sandalye Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: Prison Break'in yaratıcaları Nick Santora - Matt Olmstead ikilisinin yeni dizisi olan Breakout Kings; bir grup polis ve eski suçlunun, hapishane kaçaklarını yakalamak için birlikte çalışmasını konu alıyor. Şu bir gerçektir ki, daha yeni kaçmış bir mahkumdan daha tehlikeli başka bir şey yoktur ve bir zaman sonra onu yakalamak için zamanı dolmuş hukuki yaptırımları ve kuralları takip etmekten bıkıp usanırsınız. Bu nedenledir ki, eski polisler Charlie Duchamp (Laz Alonso) ve Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi) işlerine alışılmışın dışında bir yaklaşım getirirler; kaçakları yakalamak için eski kaçakları kullanmak. Tbag için izledim ama eleman yoktu. İlk 5 dakikadan sonra yavaş yavaş hayal kırıklığına uğradım. Prison break ile kıyaslayarak izlememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 e abi çekmişsin ztn prison break diye bi dizi. aynı diziyi yine neden çekiosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hapishane dizisi. Oz değil. Geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kıyaslama yaparsan zevk alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ilk bölümü izledim şimdi.kötü değil beğendim genel olarak.bölümleri çıktıkça izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 T-Bag 4 bölümde yer alıcak şimdilik, yanlış bilmiyorsam ilk çıkıcağı bölüm 8. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hapishane dizisi değil ki. dışarıda geçecek her bölüm birini yakalıcaklar işte. piyasadaki 10'larca polisiye diziden biri. pek bir özelliği ile dikkatimi çekmedi. hatta leverage gibi birşey işte kötü adamlar toplanıp, diğer kötü adamları yakalıyorlar (öbüründe dolandırıyorlar). leverage 5-6 bölümde baymıştı, bu daha ilk bölümden sarmadı açıkçası. kısacası beğenmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zaten stretch bir senaryosu olan dizinin stretch klonunu yapmak. ÇARESİZLİK, DUN DUN DUNNN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hapisten kacma yok ki bunda, kacanlari yakalamak icin tutuklulardan faydalanma, yani daha salak bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 leverage gibiyse cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Nerdeyse kimse güzel yorum yapmamış; ama bence dizi güzel. (8/10) Şunu farkettim ki yorum yapanların yarısı sadece konuyu açan sahşın buraya taşıdıklarının üstünden yorum yapmış , dizinin bir bölümünü bile izlememişler. Yaptığınız çok saçma. Ayrıyetten yukarda şöyle bir ifade var :"hapisten kacma yok ki bunda, kacanlari yakalamak icin tutuklulardan faydalanma, yani daha salak bi konu. " dizinin her bölümünde 5 dklık bir hapishaneden kaçma olayı gerçekleşiyor. Kaçaklar sonra yakalanıyor. Yani olması gerektiği gibi. Senin söylediğin gibi hapisten kaçmadan hapisten kaçan olma olayı yok :D Neyse.Önyargısız arkadaşlar için, diziyi denemenizi öneriyorum. Her bölüm hapisten farklı kaçış yollarının gösterilmesi ilgi çekici. Dizideki en sevdiğim karakter 200 IQ lu eski kaçak. Adamın çıkarımları için izlenir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 annesi bir evde ev hanımı olan, hapisane mahkumu mevkisindeki, 200 iq'su tescilli eleman gerçekten iyi. dizi süper değil ama haftalık zevkle izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 fox riverdayız abi.. ve tbag var evet.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar