smyrnas Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 fosil yakıt kullanıyoruz!abi birbirlerine fark atsalar ,bırak fark atmayı transformers yapsalar nolucakki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 senin dünyadan haberin yokmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yaş 35i geçmeden yapsalar şöyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 koskaca bilim adamlarının mühendislerin hazırladığı video bile bi değişik kafalarda ya nası bi ırk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yalnız bu baya fantasytik bişi değilmi? bu kadar raht haraket eden exaskeleton, gecen sene amerikalılar bakın ağırlık kaldırıp indirebiliyoruz diey hava atıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 iyi de bunun hic bi olayi yok, sadece boyunu uzatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 da bunun güç özelliği yokl sanırım bütün videoyu izlemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 amerikalılar artık jogging falan yapabiliyorlar bu aletlerle. + ağırlık tabii. bir tek yükseğe zıplaması kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 e iyide servoaları güclendiririsn ağırlıkta kaldırır. Benim bildiğim exeskeletonlarda tıkanılan nokta güc değil, dengesizlik, vucudu takip edememesi, falan gibi sorunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 servo mervo yok abi, dumduz demir, civata bu. bi ellerde hidrolik var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 meh cok cacıkmış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kaede said: o robotların ENERJİ KALKANLARI oluyor öyle zart diye topuğuna sıkıp düşüremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 amerida yahudi silah teknolojsine değinmişken, önce işe ayrıyan tüfek yapsınlar derim. israil 47deki rus bulpup prototiplerini kopyalayıp bi tüfek yaptı sonunda. sovyetlerin vazgetikleri tasarımlarla nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hacım bi 10seneye kadar çatışmada standart piyade göremeyeceksiniz FFWS diye güzide bi proğramları var 90'dan başlatılmış. big dog vs türevleri bunun yanında çıktı zaten. berkeley'in piyade exo'ları var bu tarihlerden yapılma 2000ler falan sanırım. http://www.youtube.com/watch?v=D7UmEmZ07H8 berkeley'in koşulan destek sistemi bu öteki raytheon'un bi tane daha şirket var bunlara giren. boston dyn. değil başka bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bi 10 seneye kadar catisma gormicek olsak daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 T_T ama imkansız ki o. yoksa ben de isterim bunları sadece felçliler için tasarlasınlar falan. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 japonları sevmiyorum cogu aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ffws ne be aradım taradım cıkmadı hiç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: abi yalnız şöle bişi var. amerigalı ve yavıdi dediğin adam mühendislikte öyle bir fark attı ki, asya ülkelerinin garipliğinden -çin+hindistan- öle bi faydalandı ki ayrı bir boyuttalar olm. hani geyik olarak da demiyorum. fersah fersah ilerisindeler avrupanın. capon dediğin yanında hiç zaten. yarı iletken üretimi vs kısımlarını demiyorum. teknolojik gelişimi diyorum. herifler tech kasmanın bokunu çıkartmış durumdalar. Ben geçen bunun topiğini açıcaktım lan. Şimdi bizde yeni bişi yapılıyo mesela, heyecanlanıyorum oha ne güzel diye, bi bakıyorum avrupada zaten yapılmış. Eskiden böyleydi, şimdi avrupada güzel bişi oluyo oha helal diyorum, bi bakıyorum amerika 120 yıl ileride o konuda. Geçen su arıtım bişeysi araştırıyodum, GE kayıpsız su arıtma yapan makina tasarlamış başlamış, %100 geri dönüşümlü ki bu zaten son nokta yani, ötesi yok. Ulan o zaman ben niye okuyorum dedim. Why can't europe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 cunku god bless america. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 gg matrixteki insanların kullandığı robotlar 2 seneye hazır. sığınak filan hazırlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tekrar tekrar yaziyoruz da, enerji problemi olmasa su an, neler neler hazir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 lan ne demek enerji problemi olmasa. enerji problemini olucağını 70 lerden beri biliyoruz işte. 40 senedir cözememişlerse demekki hiç bişi hazır değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 enerji probleminden kastim yeterli elektrik uretemiyoruz deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 anladım yahu, compact enerji üretemiyoruz. kast ettiğin. bende onu diyorum zaten ürettiğpimiz mekatroniğin ürettiğim reactorlerden daha verimli ve ufaklarına ihtiyac duyacağını 70lerden beri biliyoruz bunu demek istedim bedne. ha enerji krizi başka mesele zaten, dürüst olursak onu hala bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar