Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi bu archeage de şaka gibi lan her detayı yapmış adamlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 mortis seni traktöre atıp, ruhunda hicranını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hepimiz Cinliyiz! Yoksa Koreli mi? Videodaki beyaz yaratik, cocuklugumda ki 23 nisanlari hatirlatti. Birtek 23 nisanda goruyorduk boyle ilginc seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 su oyun tam ne kassam ne kassam diye yanip biten tipler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Valla ben wow'da arada hic bir sey yapmak istemedigimden zeplinle dragonla falan ucup etrafi izliyodum hasta gibi. Bu oyunda da tarla marla surerim darlaninca o bile yeter :D Avrupa yada amerika serverlari asya'dan cok sonra acilmasa ne guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mighty_THoR said: abi gerçekten bunları yaptırabilecek ya bunlar gerçekten bu şekilde akıcı binler kişi yan yana gelince kasmayacak şekilde olacaksa, bu oyun mmo da çığır açar, bende cok uzun zamandır bekliyorum bunu, videolarda gördüklerimiz gerçekten müthiş yani gerçekten guild olarakda bireysel olarak da çok zevk alabileğin içinde resmen yaşıyormuş hisse verebilecek bir oyun. ne zaman çıkacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 çığır açamaz muhtemelen, fakat yapmaya çalıştıkları takdir edilesi. 2004 öncesi sandbox oyunlarına bir dönüş sağlamaya çalışıyorlar, daha doğrusu çalışmıyorlar da dolaylı olarak köprü görevi görüyor olacak bu oyun, tabi belli bir kitle tarafından tutulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Günümüzdeki sandboxlardan kat kat bir kaç gömlek üstün durumda bu oyun. Çıtayı çok fazla yükseltmişler. Önem verdikler/ düşündükleri ayrıntılar çok fazla. UO uzun yıllar boyunca oynandı. Hala da oynanıyor ki kendi halinde sessiz sedasız takılan bir MMO. Archeage de 2. UO vakası olarak tarihte yerini alacak gibi görünüyor. Sessiz sedasız yıllarca bir kitle oynar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 abi koreliler modern japon mucizesi,30 sene önce hyundai,vw'nin şeyi olamazken,şu anda kalite olarak dahi aralarında pek fark kalmadı,koreliler yapar abi,ama mmo sektöründe ki düşüncem de şu şekilde grafikleri kıssınlar,ama oyun yapsınlar arkadaş,uo popüler zamanıyla günümüz arasında 10*15 sene fark var neredeyse ve elle tutulur bir tek mortal online var,oda aklımızdaki hayalmizdeki sandbox kavramının %5'ini başarabilmiş vaziyette,hayalimde ki bütün sandbox öğelerini de geçtim mmo öğelerini barındırıyor gibi duran tek oyun bu olacak gibi gözüküyor,inanın bu heyecanı yaşamayalı uzun yıllar oldu,gerçekten heyecanlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bu neymiş arkadaş nasıl bir oyunmuş bu gw2 yi falan beklemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 viktor gibi isabetsiz yorum olmazda şunu söylüyorum ,gw2'ye açılan bölüm bu oyuna da açılacak ve gw2'de arşivdeki yerini alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bu arada oyunda full loot yok, sadece crafting gear (tasidigin crafting malzemeleri olunce dusuyor) diyoruz ama oyunda crafting acaip ciddi yer tutacak, herkesin crafterlara eli mahkum olacak, ve crafting malzemesi tasiyan arabalar vs direk PvP'cilerin ana hedefi olacak. Yani tam strateji, crafterlari koruma, crafting, deniz savasi, deniz altina devam eden bir dunya, kaleler, siege vs, off, dayanmak zor beklemeye, ciksin su oyun bi an once, daha ne koysunlar bilmiyorum artik. Bi de potion, yemek, thief vs olayinda neler olacak merak ediyorum, milleti zehirlemek mumkun olacak mi mesela potion veya yemekle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 @narsor +1 GW2, GW1 ile aynı sonu paylaşıcak gibi, bi süre sonra bayacak aynı şeyler,doğru düzgün bi rvr olmadığı sürece. Ama Archeage,sanki bir DAOC 2,beni direk zehirledi.Sabırsızlıkla beklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ne zaman çıkar bu ya ona göre askerliği ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 2012 de KORE'de , 2013 de Avrupa/Amerika diye düşünülüyor. Not: Ayrıca bu soru 32424334 kere soruldu ve cevaplandı. Direk son mesajdan dalmayın konulara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 heyecan ile sorduk bilader ne kızıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ne zaman çıkıcaksın eu'da bre oyun, gw2 de diablo 3 'te fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 2013 ne ya ob açsalarda bari oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Yogscast betaya girmiş... Playlist den devamını inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 2 part izledim baya güldüm ya adamlar komik kuzuyu koyup sütünü aliimderken doğradılar falan quest kafası hoşuma gitmedi, quest al quest ver, vs die tabi onlar tutorial questti, belki de ilerde quest yoktur o kadar takıolıosunudr bi de 10 abiltyden 3 ünü seçio olman, herkesin her silahı her armorı giyebilio olması çok ii mage olup plate giyebiliomuşsun ama cast timeın artiomuş falan o bakımdan baya sandbox onun dışında quest al bi yere git yaratıkları kes modunda takıldılar izlediim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ahahah super adamlar, direk guildlerine girilip oynanir birlikte, bara da gider geyik yaparim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 iyice oyundan soguttu lan su videolar, insan bi korece bilen bulmaz mi madem boyle bi ise girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 minecraft videolarını sevmiştim de şu koyulan videoyu atlaya atlaya izledim sonra da baydım kapattım çok geyik yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 korece bilmeden betaya dalmak eseklik direk, abi okunacak harf yok ki ortada tahmin filan yapasin, direk kor gozum girdim oyuna seklinde olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar