Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

şu oyunun kombat yapısı zaten full loot bir sistemi taşıyacak türden değil ama xp kaybı gerçekten çok kötü bir sistem. öldüren adam öldürdüğü kişiden ne elde ediyor ki? adam xp kaybetti, eee?

bingildak, kısa bir süre darkfall oynamış ve şu an alphada bulunan birisi olarak bir ekleme yapmak isterim.

XP kaybı gerçekten önemsenecek bir şey değil. Taaaki üst üste 5-6 sefer kesilme gafletine düşmezsen ki zaten onuda kimse yapmaz. Asıl mesele materialde.

Darkfall'da gatheringe asılıp 3-4 gecede en küçük gemiyi craftlayabilmiştim Darkfallda sağda solda gez harvest gather yap bitir. Ama bu oyunda mining dışında neredeyse herşeyi sana sunulan kısıtlı alanda yetiştirmen gerekiyor ve buda belli bir süre ile oluyor. İşte bu yüzden crafting material archeage de daha değerli ve can yakıyor.
Örnek: Ağaç fidanı dikiyorsun, büyümesi için 10-14 saat bekliyorsun. Gidip bunlardan log yapıyorsun. Sonra Dayının biri gelip seni kesip bunları alıyor. İşte bu darkfall'daki full loot kadar olmasa da acıtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

teknolojiden bahsetmiştiniz yukarda

o ne demek, bir teknolojiye mi ulaşıyorsunuz craft ederek örnek versenize :)

bir de oyunun end-game i nedir

yani insanlar doyum notkasına ulaşınca, gemiler fleetler, evler ve tarlalar. bu insanlar ne için adam kesecek. territorial control muhabbeti var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

territorial control muhabbeti var mı?

2 Karşı Faction için 2 kıta var oyunda. End game için 1 kıta daha var. Bu kıtada bölge kontrol. Kale kurma guild savaşları vs dönecek. Bu kıtada mob dahi yokmuş bildiğim kadarıyla bütün iş pvp diyorlardı en son.

Bunlarında dışında 1 ticaret adası 1 de crime point te zirve yapanların sürgün edileceği Korsan adası var.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim guilde gelsene takılırız ben 50 olmaya çalışıyorum . su ara 48 im bugun sırf pvpdeyim sabahdan beri.
Çok ,cok ..cok. begendim kırmızı yeşil ve lila rengi var ama kim,in kime daldıgı saldırdıgı belli degil . Resmen meydan savası .
Kırmızı kırmızıya dalıyor lila sana dalıyor sen kırmızıya dalıyorsun karmasa ama ne karmasa tek kotu tarafı 1 dakka suren res suresi iskence resmen. Çok zevkliymiş pvp .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...