Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Nedir abi bu yaş 31(Nuri alço/T. Coşkun sendromu) u geçtikden sonra kızıllaşmaya başladı sakal kısayken belli olmuyorda bi haftayı felan geçince resmen basboros hayrettin paşa misali kızıllaşıyor sakal? hatta çene kısmı sarılaşıyor (Ailede beyaz saç/sakal yok babam 63 yaşında beyaz yok gibi bişi) Resmen kafama takıldı wtf? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bende de epey var, çok karizma göründüğü için kızlar hasta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bende siyah başlayıp çok uzatınca çene etrafı kızıllaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Gittikçe hoşuma gitmeye başlıyorsun, bu işin sonu kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 uzayınca henüz sarılaşma aşamasındalar, benim de kızıl olur mu ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bende de var. Kızlar beni "bal köpüğü sakallım" diye seviyor. okşuyor dahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 okşayınca daha çok uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 uzadıkça daha çok okşanıyor yeah baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: Gittikçe hoşuma gitmeye başlıyorsun, bu işin sonu kötü. ben espriyi anlamadım o yüzden hoşuma gitti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Regalya said: Resmen kafama takıldı wtf? :S ne güzel abi işte lol, neyini takıyosun kafana benim bıyıklar azcık (azcık) sarılaşmaya başladı mesela, ona bile sevinemiyorum insanlar sigara içiyorum zannedicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 moncici said: xunn said: Gittikçe hoşuma gitmeye başlıyorsun, bu işin sonu kötü. ben espriyi anlamadım o yüzden hoşuma gitti mesela. Son birkaç gündür farklı topiclerde Lyv'e yazıyorum, henüz yüz vermedi ama eminim evde suratı anime tsunderesi gibi kıpkırmızı oluyordur. HNNNGGGGHHH... ps: Ha niye hoşuma gitti, çünkü çok random post. İyi randomu seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benim bi arkadaşta da var böyle tam çeneye doğru kızıllaşıyor adamın. sakalını mı boyuyosun diyenler oluyormuş. güzel duruyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Abi sakal yeterince erkeksi birşey değilmiş gibi, kızıllaştırıp MANLINESS epitomeuna dönüşüyorsun. Of bi norveçte falan dogamadık ki, tanrımız odin, thor falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benimki hep kızıldı. büyüdükçe daha kızıllaştı. bi ara aşka gelip baya uzatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 AND MY AXE http://www.freewebs.com/maheu/Gimli7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benimki simsiyah.karaoğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benimde kızıllasıyor uzadıkca. güneş ışığında daha çok belli oluyor. eskiden sakalını mı boyuyosun diyenler bile oldu ama alıştım artık. ki zaten sakal uzatmıyorum iş güç vs diye adama benzeyelim hesabı. bizim bi ingilizce hocası vardı avustralyalı, en de viking kanı vardır ondan diyodu sdf. ek: kızlar cidden hoşlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benim 18 yaşından beri kızıl çıkıyor sakallar. bildiğin uzayınca kızıl kızıl böyle. nick de ondan kızılsakal zaten. ps. saçlar koyu kahverengi-siyah. ailede kızıl yok. kızıl da kırmızı bildiğin sakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 niye? kızıl sakal çok güzel olur böyle irlandalı irlandalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2010/02/Portnoy-A7X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Sen yine iyisin , benim yaş 23 çenedeki sakallarımın yarısı kızıl nasıl iş ben anlamadım.Saçlar falanda simsiyah bi acayip duruyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar