Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarihin en iyi takımları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaybird said:

aquila said:

jordan-pippen

futbol bölümündeyiz sanırım.

şu posttan sonra aquila'nın jordan ve pippen'in futbol oynarken çektikleri bir videoyu koymasını bekledim, olmadı :(
Mesaj tarihi:
Ronaldolu baggiolu djorkaeffli pirlo j.zanetti simeone taribo west recobalı inter.. zamonaaaaaano vardı bi de onu unutmamak lazım :p

zidane davids del piero inzaghi deschampslı juve

schevchenko bierhoff weah serginho gattuso leonardo costacurta ayala maldini guilyli milan

italya ligi ne güzeldi evvelden..
Mesaj tarihi:
DoruK said:

zamonaaaaaano vardı bi de onu unutmamak lazım :p

zamoranolu sukerli real dememi$ kimse ya. ayni senelerde oynamiyolar miydi ben mi yanli$ hatirliyorum.
Mesaj tarihi:
aman allahım

veron stankovic simeone boksic salas mancini nedved couto sensini negro pancaro nesta ve füze şutlarıyla tanınan defans mihajlovicli rüya S.S. kadrosunu unuttum.
Mesaj tarihi:
Esh said:

DoruK said:

zamonaaaaaano vardı bi de onu unutmamak lazım :p

zamoranolu sukerli real dememi$ kimse ya. ayni senelerde oynamiyolar miydi ben mi yanli$ hatirliyorum.
ikisini aynı takımda hiç hatırlamıyorum ya, ikisi de madridte oynadı ama aynı takımda oynadılar mı bilmiyorum. madrid diyince mcmanaman ile karembeu gelir aklıma hehe.
Mesaj tarihi:
brezilyalı ronaldonun olduğu madrid,ronaldinho lu barca :) ronaldinho bi başkaydı kim ne derse desin :P.şimdide iniesta,xavi ve messi li barca
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

pati de yaş ortalaması 40-50lere filan fırlamış da haberimiz yok. ya da gördüklerimiz fake insanlar hep
yaş ile alaksı ne illa canlı gözle mi izleyelim tarih bunun için var :)
  • Yeni Oluştur...