karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bu sene lise son oldum (okulun en büyüğü benim! :P) bu senenin sonunda Öğrençi Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na girecem... bu sınava (herkesin bildiği gibi) iyi hazırlanılmalı... Hergün dersaneden verilen testleri çözmem ve bir de ek çalışma yapmam bir hayli zamanımı alıyor... Pek boş zamanım yok, o boş zamanımı da gitar çalmaya ya da yemek yemeye biraz da sosyalleşmeye harcamayı planlıyorum... Bu sırada ICQ, MSN, bilgisayar oyunları ve özellikle Paticik Forumları çok fazla zamanımı alıyor. bu yüzden de bu aktiviteleri 1 seneliğine bir hayli indirmeye karar verdim (yaklaşık 0a) Bu yüzden 1 seneliğine hepinize elveda demek istiyorum çünkü gerçekten forumlara vakit ayırabileceğim kanısında değilim... Paticiğin karşısında zaman geçirirken zaman çok hızlı geçiyor ve benim o zamana ihtiyacım var... Umarım össye gireceğim zaman geldiğinde uğraşlarımın karşılığını bulurum... Neyse... hepinize şu ana kadar paticiği oluşturduğunuz için teşekkür ederim... hoşçakalın[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 04 Eylül 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eğer senin için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsan git tabi ki.. dilerim çabaların bir sonuç bulur ve geri döndüğünde istediğin üniversiteyi kazanmış olursun o zamana dek elveda öyleyse...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 04 Eylül 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Lam seni gidi karpuz. İyi çalış, sıkı çalış derim ben sana. Dersleri aksatma. O rezil saçlarını da kestir[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Prawler, 04 Eylül 2004 17:42 tarihinde demiş ki: O rezil saçlarını da kestir kıskanma lan kel[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 04 Eylül 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Vay karpuzum, amma çabuk geçiyo zaman... Son 1-2 aydır yoksun icq da da msn de de, özlettiriyosun kendini... Eh, bize başarılar dilemek düşer anca. Fazla görüşemicez anlaşılan bi süre, ama umarım öss'de istediğin yeri tutturursun. Önemli olan da bu. Bak hala Boğaziçi diyosun ben ODTÜ diyorum ama malum torpilin de hazırmış koş kaçırma. Hadi herşey gönlünce olsun. Bayar sıkılırsan, yardım istersen koş gel bi msg at ben buralardayım. Hadi bol şans ve sabır. Zeka ve çalışma demiyorum ikisi var zaten sende bol bol. Eh, bunları da tamamlayınca kare as tutacan elinde, gerisi gelicek zaten.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yapabilirsem ben de yokum bu sene fazla. Yatay geçiş kasacam da üşeniyorum bi yandan da[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: fizban, 04 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: babanın bölümünde bekliyos seni :) yok ben bilgisayar müh ve ya matematik istiyorum... kimya mühten kesin vazgeçtim gibi :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende giricem bu sene bu sene girecek olan tüm patilere başarılar diliyorum össden sonra hep beraber coşalım[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Silthanas, 04 Eylül 2004 17:51 tarihinde demiş ki: masturbasyon yap arada, guvenderlerin bembeyaz sayfalari bo$a gitmesin.. Yihehe[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 güle güle çabuk hazırlan :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 keşke ben de bırakabilsem bilgisayarı..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Prawler, 04 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki: yapabilirsem ben de yokum bu sene fazla. ehe buna inanmam,karpuz sanada öss de başarılar.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bilgisayarı bırakmak istiyorsan spor yada hobi kas[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 adamin mesajini okumadin mi erutan? iyi sanslar derya, insallah istedigin yere girersin sen zeki cocuksun, ortaokulda tembeldin lisede noldun bilmiyom :P[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tööbe estafırıldak be... okuma yazma biliyor olmanız lazım forumlara takılmak için ama...demişti emaleth bir başka topicde erutana.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 başarılar karpuz ne diyim artık işallah kazanıp istediğin yere gidersin [signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( [Bu mesaj Erutan tarafından 04 Eylül 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bye :( iyi çalış ha![signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kolay gelsin de sıfıra indirmenin gerekli olduğuna pek inanmıyorum ben.. uğrarsın gene ara ara.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bizde bole olucaz bı yıl sonra fln basarılar karpuzum ozlıycez snı bunu unutma=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Sam, 04 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki: kolay gelsin de sıfıra indirmenin gerekli olduğuna pek inanmıyorum ben.. ya 0'a indirme diyorum kendime de ondan sonra "1 bakıp çıkıcam" diyip 1 saat kalıyorum hoş olmuyo...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ahh,Türkiye'de bil. mühendisliği mi..Walla büyüklerim bil müh.liğinin Türkiye'De işsizlikten başka bir işe yaramadığını söylüyor.Eğer tabiki Yurtdışına gitmek gibi bir idolün varsa eer onu bilemem.Doğrusunu sen bilirsin.Neyse Başarılar.Tez gel:) *Arkasından su döker*[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hadi bakalım iyi çalışmalar[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çok öçok koaly gelsin,sana en büyk başarılar :) bedne lise3üm ama hmm[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu sene oss'ye gireceklere bol $ans ve ba$arilar $imdiden gule gule karpuz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Durum malum...yeni topic açmak istemedim bunu hortlattım.Dershanem ve düzenli ders çalışma programım başladı...Bilgisayarla dersi bir arada yürütemiyeceğimi anladım.O yüzden yarın toparlıyom.1 sene boyunca takılırsam kafe haricinde hiç birinizi duyamayacağım Bu nedenle; tanıyan,tanımayan;seven,sevmeyen herkese selam olsun.Allah izin verirde istanbul üni. edebiyat fakültesi olursa hepinizin(çoğunuzun)yüzlerini görebilirim.O zamana kadar konuşmayı,düşünmeyi ve sevmeyi bırakmayın.,[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı 1 Yıllık Ayrılık... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bizde bole olucaz bı yıl sonra fln basarılar karpuzum ozlıycez snı bunu unutma=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Sam, 04 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki: kolay gelsin de sıfıra indirmenin gerekli olduğuna pek inanmıyorum ben.. ya 0'a indirme diyorum kendime de ondan sonra "1 bakıp çıkıcam" diyip 1 saat kalıyorum hoş olmuyo...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ahh,Türkiye'de bil. mühendisliği mi..Walla büyüklerim bil müh.liğinin Türkiye'De işsizlikten başka bir işe yaramadığını söylüyor.Eğer tabiki Yurtdışına gitmek gibi bir idolün varsa eer onu bilemem.Doğrusunu sen bilirsin.Neyse Başarılar.Tez gel:) *Arkasından su döker*[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hadi bakalım iyi çalışmalar[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çok öçok koaly gelsin,sana en büyk başarılar :) bedne lise3üm ama hmm[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu sene oss'ye gireceklere bol $ans ve ba$arilar $imdiden gule gule karpuz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Durum malum...yeni topic açmak istemedim bunu hortlattım.Dershanem ve düzenli ders çalışma programım başladı...Bilgisayarla dersi bir arada yürütemiyeceğimi anladım.O yüzden yarın toparlıyom.1 sene boyunca takılırsam kafe haricinde hiç birinizi duyamayacağım Bu nedenle; tanıyan,tanımayan;seven,sevmeyen herkese selam olsun.Allah izin verirde istanbul üni. edebiyat fakültesi olursa hepinizin(çoğunuzun)yüzlerini görebilirim.O zamana kadar konuşmayı,düşünmeyi ve sevmeyi bırakmayın.,[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar