Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breakout Kings( yeni hapishane dizisi)

sandalye

Öne çıkan mesajlar

said:
Prison Break'in yaratıcaları Nick Santora - Matt Olmstead ikilisinin yeni dizisi olan Breakout Kings; bir grup polis ve eski suçlunun, hapishane kaçaklarını yakalamak için birlikte çalışmasını konu alıyor.

Şu bir gerçektir ki, daha yeni kaçmış bir mahkumdan daha tehlikeli başka bir şey yoktur ve bir zaman sonra onu yakalamak için zamanı dolmuş hukuki yaptırımları ve kuralları takip etmekten bıkıp usanırsınız. Bu nedenledir ki, eski polisler Charlie Duchamp (Laz Alonso) ve Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi) işlerine alışılmışın dışında bir yaklaşım getirirler; kaçakları yakalamak için eski kaçakları kullanmak.

Tbag için izledim ama eleman yoktu. İlk 5 dakikadan sonra yavaş yavaş hayal kırıklığına uğradım.

Prison break ile kıyaslayarak izlememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hapishane dizisi değil ki. dışarıda geçecek her bölüm birini yakalıcaklar işte.

piyasadaki 10'larca polisiye diziden biri. pek bir özelliği ile dikkatimi çekmedi. hatta leverage gibi birşey işte kötü adamlar toplanıp, diğer kötü adamları yakalıyorlar (öbüründe dolandırıyorlar). leverage 5-6 bölümde baymıştı, bu daha ilk bölümden sarmadı açıkçası.

kısacası beğenmedim pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Nerdeyse kimse güzel yorum yapmamış; ama bence dizi güzel. (8/10)
Şunu farkettim ki yorum yapanların yarısı sadece konuyu açan sahşın buraya taşıdıklarının üstünden yorum yapmış , dizinin bir bölümünü bile izlememişler. Yaptığınız çok saçma. Ayrıyetten yukarda şöyle bir ifade var :"hapisten kacma yok ki bunda, kacanlari yakalamak icin tutuklulardan faydalanma, yani daha salak bi konu. " dizinin her bölümünde 5 dklık bir hapishaneden kaçma olayı gerçekleşiyor. Kaçaklar sonra yakalanıyor. Yani olması gerektiği gibi. Senin söylediğin gibi hapisten kaçmadan hapisten kaçan olma olayı yok :D
Neyse.Önyargısız arkadaşlar için, diziyi denemenizi öneriyorum. Her bölüm hapisten farklı kaçış yollarının gösterilmesi ilgi çekici. Dizideki en sevdiğim karakter 200 IQ lu eski kaçak. Adamın çıkarımları için izlenir film..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...