nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet herkes cok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben almanyadakiler en iyi diyorum nil naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 çocuk bıkmadan usanmadan deniyor be lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Türkiye nie yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: Dynun said: abi yolda daha güzel kızlar görüyorum her gün bunlar ne lan yol parke taş mı, asfalt mı? hayır abi çamur atayım ya da ulaşamadığım ciğer misali değil cidden. ya da ben bu dünyanın beğenisini paylaşmıyorum ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vivavale said: Türkiye nie yok çünkü kazana düşmüş dicem sonra gidip camdan atlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vivavale said: Türkiye nie yok türkiyede ileri demokrasi varmış kıyaslamaya kıyamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 1, 2, 3'teki ülkeler paspal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Dynun said: dasaaa said: Dynun said: abi yolda daha güzel kızlar görüyorum her gün bunlar ne lan yol parke taş mı, asfalt mı? hayır abi çamur atayım ya da ulaşamadığım ciğer misali değil cidden. ya da ben bu dünyanın beğenisini paylaşmıyorum ne bileyim aga bence de turk kızları yeterınce guzel,gen havuzu cok geniş bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi cok merak ediyorum bu sekilde ilk 100 ilk 50 ilk 25 bu tarz sıralamayı neye göre seciyolar,bi grup abaza gazeteci toplanıp mı seciyor yoksa üni tayfası mı nedir merak ettim. said: Erkeklere özel içerik üreten askmen.com en çekici kadınların yaşadığı ülkeleri sıraladı. Komşu Yunanistan listede yer alırken Türkiye listeye giremedi. evet bi grup abaza ya soruluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vivavale said: abi cok merak ediyorum bu sekilde ilk 100 ilk 50 ilk 25 bu tarz sıralamayı neye göre seciyolar,bi grup abaza gazeteci toplanıp mı seciyor yoksa üni tayfası mı nedir merak ettim. demokrasiye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu ne ya çirkinleri doldurmuşlar bi hevesle girdik fotogaleriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 21'e hayır demem. edit:lan 21 derken 21.resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 liberal said: vivavale said: abi cok merak ediyorum bu sekilde ilk 100 ilk 50 ilk 25 bu tarz sıralamayı neye göre seciyolar,bi grup abaza gazeteci toplanıp mı seciyor yoksa üni tayfası mı nedir merak ettim. demokrasiye göre. dostum demokrasi ile sorunun var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gabriella cilmi isimli hatun aynı bizim dragos sahildeki travesti himmet abiye benziyo. aynısı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vivavale said: Türkiye nie yok niye olsun abi türkiye. türk kızları dünya ortalamasının baya baya altında.perudan iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Gayet bu listeye giricek kızlar tanıyorum lan ben, Türkiye de olabilirdi listede. Kabul etmiyoruz. Bir dahakinde paticüke sorulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi zahmet hormonları kısıp takılalım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Fransuxa said: gabriella cilmi isimli hatun aynı bizim dragos sahildeki travesti himmet abiye benziyo. aynısı arkadaş. Hzahuagaisbauzusgssu Abi bu disiler gercekten efsane degil ya arada var 1-2 ama vasat genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 1 tane turk yok mu fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yok efendim sonra Türk erkeğinin gözü neden dışarıda falanda filanda sen daha listeye gireme sonra Türk erkeğine pok at paçoz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 said: 1- brezilya 2- abd 3- avustralya http://yenisafak.com.tr/resim/site/erbakan5df2d81d5df2d81eby.jpg HADİ ORADAN! HADİ ORADAN! HADİ ORADAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Masakari said: Yok efendim sonra Türk erkeğinin gözü neden dışarıda falanda filanda sen daha listeye gireme sonra Türk erkeğine pok at paçoz seni O degilde turk erkegi ortalamasida baya kotudur.ha ilk 25 birini solardik en azindan o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vivavale said: liberal said: vivavale said: abi cok merak ediyorum bu sekilde ilk 100 ilk 50 ilk 25 bu tarz sıralamayı neye göre seciyolar,bi grup abaza gazeteci toplanıp mı seciyor yoksa üni tayfası mı nedir merak ettim. demokrasiye göre. dostum demokrasi ile sorunun var galiba "ileri". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Demokrasinin geri fiteside mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar