bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 owner bloody ben masaüstü dungeons and dragons orjinalini etiler d&r'da görmüştüm. d&r'lara bak belki bulursun.[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: BlackRose, 28 Mayıs 2004 13:37 tarihinde demiş ki: hotu yükleyip ordakileri deneyin mutlaka Hotu yüklicez de alamıoz ki bi türlü..yollamıo şerefsizler buraya[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: bega, 28 Mayıs 2004 14:10 tarihinde demiş ki: owner bloody ben masaüstü dungeons and dragons orjinalini etiler d&r'da görmüştüm. d&r'lara bak belki bulursun. bi ara gidicem saol[signature][hline]Yeni Hastalığım Scripting Öğrendiğim Yer Ben Die Fire NeverWinter Nights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bega ben sana 2 tane site vermiştim yanılmıyorsam. O siteler Türkiye'ye de yolluyor olmalı.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Capulcu sen bana gamloaded ve avaturk demiştin,bende zaten orjinal nwn var, o yuzden gold edition işime yaramıyor. gameloaded'dan 2 exp. packi de buldum ama kredi kartımı nedense kabul etmiyor :( zaten amazon yada e-buy türkiyeye oyunları yollamıyor,onları da denemiştim. gözüm açık gidecem eğer exp packleri alamazsam ya[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 www.gamestop.com var mı orda?[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Var da oradan feci kazıklanırsın büyük ihtimalle. Bir dakka ben 1-2 site daha yazacam. Gerçi Blackrose daha iyi bilir bunları.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bir de bu ikisini dene: http://www.ukgames.com/ http://www.chipsbits.com Alttaki biraz kazıktır ama 3 gün içinde gelir :).[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hadi bakalım..en sonuncusu toplamda 75dolar istio. gamestop 60dolar shipment istio...amerikaya gidip alsam daha ucuz olucak :P[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ukgames (a.k.a. specialreserve.com) en iyisi bence 3 sterlin kargosu var en geç 10 güne elinizde oluyor daha ne olsun :) en uygun fiyata o siteden alabilirsiniz[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 owner oyunda kullanılan d&d 3rd edition kuralları hakkında yeterince bilgi var oyunun cd'sindeki manual'de, başka bir kitap almana gerek yok. hem manual'de masaüstünde bulunmayan, oyuna özel başka kurallar ve skill'lerden de bahsedilmiş..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bagdat caddesinde nwn ve sotu ayni anda alabilirsiniz orjinalini ben ordan aldim. soyle tarif edyim. carsinin onundesiniz, yuzunuz karsidaki yola donuk. saginizda isiklar kalicak. saga donun ve isiklar solunuzda kalsin. sonra dumduz yuruyun bir yada iki sokak sonrami ne sagda frp kitaplari cd ler satan bi dukkan var dikkatinizi ceker zaten oraya girin ve 60 milyona hem nwn hemde hotu alip cikin ve zevkine varin edit1:hotu yazmistum sotu olucak. shadows of the undrentide i bulabilirsiniz dedigim yerden nwn ile beraber. hordes of the underdark in orjinalini daha goremedim [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 02 Haziran 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oyunla ilgili bişey sormak istiyorumda ben single playerda baathorda 5. kattayım sanırım heryer kar işte aribeth var yanımda ve burayı basmış demonlar gördüm bloodwar çok enteresan ama baathor a saldırmışlar. burda merak ettiğim bişey var bi katapult var ice prison u kırmak icin karsıya atmam lazım karşıdaki devil ordusunu öldürdüm sonra gelen pit fiend i da öldürdüm. her ne kadar bunlar çok saçma olsada earth elemental'a donuşup o katapultu karşıya atmam lazım. Sonra prison u kırmam lazım. Bunu yapamıyorum catapult a tıklıyınca bana daha savas bitmedi yapmayı planladıgın seyler varsa beklemek zorunda diyor. Bi bug olduguna inanıyorum ortada oldurecek bişey kalmadı Ekrandaki tıklanabilecek herseyle ilgilendim zaman geçirdim ve çözüm bulamıyınca bıraktım oyunu. Atladığım bişey mi var? Yani aribeth le şu anda karakterim flirt ediyor ve bir yerde okumuştum aribeth in flirt ünü kabul edersek ilerde bir bug söz konusu diye. 1.62 kurulu adamlar yeni versiyon da çıkarmıyor anlamış değilim [Bu mesaj eradicator tarafından 06 Haziran 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ne isin var senin onunla?:) Hem sevgilisi olmus hem de kırkı cikmadan baskasina asiliyo kadin! Ayip ayip! Ben oldurecegim gitsin! En iyisi... :P[signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Aribeth orjinal nwn chapterinden sonra karsimiza cikiyor mu? Elf paladin olarak bitirdigimde hapisanede aşik olmustu leydi.Sonra orj nwn cahpter bitince goremedim bi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 [spo1=Aribeth icin tiklayin.]aribeth Nwn: Hotu'da 3. chapterda karsina cikiyor evet.[/spo][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 abi ya öldürdükmü çıkmaz dimi :P yaw benim yüzük kayboluyordu o yüzden kesmiştim kendisini yanib öle karşıma çıkacağını bilseydim kesmezdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 [spo1=aribeth]olse de cikiyor[/spo][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Nwn ye yeniden doncem oley :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hm bide asik falam oluyodu son chapterda.Peki hou da farkediyo mu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ediyor gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kanka bi kesin cevap verebilirsen mutlu olurum.Eger degismiyosa hic kasmıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tam olarak nerede karşılaşıyoruz hotu da ?[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 [spo1=burada aribeth]mephistopheles' in plane'inde. nine hells in 8.katinda. drow sehrinden sonra[/spo][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar