Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

abi gerçekten bunları yaptırabilecek ya bunlar gerçekten bu şekilde akıcı binler kişi yan yana gelince kasmayacak şekilde olacaksa, bu oyun mmo da çığır açar, bende cok uzun zamandır bekliyorum bunu, videolarda gördüklerimiz gerçekten müthiş yani gerçekten guild olarakda bireysel olarak da çok zevk alabileğin içinde resmen yaşıyormuş hisse verebilecek bir oyun.

ne zaman çıkacak acaba
Sosyal ağlarda paylaş

çığır açamaz muhtemelen, fakat yapmaya çalıştıkları takdir edilesi. 2004 öncesi sandbox oyunlarına bir dönüş sağlamaya çalışıyorlar, daha doğrusu çalışmıyorlar da dolaylı olarak köprü görevi görüyor olacak bu oyun, tabi belli bir kitle tarafından tutulursa.
Sosyal ağlarda paylaş

Günümüzdeki sandboxlardan kat kat bir kaç gömlek üstün durumda bu oyun. Çıtayı çok fazla yükseltmişler. Önem verdikler/ düşündükleri ayrıntılar çok fazla.

UO uzun yıllar boyunca oynandı. Hala da oynanıyor ki kendi halinde sessiz sedasız takılan bir MMO. Archeage de 2. UO vakası olarak tarihte yerini alacak gibi görünüyor. Sessiz sedasız yıllarca bir kitle oynar bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi koreliler modern japon mucizesi,30 sene önce hyundai,vw'nin şeyi olamazken,şu anda kalite olarak dahi aralarında pek fark kalmadı,koreliler yapar abi,ama mmo sektöründe ki düşüncem de şu şekilde grafikleri kıssınlar,ama oyun yapsınlar arkadaş,uo popüler zamanıyla günümüz arasında 10*15 sene fark var neredeyse ve elle tutulur bir tek mortal online var,oda aklımızdaki hayalmizdeki sandbox kavramının %5'ini başarabilmiş vaziyette,hayalimde ki bütün sandbox öğelerini de geçtim mmo öğelerini barındırıyor gibi duran tek oyun bu olacak gibi gözüküyor,inanın bu heyecanı yaşamayalı uzun yıllar oldu,gerçekten heyecanlıyım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyunda full loot yok, sadece crafting gear (tasidigin crafting malzemeleri olunce dusuyor) diyoruz ama oyunda crafting acaip ciddi yer tutacak, herkesin crafterlara eli mahkum olacak, ve crafting malzemesi tasiyan arabalar vs direk PvP'cilerin ana hedefi olacak.

Yani tam strateji, crafterlari koruma, crafting, deniz savasi, deniz altina devam eden bir dunya, kaleler, siege vs, off, dayanmak zor beklemeye, ciksin su oyun bi an once, daha ne koysunlar bilmiyorum artik. Bi de potion, yemek, thief vs olayinda neler olacak merak ediyorum, milleti zehirlemek mumkun olacak mi mesela potion veya yemekle?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2 part izledim

baya güldüm ya adamlar komik

kuzuyu koyup sütünü aliimderken doğradılar falan

quest kafası hoşuma gitmedi, quest al quest ver, vs die tabi onlar tutorial questti, belki de ilerde quest yoktur o kadar takıolıosunudr

bi de 10 abiltyden 3 ünü seçio olman, herkesin her silahı her armorı giyebilio olması çok ii
mage olup plate giyebiliomuşsun ama cast timeın artiomuş falan

o bakımdan baya sandbox

onun dışında quest al bi yere git yaratıkları kes modunda takıldılar izlediim kadarı ile
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...