. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Oyun güzel ya, çok da tartışılacak bir şey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Oyun güzel ben de 3 gün deneyebildim tam benlik oyun dedim daha önce de. Şu 176 dolar işi olmasa, ya da beta yakın zamanda başlayacak olsa 50 dolar verip balıklama dalacam kesin ama şu haliyle evdeki milyonları tutmaya çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar