Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Yıllık Ayrılık...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Bu sene lise son oldum (okulun en büyüğü benim! :P) bu senenin sonunda Öğrençi Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na girecem... bu sınava (herkesin bildiği gibi) iyi hazırlanılmalı... Hergün dersaneden verilen testleri çözmem ve bir de ek çalışma yapmam bir hayli zamanımı alıyor... Pek boş zamanım yok, o boş zamanımı da gitar çalmaya ya da yemek yemeye biraz da sosyalleşmeye harcamayı planlıyorum...
Bu sırada ICQ, MSN, bilgisayar oyunları ve özellikle Paticik Forumları çok fazla zamanımı alıyor. bu yüzden de bu aktiviteleri 1 seneliğine bir hayli indirmeye karar verdim (yaklaşık 0a) Bu yüzden 1 seneliğine hepinize elveda demek istiyorum çünkü gerçekten forumlara vakit ayırabileceğim kanısında değilim... Paticiğin karşısında zaman geçirirken zaman çok hızlı geçiyor ve benim o zamana ihtiyacım var...
Umarım össye gireceğim zaman geldiğinde uğraşlarımın karşılığını bulurum... Neyse...
hepinize şu ana kadar paticiği oluşturduğunuz için teşekkür ederim... hoşçakalın[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 04 Eylül 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer senin için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsan git tabi ki..

dilerim çabaların bir sonuç bulur ve geri döndüğünde istediğin üniversiteyi kazanmış olursun

o zamana dek elveda öyleyse...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 04 Eylül 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vay karpuzum, amma çabuk geçiyo zaman... Son 1-2 aydır yoksun icq da da msn de de, özlettiriyosun kendini... Eh, bize başarılar dilemek düşer anca. Fazla görüşemicez anlaşılan bi süre, ama umarım öss'de istediğin yeri tutturursun. Önemli olan da bu. Bak hala Boğaziçi diyosun ben ODTÜ diyorum ama malum torpilin de hazırmış koş kaçırma. Hadi herşey gönlünce olsun. Bayar sıkılırsan, yardım istersen koş gel bi msg at ben buralardayım. Hadi bol şans ve sabır. Zeka ve çalışma demiyorum ikisi var zaten sende bol bol. Eh, bunları da tamamlayınca kare as tutacan elinde, gerisi gelicek zaten.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

tööbe estafırıldak be...
okuma yazma biliyor olmanız lazım forumlara takılmak için ama...
demişti emaleth bir başka topicde erutana.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh,Türkiye'de bil. mühendisliği mi..Walla büyüklerim bil müh.liğinin Türkiye'De işsizlikten başka bir işe yaramadığını söylüyor.Eğer tabiki Yurtdışına gitmek gibi bir idolün varsa eer onu bilemem.Doğrusunu sen bilirsin.Neyse Başarılar.Tez gel:)

*Arkasından su döker*[signature][hline]Hoax®

"İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d
Sosyal ağlarda paylaş

Durum malum...yeni topic açmak istemedim bunu hortlattım.Dershanem ve düzenli ders çalışma programım başladı...Bilgisayarla dersi bir arada yürütemiyeceğimi anladım.O yüzden yarın toparlıyom.1 sene boyunca takılırsam kafe haricinde hiç birinizi duyamayacağım Bu nedenle;
tanıyan,tanımayan;seven,sevmeyen herkese selam olsun.Allah izin verirde istanbul üni. edebiyat fakültesi olursa hepinizin(çoğunuzun)yüzlerini görebilirim.O zamana kadar konuşmayı,düşünmeyi ve sevmeyi bırakmayın.,[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...