Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonları seviyorum : Basit Dış İskelet (Exoskeleton)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

hacım bi 10seneye kadar çatışmada standart piyade göremeyeceksiniz

FFWS diye güzide bi proğramları var 90'dan başlatılmış. big dog vs türevleri bunun yanında çıktı zaten.

berkeley'in piyade exo'ları var bu tarihlerden yapılma 2000ler falan sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=D7UmEmZ07H8
berkeley'in koşulan destek sistemi bu
öteki raytheon'un bi tane daha şirket var bunlara giren. boston dyn. değil başka bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi yalnız şöle bişi var.

amerigalı ve yavıdi dediğin adam mühendislikte öyle bir fark attı ki, asya ülkelerinin garipliğinden -çin+hindistan- öle bi faydalandı ki ayrı bir boyuttalar olm.

hani geyik olarak da demiyorum. fersah fersah ilerisindeler avrupanın. capon dediğin yanında hiç zaten. yarı iletken üretimi vs kısımlarını demiyorum. teknolojik gelişimi diyorum.

herifler tech kasmanın bokunu çıkartmış durumdalar.

Ben geçen bunun topiğini açıcaktım lan. Şimdi bizde yeni bişi yapılıyo mesela, heyecanlanıyorum oha ne güzel diye, bi bakıyorum avrupada zaten yapılmış. Eskiden böyleydi, şimdi avrupada güzel bişi oluyo oha helal diyorum, bi bakıyorum amerika 120 yıl ileride o konuda. Geçen su arıtım bişeysi araştırıyodum, GE kayıpsız su arıtma yapan makina tasarlamış başlamış, %100 geri dönüşümlü ki bu zaten son nokta yani, ötesi yok. Ulan o zaman ben niye okuyorum dedim.

Why can't europe?
Sosyal ağlarda paylaş

anladım yahu, compact enerji üretemiyoruz. kast ettiğin.

bende onu diyorum zaten ürettiğpimiz mekatroniğin ürettiğim reactorlerden daha verimli ve ufaklarına ihtiyac duyacağını 70lerden beri biliyoruz bunu demek istedim bedne.

ha enerji krizi başka mesele zaten, dürüst olursak onu hala bilmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...