dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 vur patlasın çal oynasın aslında kadına şiddeti içerir.. kadına vur gözü patlasın. ama müzik gelir de oyna emrini alırsa seni memnun etmek için oynasın.. oynamazsa vur patlasın.. ta ki oynayana kadar! işte.. kemiklerimize işlemiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne oynakmışsınız.kapı gıcırdısı olsa oynarsınız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu topiği açan aslında bir hatun kişisi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 özel kıracakları oluyor onlarla kırıyondan yoksa kese kese kırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 barbu said: bi kez de ben her hafta peniselin oluyodum bi sure sanırım. bi kadın doktora gittim. kadın direk avucla tutup sapladı. ayagım 1 haftadan fazla agrımıstı yuruyememistim. burdan o kadına sovguler. peniselin ne abi, kız lakabı gibi. "ismi selin, ama arkadaşları onu peniselin diye çağırıyor ;)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Sorunun gerçek yanıtını merak eden kaldı mı bilmiyorum ama yanıt şu: İnce bel kısmına dikkatli bak. Bir çizgi göreceksin. O çizgi jilet ile kesilmiş olan kısmı. Eskidendi jilet sürt. Tırnakla çat çat vurma işi şişenin üst kısmında sıvı kalmasın diye yapılan iş. kırma tekniği değil yani. T-Shirtünün eteği ile, çizgi solda kalacak şekilde ilaç şişesini sol elinle şişenin altından tut. Sağ elinle üst kısmını gene t-shirtün ile yakala sağa bük. POK diye bir ses duyacaksın. Açıldı şişe. Çizginin ters yönüne bükeceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 beyler bu gerçek benim teyzem kırarken elini parçaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 senin teyzen benim dayım olmuyo mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sostizm said: Sorunun gerçek yanıtını merak eden kaldı mı bilmiyorum ama yanıt şu: İnce bel kısmına dikkatli bak. Bir çizgi göreceksin. O çizgi jilet ile kesilmiş olan kısmı. Eskidendi jilet sürt. Tırnakla çat çat vurma işi şişenin üst kısmında sıvı kalmasın diye yapılan iş. kırma tekniği değil yani. T-Shirtünün eteği ile, çizgi solda kalacak şekilde ilaç şişesini sol elinle şişenin altından tut. Sağ elinle üst kısmını gene t-shirtün ile yakala sağa bük. POK diye bir ses duyacaksın. Açıldı şişe. Çizginin ters yönüne bükeceksin yani. vayy tamamdır.şifre çözüldü süper.çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fjLmYvUwRbk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bu da sonrası http://www.youtube.com/watch?v=xEcrhJXZnoc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 baş parmağınla açacaksın delip kesmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben askerdeyken aldığım 2 çift epey kalın, yüzeyi yarı deri kaplı eldiven var, fırından tepsi çıkarmada kullanılacak kadar kalın hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o zıkkımlar soğukken metal birşeyle ince bel kısmının çevresine bir kaç tere vur zaten çatlıyor onlar kolayca kırabilirsin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 herkes cevap vermiş zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ya bunu bi elinle tutup diğer elinle de bozuk para çevirmek için orta parmakla yapılan vurma hareketini yapıp çok rahat kırabilirsin. 3-4 kerede açılır hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 fiske atıcaksın bikaç kere, sonra tutup çıt diye büküceksin kırılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hızlı olup tutmadan ıtekleyerek kıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 havluyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 temas noktası işaret parmağının tırnak tarafı olacak şekilde fiske vurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 montla tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bulaşık eldiveni giyip yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar