sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iiFcRoKiaYY&NR=1&feature=fvwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu ne lan ARGHH This video contains content from UMG. It is not available in your country. Sorry about that. bu ne sacmalik, adamin ülkesinde yasiyoruz ama uyariya gel. roosevelt'le testis gectigi videoyu koydugunu varsayiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hayır başka bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 güzel ve iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 benim imzamdaki döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 vaniLLe said: bu ne lan ARGHH This video contains content from UMG. It is not available in your country. Sorry about that. bu ne sacmalik, adamin ülkesinde yasiyoruz ama uyariya gel. roosevelt'le testis gectigi videoyu koydugunu varsayiyorum?videoda atatürk olsaydı tüm türkiye'nin yutuba erişimi engellenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hehi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Cidden ha. Bu videodaki Atatürk olsa youtube'a bir daha açılmamak üzere kilit vururlardı... Kim bilir Türkiye'ye kapalı kaç tane içerik var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yalnız kapatma sebebi başka :D Onlarda Hitler hakkında iyi kötü nötr herhangi bir yayın yasak resmini bile koyamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ha yok. vurgulamak istediğim şuydu; adamlar toptan yutuba erişimi engellemektense sadece o videoya erişimi engellemiş. ona imrendim sadece. yoksa video iyi & kötü np hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adamlarda müzik yüzünden block koyuyorlar youtube'da. müziği kopiraytıd olmuş. umg o yüzden rahatsız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben geyik yapyodum kendi capimda, yoksa biliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bone said: adamlarda müzik yüzünden block koyuyorlar youtube'da. müziği kopiraytıd olmuş. umg o yüzden rahatsız olmuş.oha harbi. direkt hitler-almanya-not avaible in ur country kısmına fokustum. faile gel hacu.seal açmayıp aggro kaçırdıktan sonra "omg fukin blizz bug" diyebilen bir paladinim adamım. ama olsun yine de çogayıbeddi bence ülkemiz yasak koyarak. :( bir gün ktunnelden girdiğim için tam ekran izleyemediğim videoların hesabını soracağım birilerinden. içimde kalmayacak. mamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cant touch this bekledim, hayalkırıklığı oldu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 komiklikse şunu hiçbirine değişmem (tu) http://www.youtube.com/watch?v=sUi7iyHTJ8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 törkaiy dedi jajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar