Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homefront


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha once Konsol'a acilip 5-6 mesajda sapmis bi konusu varmis, ama dogru yere acayim bi de o baslik zaten mundar olmus dedim.

15 Mart'ta geliyor, multiplayer olarak baya guzele ve ayni zamanda baya mw2'ye benziyor gibi geldi bana. Hikaye komik derecede enteresan ve baya bi god bless america geyikleri gorucez gibi, ama almaya deger gibi duruyor su anda. bounty olayi cok cok iyi olmus multiplayer'da.

http://www.youtube.com/watch?v=D5yyWZ2Z6Ps

multi, herif cok kotu oynuyor bu arada
http://www.youtube.com/watch?v=pvz5bQNZk50

verdim preorder, gideri var.
Mesaj tarihi:
domination denedim. her spawn oluşumuzda bp harcayarak araçla falan başlayabiliyoruz, hammer tank heli.. diye puanları artıyor. oynanış akıcı ama böle ne bileyim hakkaten arcade hissiyatı var. sniper kullanmak aşırı kolay, hem baya sabit, hem scope'a çok hızlı geçiyor hem de mouse süper yavaşlıyor.

bi takım ilk eli kaybettiğinde bad company 2 gibi haritanın diğer kademesine geçiliyor. zaten düşmanı spotlama falan da var. popüler fps'lerden çeşitli özellikleri alıp upgrade etmişler.
Mesaj tarihi:
backstory trailer'ı sevdim, amerika işgal altında hadi kurtaralım geyiği baysa da ben bu oyunu oynarım
düşman askerlerinden almanca ya da rusça değil de korece duymak çok garip olur ama
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
multiye kisa bi baktim, baya arcade ama ayni zamand ada cok zevkli gorunuyor. ama su an single'i oynuyorum, en zorda oynuyorum achievementlar icin ve kendimi kesmek uzereyim. dunyanin en gerizekalica zoru, dusmanlar kartal gibi, cat diye oluyosun, bombalar 50 metreden olduruyo ve en fecisi de kafani cikardigin anda ne kadar dusman varsa sana donuyo gotlerinin dibindeki yancilarini birakip.

bokunu cikarmislar zor yapicaz diye
×
×
  • Yeni Oluştur...