reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Valla 800k banada biraz kolpa geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 banada oyle geldi link atın dedim zaten .. link gelmedi . Yalnız online sayısı inanılmaz fazla oynıyanlar goruyordur hemen hemen her yerde bir sürü insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bottur onların yarısı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 akirafes said: banada oyle geldi link atın dedim zaten .. link gelmedi . Yalnız online sayısı inanılmaz fazla oynıyanlar goruyordur hemen hemen her yerde bir sürü insan var. Yer azdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bingildak said: şu oyunun kombat yapısı zaten full loot bir sistemi taşıyacak türden değil ama xp kaybı gerçekten çok kötü bir sistem. öldüren adam öldürdüğü kişiden ne elde ediyor ki? adam xp kaybetti, eee? bingildak, kısa bir süre darkfall oynamış ve şu an alphada bulunan birisi olarak bir ekleme yapmak isterim. XP kaybı gerçekten önemsenecek bir şey değil. Taaaki üst üste 5-6 sefer kesilme gafletine düşmezsen ki zaten onuda kimse yapmaz. Asıl mesele materialde. Darkfall'da gatheringe asılıp 3-4 gecede en küçük gemiyi craftlayabilmiştim Darkfallda sağda solda gez harvest gather yap bitir. Ama bu oyunda mining dışında neredeyse herşeyi sana sunulan kısıtlı alanda yetiştirmen gerekiyor ve buda belli bir süre ile oluyor. İşte bu yüzden crafting material archeage de daha değerli ve can yakıyor. Örnek: Ağaç fidanı dikiyorsun, büyümesi için 10-14 saat bekliyorsun. Gidip bunlardan log yapıyorsun. Sonra Dayının biri gelip seni kesip bunları alıyor. İşte bu darkfall'daki full loot kadar olmasa da acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 teknolojiden bahsetmiştiniz yukarda o ne demek, bir teknolojiye mi ulaşıyorsunuz craft ederek örnek versenize :) bir de oyunun end-game i nedir yani insanlar doyum notkasına ulaşınca, gemiler fleetler, evler ve tarlalar. bu insanlar ne için adam kesecek. territorial control muhabbeti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mortis said: territorial control muhabbeti var mı? 2 Karşı Faction için 2 kıta var oyunda. End game için 1 kıta daha var. Bu kıtada bölge kontrol. Kale kurma guild savaşları vs dönecek. Bu kıtada mob dahi yokmuş bildiğim kadarıyla bütün iş pvp diyorlardı en son. Bunlarında dışında 1 ticaret adası 1 de crime point te zirve yapanların sürgün edileceği Korsan adası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ben bingildağın sandbox MMO yapmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 adamlar farmville oynamak icin $176 verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 abi durun hypedan ben de ekmek yiyim iki dakka. oyun çıkana kadar archeage hakkında çıkan haberlerden, gelişmelerden geri kalma. hemen kap bir asus! http://forum.paticik.com/read.php?27,7591361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Adam araya reklam soktu ya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 nuian tarafındayım isim totemic. lvl 4 ve ilerliyor.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bizim guilde gelsene takılırız ben 50 olmaya çalışıyorum . su ara 48 im bugun sırf pvpdeyim sabahdan beri. Çok ,cok ..cok. begendim kırmızı yeşil ve lila rengi var ama kim,in kime daldıgı saldırdıgı belli degil . Resmen meydan savası . Kırmızı kırmızıya dalıyor lila sana dalıyor sen kırmızıya dalıyorsun karmasa ama ne karmasa tek kotu tarafı 1 dakka suren res suresi iskence resmen. Çok zevkliymiş pvp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 @totemic Ne lazımsa mennuniyetle yardımcı olurum . Nea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 artık bende AKINCILARdayım. ANNEN kurulana kadar ordayız artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Oyuna girebiliyor musunuz? Bende ne Glyph bağlanıyor ne Trion'un sayfasına girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bizim öyle problemlerimiz yok Xaenin said: Oyuna girebiliyor musunuz? Bende ne Glyph bağlanıyor ne Trion'un sayfasına girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://www.mememaker.net/static/images/templates/89.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Xae sende AKINCILARda mısın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 150 dolar vermeden oynama rehberi. http://www.reddit.com/r/archeage/comments/25cxdb/guide_for_playing_aarussia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ya değmez buna uğraşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 alpha macrocuları : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 indiriyorum rus'u bakalım. Olursa haber ederim. 1.30 saate bitior dl baya baya kolay bu arada şu ana kadar, ing patch'de patlamazsa tabi bu arada şöyle bişi varsa patlak The only problem everyone is facing at the moment is the long queue that takes you from 6 to 12 hours to be able to get in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 cabiria said: 150 dolar vermeden oynama rehberi. http://www.reddit.com/r/archeage/comments/25cxdb/guide_for_playing_aarussia/ sen yapabildin mi? çünkü forumdan bazı kişiler olmuyor diyorlardı. bende o sebepten hiç denemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar