Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elimi parçalamadan nasıl ampul kırıcam?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vur patlasın
çal oynasın
aslında kadına şiddeti içerir..

kadına vur gözü patlasın. ama müzik gelir de oyna emrini alırsa seni memnun etmek için oynasın.. oynamazsa vur patlasın..

ta ki oynayana kadar!

işte.. kemiklerimize işlemiş!
Mesaj tarihi:
barbu said:

bi kez de ben her hafta peniselin oluyodum bi sure sanırım. bi kadın doktora gittim. kadın direk avucla tutup sapladı. ayagım 1 haftadan fazla agrımıstı yuruyememistim.

burdan o kadına sovguler.

peniselin ne abi, kız lakabı gibi.
"ismi selin, ama arkadaşları onu peniselin diye çağırıyor ;)"
Mesaj tarihi:
Sorunun gerçek yanıtını merak eden kaldı mı bilmiyorum ama yanıt şu:

İnce bel kısmına dikkatli bak. Bir çizgi göreceksin. O çizgi jilet ile kesilmiş olan kısmı. Eskidendi jilet sürt. Tırnakla çat çat vurma işi şişenin üst kısmında sıvı kalmasın diye yapılan iş. kırma tekniği değil yani.

T-Shirtünün eteği ile, çizgi solda kalacak şekilde ilaç şişesini sol elinle şişenin altından tut. Sağ elinle üst kısmını gene t-shirtün ile yakala sağa bük. POK diye bir ses duyacaksın. Açıldı şişe. Çizginin ters yönüne bükeceksin yani.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Sorunun gerçek yanıtını merak eden kaldı mı bilmiyorum ama yanıt şu:

İnce bel kısmına dikkatli bak. Bir çizgi göreceksin. O çizgi jilet ile kesilmiş olan kısmı. Eskidendi jilet sürt. Tırnakla çat çat vurma işi şişenin üst kısmında sıvı kalmasın diye yapılan iş. kırma tekniği değil yani.

T-Shirtünün eteği ile, çizgi solda kalacak şekilde ilaç şişesini sol elinle şişenin altından tut. Sağ elinle üst kısmını gene t-shirtün ile yakala sağa bük. POK diye bir ses duyacaksın. Açıldı şişe. Çizginin ters yönüne bükeceksin yani.

vayy tamamdır.şifre çözüldü süper.çok saol
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben askerdeyken aldığım 2 çift epey kalın, yüzeyi yarı deri kaplı eldiven var, fırından tepsi çıkarmada kullanılacak kadar kalın hemde.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bunu bi elinle tutup diğer elinle de bozuk para çevirmek için orta parmakla yapılan vurma hareketini yapıp çok rahat kırabilirsin. 3-4 kerede açılır hemen
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...