Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Emaleth, 30 Ağustos 2004 11:00 tarihinde demiş ki: aşk böcüğü kılıbık koca ya da kazak koca (çoktan seçmeli) bunlar olabilir uygundur
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Emaleth, 30 Ağustos 2004 11:00 tarihinde demiş ki: sevgi kelebeği budur :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Bu birlikteliğin belgeli bi fotoğrafını isteriz :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hade ya fedo da bitti pöeh... kolpa general uygun yada mantar general sözsüz general Evli general Evli Pati?????(nası baba pati varsa) edit: bold yapcaaama url yapmışım[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 30 Ağustos 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Kesinlikle Sevgi kelebeği uygundur :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 Ağustos 2004 11:07 tarihinde demiş ki: Bence olayın aslı çıkmazsa "Kolpa General" yapabiliriz. Aksi taktirde dantelli kalp avatarı ve "Yumuşak General" title'ını uygun görmekteyim. Olayın aslı mevcut walla :=P Şahsen ben ikisinide tanıyorum yane :=) O bakımdan Yumuşak uygundur ama benim oyum genede sevgi kelebeği :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Hayırlı olsun generalim.Gomtanım. Hürmetlerimi Sunar Saygı ile önünde eğilirim yenge hazretleri.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Dünya değişiyo arkadaşlar attention pls Zor inanmak inanasım gelmio valla ama ne diyelim mutluluklar generalim[signature][hline]Fire in the Darkness...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Fedaykin efsane mi kestane mi sorusunun beklenen cevabı budur..[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ya işte haybeye inat etmenin manası yokmuş di mi :) aklın yolu bir, elbet kalbini hareketlendiren biri olacak herkesin.. sevgi kelebekleri hehe
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yıllarca genç dimağları aşk meşk konularında zehirledin, demek herşey bir oyunmuş. =P mutluluklar dilerim...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 içimden bi ses geçen seferki gibi olacak diyor, fedaykin "şaakaaa" diye gelecek diyor. ben diyorum ki şaka olsa da olmasa da kestanedir eheh.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Prawler, 30 Ağustos 2004 00:50 tarihinde demiş ki: ramses şimdi ben sana icq da bi durumdan bahsettim ben sap olmuyorum de mi o durumda. yoksa gene mi sap oluyorum? Yok abi sen sap olmuyosun,için ferah olsun.Sap dediğin başka türlü olur.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 sap nasııl olur abı[signature][hline]
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Bonecrusher bölüğümüze yeni general kim olacak?Ordu liderini arıyor![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Abi sap başka bir tanımdır.Sap,sevgiyi aramaz sadece kadın arar. Bİzler ise gerçek sevgiyi arıyoruz.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 eheh burda yazdığın yazıları ne yapıcaksın bakalım fedo =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yenge dürüm seviyomu bakiim ? *! tatilde canı feci dürüm çekmektedir, dönünce tez vakitte fedo ve kediyi dürüme götürücektir *
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ahahahahaha[signature][hline]kronik yorgun
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ashk böcüü süpermiş biz oyumuzu ona verdik ;)= [wen&diab][signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bre gafiller, bre zındıklar.... Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS V 1.1) Oturun bunu bir okuyun bakayım...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 o dediğin abaza, yukarıdaki linke bir de sen tıklayı ver bakayım. said: RamsesII, 30 Ağustos 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Abi sap başka bir tanımdır.Sap,sevgiyi aramaz sadece kadın arar. Bİzler ise gerçek sevgiyi arıyoruz. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ah be abi be yalnız kaldık ya yapılırmı bize bu.. :( Mutluluklar.. :)[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka....
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 fedaykin konuyu değiştirmeye çalışıyor ehe..
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yooo konuyu değiştirmeye çalışmıyorum. Bakınız SAP SSS'ind ne demişim - Bir kişinin Sap olması için bekar mı olması gerekir? - Hayır, saplık ile birisi ile birlikte olmak arasında uzaktan yakından alaka yoktur. Saplar, sap olmayanlara göre daha çok yalnız olurlar bu doğru ama sap = yalnız kişi çıkarımı kesinlikle yanlıştır. Gerçek sap birisi ile birlikteyse bile hala saptır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar