sadman Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 acc/gametime/vpn/ping tutosu yapana bi dürüm bi malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Arkadaşlar hiç gerek yok paranızı harcamayın, Kore şuan release ama resmen beta gibi ilerliyor... Sanki şuan oynadığım Avrupa'nın betası Kore release Şuan oynadığım oyun ile oyuna başladığım zaman arasında resmen "uçurum" var. O denli köklü değişiklikler yapılıyor yani Avrupa'da Trion'un ArcheAge betasına kadar bekleyin derim... Kaldı ki ArcheAge evet iyi hoş yazıyorum ama, "eksi ve eksikleri" de az değil... Onlara da değineceğim zaman içinde ama ciddi köklü değişiklikler yaparken adamlar sQe'nin verdiği "alttabme" sitesinde yazan dalaylama gibi yargısız infaz da yapmak istemiyorum. Zaman tanımak lazım çünki oyun güzel ve çok daha güzel olabilir eksikler giderilirse dalaylama: Ocak 2012 tarihli bir videoyu baz alıp (Closed Beta dönemi videosu) şuanki fight mekaniğini eleştiren Author Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 çok gizli saklı hakaretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 lightndark geldim senin servere lvl 15 oldum. hani ban vaadettiğin yardımlar? asdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Nahr dimi char name simdi gordum oyunda mailini ama online diilsin galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Evet ismi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bir soru daha aklıam geldi :) dünya tamamen open world mu, o kitalar arası gemi ile geçiyoruz dedin fiziksel olarak gidiyoruz di mi batıya doğru gidip veya kuzeye doğru gidip dier adanın herhangi bir yerine varıyoruz. (loading, instance vs muhabbeti yok, wowdaki azeroth ve eastern kingdomsa geçer gibi) bunun dışında kıtalar içerisindeki bölgeler de open world değil mi?yoksa guild wars 2 gibi her level range ine ait zone da loading mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Tüm World birbirine bağlı loading falan yok arada. Sadece bir noktadan diğerine teleport çekersen loading var... Instance olayı da yok Yani bir noktadan diğerine "teleport kullanmazsan" fiziksel olarak karada binek, glider, zeplin vs ile denizde de gemi ile ilerleyerek gidiyorsun... Loading yok Bu arada karşı kıtadayken yada ticaret yaparken (mal taşırken) teleport çekemezsin yani mecburen fiziksel olarak o yolu katediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 klasik olacak ama uo gibi diyebiliriz o zaman? Gerçi ondada moongateler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 teleport varken koşturmanın manası ne? kıtalar arasında geçiş olmuyor tamam da aynı kıtadaki başka bi şehire gideceksem niye at üzerinde gideyim? oyun buna zorluyomu? yani mesela benim aklımda şöyle bişey canlandı; teleport çok pahalı(bu end levelda geçersiz kalır) ve 1 saat falan cd'si olan bişey ve çok kısıtlı teleport zonu var vs. gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ha bu kadar alıştın yani kolaya, istanbul ankara arasınıda teleportla gidiversene bi gençlerin önü açılsın fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 vasıtaları kullanmak zorundasın baya bildiğin. flight time vs real time değildir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi oyun bu mu ? http://igamers.me/wp-content/gallery/archeage/25301.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Sırf bunun için paticiğin tamamı başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 niye bu kadar konuşuldu zannettiniz ki şimdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Masticore said: abi oyun bu mu ? http://igamers.me/wp-content/gallery/archeage/25301.jpg hemen indirmeye başlıyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Hayır o screenshot Blade n Soul'dan alıntı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sadman said: teleport varken koşturmanın manası ne? Aynı kıta içinde teleport "sadece kendi kıtanda geçerli" karşı kıtada bi noktadan diğerine teleport olamazsın Ayrıca kendi kıtan bile olsa: Ticaret yaparken teleport yapamazsın... Yani mal taşıyorsan, karada yürüyerek, eşekle, traktörle yada noktalar arası mini tramvayı kullanarak, denizdeyse gemi kullanarak gidiyorsun taşıdığın malı teslim noktalarına... Yani bir malı bir noktadan diğerine götürmek 15dk ile 45dk arasında sürer götürdüğün yere göre (realtime) Teleport pahalı değil, üstelik CD yok ama kullanım alanı çok kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Dungeon muhabbeti var mı? PVEsi ne durumda oyunun? böyle AI si iyi olan boss fightlar falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ticaret sırasında taşıyabildiğin malın bir sınırı varmı? Düzünelerce eşşeğin sırtına mal koyup izbe izbe ilerleyebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Karakter : 1 adet Karakter + Eşek : 1 adet (hızlı taşıma) Karakter + traktör : 5 adet (1 ad. karakter + 4 ad. traktör) Karakter + hızlı gemi : 1 adet (karşı kıta veya kuzey kıtasına taşıma) Karakter + ticaret gemisi : 8 adet (1 karakter + 7 ad. ticaret gemisi) karşı kıta veya kuzey kıtasına ticaret yaparken tek basına gitmek akıllıca değil. koreliler en az 3 kişi olarak gidip geliyorlar. ekleme2: savunabiliyorsun. kendi kıtanda ticaret yaparken karşı factiondan kimse saldıramıyor ama karşı kıtada saldırabiliyor ve sende kendini savunabiliyorsun. Tek başına gidersen seni öldürüp malını öldüren kişi teslim etiğinde ödülü o alıyor. ekleme3: ben daha yüzeysel biliyorum lightNdark daha detaylı açıklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paket taşırken kendini savunamama diye bi durum vardı, bunların hepsi için geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ticaret sistemi görev şeklindemi alınıyor. ben a yerinden malı ucuza alıp b yerine götürüp sattığımda kar etmiyormuyum veya yolda adam beni değilde eşşeği kesse onun içindeki malı alıp kaçamıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ticaret ve odul derken quest gibi mi yani? random itemlari paketliyebiliyoruzdur heralde? ah mekanigini biraz acarmisin? eve gibi market tarzi mi mesela her kitanin/regionun marketi ayri mi? ve pazar kurabiliyomiyuz saga sola? Wolas aklimi okumus ve hizli davranmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ticareti istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz. Level 1'den itibaren başlayabilirsiniz. Yerleşim yerlerinin yanında paketleme üniteleri var, her paketleme biriminde paketleyebileceğiniz ürünler farklı farklı. Mesela bir paketleme ünitesinde çilek paketleyebiliyorken bir diğerinde odun paketleyebiliyorsunuz. her birimden 100 adet ve NPC'den alacağınız scroll tarzı item ile paketlemeyi gerçekleştiriyorsunuz. paketi sırtınıza yukledıgınız zaman hareket hızınız %75 düşüyor. Eşek dışında binekler de bu hız daha da düşüyor. Eşek bu bakımdan daha hızlı. Kendi kıtanızda ticaret yaparsanız atıyorum 5 gold alıyorsanız , karşı kıtaya aynı malı teslim ettiğinizde 20 gold alıyorsunuz. AH sistemi wow'daki ile aynı farklı olan şey ise cross realm AH olması. Yani sizin serverin boş ya da dolu olması birşei farkettirmiyor. Sürekli farklı farklı serverler eşleştiriliyor ve koydugunuz mal saniyeler içersinde satılıyor. şöyle bir video var ticaret olayı açıklanmış; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar