fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 komple takım olarak izlerken zevk aldığınız futbol oynayan takımlar van bastenli gullitli milan dzeko-grafite-misimovicli wolfsburg bergkamp-overmars-vieira-henry arsenali daha vardır da aklıma gelmedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Quaresmalı-Gutili-Simaolu beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Dartanian said: Quaresmalı-Gutili-Simaolu beşiktaş. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hagi-Arif-Hakan'lı Galatasaray Figo-Zidane-Beckham-Ronaldo'lu Real Madrid Juninho döneminde Lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 taffarelli caponeli bülentli popesculu ergünlü suatlı hagili tugaylı hasanlı büyük hakanlı arifli galatasaray var ama onu yazmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kimse maradona veya pele dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fatih van basten futbolu bıraktığında sen 5 yada 6 yaşındaydın nası bi zevk alıyodun söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 jordan-pippen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Maradonalı napoli. Ben doğmamıştım o zamanlar lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 guizalı fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 meti nalif eyyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 totti'li roma alan shearer'lı newcastle united ronaldo' r. madrid batistutalı fiorentina ve roma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aquila said: jordan-pippen futbol bölümündeyiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 zidane,carlos,raul madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dinle aşkım dün gece ansızın şöyle bir karma çıkardım kalede zubizeretta sağ bek, eski fenerli oyuncu vişnevski sol bek vander kerkof stoper, ohen orta saha ceşitli kişiler ki bilirsin fazla önem vermem orta sahaya da orada oynayana da güler geçerim "orta sahanın bel kemiğiyim" diye övünüp duranlara neyse devam edelim sağ açık, van basten sol açık bekım forvet lefter küçükandonyadis "dün gece hiç beni düşünmedin mi?" dercesine bükme boynunu çiçeğim bir reykartı düşündüm bir seni düşündüm bir mülleri düşündüm bir seni ama dersen ki "hep beni düşün" yemişim popeskusunu kempesini hep düşünürüm seni fakat sen de bil ki aşkım aynı aşkımız gibi bu karmanında karşısında kimse duramaz inanıyorum buna ve aşkımıza ve sana. - Umut Sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ooo ayar. Allan Houston - Patrick Ewing - John Starks lı Knicks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 son el classicoda aldığım zevki milli olurken almamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zaybird said: aquila said: jordan-pippen futbol bölümündeyiz sanırım. and? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 spoiler?sayfanın yarısını kaplamış yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aquila said: Zaybird said: aquila said: jordan-pippen futbol bölümündeyiz sanırım. and? yani basketbol bölümü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 halı sahada görmeliydin onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nihatlı tayfunlu real sociedad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Pha said: Ooo ayar. Allan Houston - Patrick Ewing - John Starks lı Knicks. Abi en sevmedigim adam ya Patrick Ewing bu kadar itici bi tip olabilir mi:)...Ellerini yana acip garip sevinmeler spastik atislari cok giciktim ben adama ahahaa.... O zaman Larry Bird-Kevin McHale-Robert Parrish-Dennis Johnson-Danny Ainge'li Boston der kacarim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar