supremeallah Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 cantonali united, 90lar ajax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Zaybird said: aquila said: jordan-pippen futbol bölümündeyiz sanırım. şu posttan sonra aquila'nın jordan ve pippen'in futbol oynarken çektikleri bir videoyu koymasını bekledim, olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ronaldolu baggiolu djorkaeffli pirlo j.zanetti simeone taribo west recobalı inter.. zamonaaaaaano vardı bi de onu unutmamak lazım :p zidane davids del piero inzaghi deschampslı juve schevchenko bierhoff weah serginho gattuso leonardo costacurta ayala maldini guilyli milan italya ligi ne güzeldi evvelden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 DoruK said: zamonaaaaaano vardı bi de onu unutmamak lazım :p zamoranolu sukerli real dememi$ kimse ya. ayni senelerde oynamiyolar miydi ben mi yanli$ hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aman allahım veron stankovic simeone boksic salas mancini nedved couto sensini negro pancaro nesta ve füze şutlarıyla tanınan defans mihajlovicli rüya S.S. kadrosunu unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Esh said: DoruK said: zamonaaaaaano vardı bi de onu unutmamak lazım :p zamoranolu sukerli real dememi$ kimse ya. ayni senelerde oynamiyolar miydi ben mi yanli$ hatirliyorum.ikisini aynı takımda hiç hatırlamıyorum ya, ikisi de madridte oynadı ama aynı takımda oynadılar mı bilmiyorum. madrid diyince mcmanaman ile karembeu gelir aklıma hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 supremeallah said: cantonali united, 90lar ajax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 zico lu brezilya ve flamengo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Xavi Iniesta Messi Barcelonası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Birde Lev Yashin'li S.S.C.B ile Puşkas ve Kosiç'li Macaristan var. Not:Alfredo Di Stefano'lu Arjantin,Real Madrid ve Guiseppe Meazza'lı İtalya var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 metin,ali,feyyaz--bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 pati de yaş ortalaması 40-50lere filan fırlamış da haberimiz yok. ya da gördüklerimiz fake insanlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yazılmayan takım kalmamış Bana da dario silva-delyvaldes'li malaga kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 böyle olmaması gerekiyodu aslında ama nası oldu anlamadım. 5 sayfa olmuş ölü takım diyen bile yok. paticik bitmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sana ortegali serhatli umit ozatli fenerbahce kalmi$ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aguero-forlan-maxi rodriguezli inegölspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 luyindula-govou-juninholu zeytinburnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 orhan aklı cihanlı inamotolu lukunkulu cimbom yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Zolalı Chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 brezilyalı ronaldonun olduğu madrid,ronaldinho lu barca :) ronaldinho bi başkaydı kim ne derse desin :P.şimdide iniesta,xavi ve messi li barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Effa-Mehmet Deliorman-Haci Arif Durgut-Czinege'li 2003-2004'ün Elazığspor'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 rıdvanlı aykutlu oğuzlu fb. alexli fb. revivolu fb. ortegalı fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ben ve benim klonlarımın oynadığı 11 tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 BiTcH_oFBaT said: pati de yaş ortalaması 40-50lere filan fırlamış da haberimiz yok. ya da gördüklerimiz fake insanlar hepyaş ile alaksı ne illa canlı gözle mi izleyelim tarih bunun için var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 acılı kebapspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar