Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

Paticik forum ahalisinden @Serkanay da Guildimize bugün katıldı . Hoşgeldi .

Teşekkürler :)

bingildak said:

serkanay sen çok sessizsin abi, iki üç kalem bir şeyler sende paylaş. ss atın bol bol. pvp anısı paylaşın. ağzımız sulansın.

sağolsun akifares progress olarak benden önde olduğundan bende bazı şeyleri ondan öğreniyorum. Bide ben patifobik'im. Atacağım bir post ile 3 sayfa dalga geçilir diye pek yazmak istemiyorum.

Azmodai said:

AKINCILAR adres verin, sizi bi yagmalayak.

bi de kesin kediadam irkini falan secmissinizdir.

Hoşgeldin. Nuia kıtasında bir karakter açarsan birlikte oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

serkanay said:

sağolsun akifares progress olarak benden önde olduğundan bende bazı şeyleri ondan öğreniyorum. Bide ben patifobik'im. Atacağım bir post ile 3 sayfa dalga geçilir diye pek yazmak istemiyorum.

şuna cidden kafayı takıyon mu abi?? o kadar önemseme buradaki komünitiyi..
Sosyal ağlarda paylaş

@serkanay:

dalga geçen olur zaten bir sürü, önemli olan otla boku ayırt edebilmek. sen bir şey paylaşırken o konuda bir şeyler merak eden insanları hedef alarak paylaşıyorsun. 66 tane çükübik alay etse de 5 tane merak eden adam okuyup bir şey öğrendiğinde sen konuya katkıda bulunmuş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

150 dolar verenlerin oyun başladığı zaman vermeyenlere göre artısı ne olacak ?

75$ lik store purchase credits, 3 aylik platinum lightning essek fissek uyelik ve bir kac tane dandirik item.

15$ x 3 desek 45 + 75 = 120$ eder.

Oyun cok guzel, fakir degilsen almaya deger kanimca.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

muazzam bir oyun. 2014 yilinda UO ya en yaklasabilinecek ortam sanirim, 6 saat gecmis farkinda degilim.

150$ worth it yo.

Beklediğim yorum geldi...

Yalnız azmocuğum 50 (59 dolarlık bi versiyonu yok) dolarlık versiyonunu alıp bikaç gün sonra betada oynamak varken 150 dolar vermeye gerek var mı bilmiyorum. Hayır daha yeni kapattım da kuyunun musluğunu, açmaya üşendim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bilmem beta kac gun otede, alpha access 2-3 haftadir var diye biliyorum betaya daha zaman olabilir.

Yalniz oyun asiri stabil ve cilali, wow'un beta donemi gibi, tek sikinti voiceoverlar ve bazi npclerin korece konusmasi falan, cutsceneler korece hep.

150$ varsa kenarda deger kesinlikle. Uzun yillardir oynadigimiz mmolarin hepsi hayal kirikligi idi, bunda umit var, crafting sistemi muazzam.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Azmodai said:

...150$ varsa kenarda ...

Zengin hayatı demek böyle bir şey :( Benim kuyular eskisi gibi çalışmıyor, rezerv azaldı, öyle "kenarda unutulmuş" bir 150 dolar bulmam zor azmo :(

*kıyı kenar kontrol eder*

Abi evli barkli adamsin, normaldir. Arabistanda yasiyorum ben, vakit bol, masraf yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o değil de bakın bunu cidden söylüyorum; sonuçta çalışan biriysen oyun başında harcadığın zamanda başka şeyler yaparken harcayacağından daha az para harcayıp daha çok eğleniyosan (bu herkes için geçerli olmayabilir) bu fiyatları sorun etmeyebiliyosun da, mesela elim "buy" butonuna giderken benim kız gelip 12 lira verdiğim 36 farklı renkte keçeli kalemle çizdiği dünyanın en güzel resmini gösterince diyorum ki lan ne bencil bi adamım. Buna 150 dolar verip aslında başka nelerden mahrum ediyorum acaba çocuğu diye vicdan azabı oluyor yoksa daha petrolüm var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...