mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 açıldı mı bilmiyorum bu konu. Devlet Bahçeli den betermiş lan bu Varyap-uzunlar. nasıl bi çakallıktır bu. Nasıl bi hırsızlıktır, nasıl bi etik anlayışıdır yuh diyorum. http://spor.milliyet.com.tr/arena-da-korsan-loca/spor/spordetay/04.03.2011/1359811/default.htm adamlar her locadan kırparak 2 tane fazladan loca yapmışlar ve ömürboyu çökmek istiyorlar localara hahaha. Utanmadan "okadar emek harcadık" diye bahane uyduruyorlar. Ulan babanın hayrına mı yaptın. TOKİ sayesinde zaten semirdiniz zengin oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oha lan çakallığa bak ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oha ya zihniyete bak bu adamlar zengin adamlar bide.cıkarıp masaya atamıyorlarmı 3 senelik 300-400 bin dolar eğer yönetim bir şekilde altında kalırsa bu işin helal olsun hayır bide ömür boyu ahhaah o stad bi yüzyıl daha durucak.bunların cocukları torunlar yedi sulale beleşe gelicek he ahha hani deseler ilk 3 sene izleyelim hani belki dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 zekaya bak puhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 cirkeflik mi desem cingenlik mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 türk aklı abi bu başka yerde göremezsin.adamlar neleri düşünmüş ahahah.ömür boyu falan demişler bide kendi kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 senko said: cirkeflik mi desem cingenlik mi bilemedim çingenelik daha yatkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adamlarin aklina bu fikir geldiginde eminim ki yuzlerinde su ifade vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 said: bu adamlar zengin adamlar bide pardon nasıl zengin olunuyor diye düşünüyordun? evet ince hesaplayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bence verilsin abi bunu düşünecek kadar çingenelik yaptılarsa zaten tellerden atlar yine beleş girer bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahahah kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 herşfler pislikleriden belediyeye yatırılması gerekn bir harcı yatırmadıklarından kulüp stadı resmi oalrak devralamıyor.. ama en nihayetinde iş hkuki boyuta varınca göreceğiz ne oalcğaını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 trabzonlu mu lan bu varyap. bi de oalyin gs yonetimiyle ne alakasi var, sanki onlar yaptirdi ekstra localari. parasini isticek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gizli bölme yapcaklardı mallar mucize orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 köylü kurnazı çıkmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yeraltına farkedilmeyecek oda da yapsalarmış. havalndırma gelen, suyu, elektriği olan ama kimsenin bilmediği....hmm bi sn. bu iyi bir fikir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Abi söylemeyin böyle şeyler ya.. Ben ufaklığımda legolardan ev yaparken bile gizli bölme yapmaya çalışırdım içine. Çok eskiden yorganın altına kendimi kapatır terden sırılsıklam oluncaya kadar kafamda kurduğum aksiyon dolu kaçış planlarını yaşardım. Gizli bi yerdeymişim misali. Manyak bi çocuktum ben yani hesap edin. Hala "gizli bölme", "gizli mekan" denildiğinde bi heyecanlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahah aynılarını ben de yapardım ya dogfort gibi minderlerden kale falan yapardım, içine saklanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beyler kusura bakmayın da tanıdığım erkeklerin %90'ı yaptı öyle şeyleri çocukken. O kadar özel değilsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 harika ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dogurduguna inandin da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 senko said: adamlarin aklina bu fikir geldiginde eminim ki yuzlerinde su ifade vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 otobüs ve uçak firmaları zaten yıllardır yapıyor bunu. fikir olarak çok yaratıcı değil; ama girişimcilik ruhu gene de beni cezbetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar