Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

`Federasyon tarafsızlığını yitirdi`

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

aziz yıldırım yıllardır hakemler kötü diyor, yabancı hakem gelsin diyordu; demirören ve polat sen kimsin ki bizim hakemlerimize laf ediyorsun diyordu. http://www.ntvmsnbc.com/id/25031593/

şimdi, galatasaray/beşiktaş O KADAR KÖTÜ BİR HALDE ki, taraftarını kandırmak için hakemlere, sağa sola, rakip kalecilere falan saldırmak zorunda. hayır işin kötü yanı, taraftar da yiyo bunu. zaten trabzonspor başkanı sevimli kocaman bir troll köfte adeta, o da her yere sataşıyo falan. sevimli ama tipi mipi.

yahu karabük maçında karabük'ün yenen hakkına ne oldu ? onu da yazsana ? trabzon maçında neden beraberlik istesin fenerbahçe yönetimi falan ? neden ya neden ? fenerbahçe yönetimindeki adamların çoğunun kafası çok şükür baya bi çalışıyor. fb ile beşiktaş'ın rakip olmadığının farkındalar (beşiktaş dünya kulübü ya hani, artık hangi dünyaysa). trabzon'un yenilmesinin işlerine geldiğini anlayabiliyorlar. peki, madem ayarlandı önceden, neden simao'nun golü verilmesin ? neden giray'a kırmızı kart çıkmasın ? bu adamlar sizi troll'lüyor, siz de inanıyorsunuz.

ha dünya kulübü demişken;

final four direğinden dönen bir erkek basketbol takımı
final four'a giden bayan basketbol takımı - ki ne oyunlarla en iyi 2 oyuncusundan koparıldı -
istanbul'da, 15 gün sonra final four oynayacak olan bir bayan voleybol takımı var.

almadıkları kupa da yok.

dünya "kulübü" böyle olunuyor. 2 yarım 2 tam yıldız getirmekle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Jadelith said:

hele hele fb hakem satın aldı, oyuncu satın aldı...

gercekten yapmadi bunlari fenerbahce 100 senelik $anli tarihinde.

sdf

geçmişinde sanki bunları yapmayan böyle anlı şanlı çok mert bi takım varmış gibi tek hedef göstermekte saçmalık bana göre. bence de yapılmıştır bunlar ama kim bilir belki bi 10 yıl önce fln son bulmuştur diye düşünüyorum ya da öyle umut ediyorum. ama şu an fb ligi satın almış, aziz hakemlerin efendisi fln denince de gülüyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

çok komedi bende katılıyorum,2-3 yıldız transfer'i ile dünya klubu olma yolunda bile ilerlemek ahahaa.Bu aptal futbol'dan gram çakmayan vizyon sahibi olmayan yöneticilerimizi bir temizliyebilsek,belki o zaman birşeyler olabilir.

Bugün dışarda ligimizi takan bile yokken dünya klubu diyorlar hala.O küçümsedikleri ukrayna liginin takımları bile 3-4 sallayıp gönderiyor takımlarımızı.

O üç büyük klubumüzün başkanları ve onun gibiler bu işten ellerini çekmedikleri sürece futbolumuzdan bir cacık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir BJK'li olarak bana bile o kadar komik geliyor ki asdfds

Hani güzel açıklama yapıyorsun tamam, yapman gereken o zaten ama o son paragraf, bütün ciddiyeti sıfırlıyor hatta olayı sana çeviriyor ...

Tayyip'in danışmanlarından alsınlar, evire çevire laf oyunlarıyla şampiyon bile oluruz şerefsizim
Sosyal ağlarda paylaş

İşin aslını benden duyun.. Fenerli patiler ilk sezonun ilk yarısındaki rezil durum üzerine, devre arasında çikolata ve kolonyayı kapıp başbakanlığın yolunu tuttular. Sayın başbakanımız, geçmişteki hizmetleriniz malum, ama yine gizli bir el lazım bu fenere dediler.
Halbuki o esnada aykut hoca ve ekibi karlı dağlarda kütüklere tekme tekme atarak takım ruhunu yakalamaya çalışıyorlardı, ve başardılarda. Lakin 2. yarıdaki güzel futbolları hakem kararları yüzünden alınlarına kara bir leke sürülmesine engel olamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...