sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iiFcRoKiaYY&NR=1&feature=fvwp
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu ne lan ARGHH This video contains content from UMG. It is not available in your country. Sorry about that. bu ne sacmalik, adamin ülkesinde yasiyoruz ama uyariya gel. roosevelt'le testis gectigi videoyu koydugunu varsayiyorum?
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 vaniLLe said: bu ne lan ARGHH This video contains content from UMG. It is not available in your country. Sorry about that. bu ne sacmalik, adamin ülkesinde yasiyoruz ama uyariya gel. roosevelt'le testis gectigi videoyu koydugunu varsayiyorum?videoda atatürk olsaydı tüm türkiye'nin yutuba erişimi engellenmişti.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Cidden ha. Bu videodaki Atatürk olsa youtube'a bir daha açılmamak üzere kilit vururlardı... Kim bilir Türkiye'ye kapalı kaç tane içerik var...
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yalnız kapatma sebebi başka :D Onlarda Hitler hakkında iyi kötü nötr herhangi bir yayın yasak resmini bile koyamıyorsun
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ha yok. vurgulamak istediğim şuydu; adamlar toptan yutuba erişimi engellemektense sadece o videoya erişimi engellemiş. ona imrendim sadece. yoksa video iyi & kötü np hehe
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adamlarda müzik yüzünden block koyuyorlar youtube'da. müziği kopiraytıd olmuş. umg o yüzden rahatsız olmuş.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben geyik yapyodum kendi capimda, yoksa biliyoz.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bone said: adamlarda müzik yüzünden block koyuyorlar youtube'da. müziği kopiraytıd olmuş. umg o yüzden rahatsız olmuş.oha harbi. direkt hitler-almanya-not avaible in ur country kısmına fokustum. faile gel hacu.seal açmayıp aggro kaçırdıktan sonra "omg fukin blizz bug" diyebilen bir paladinim adamım. ama olsun yine de çogayıbeddi bence ülkemiz yasak koyarak. :( bir gün ktunnelden girdiğim için tam ekran izleyemediğim videoların hesabını soracağım birilerinden. içimde kalmayacak. mamalı
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cant touch this bekledim, hayalkırıklığı oldu. :/
liberal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 komiklikse şunu hiçbirine değişmem (tu) http://www.youtube.com/watch?v=sUi7iyHTJ8Q
Öne çıkan mesajlar