Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rise of the Apes (2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laorx said:

derp said:

[spo]serum sayesinde superzeki oluyorlar galiba.[/spo]

herp teh derp

Loxias said:

KAPTAN BARİZ İŞ BAŞINDA

YARLY.
ADAMLAR SORDU MAYMUNLAR NASIL OYLE SAAPIYOR DIYE BEN DE ANLATTIM.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çıktı bugun film. benim sormak istediğim eski filmlerle hikaye olarak nası bi alakası var? bunu direk izlesek eskileri izlemeden bişi kaybeder miyiz?

ayrıca filmin adı "rise of the planet of the apes" olmuş. başlığı değiştirsin admin. :D
Mesaj tarihi:
başlangıcı sanırım eski filmlerin. eskileri izlemeden de izleyebilirsin. sonra eskileri izleyebilirsin yani.

ama tam konuyu bilmiyorum. trailerdan çıkardığım sonuç.
Mesaj tarihi:
piyalepiyale said:

atalarınla dalga geçme !

yanlış alıntı olmuş bu hehe

moriQ said:

100 tane maymun dünyayı ele geçiriyor öylemi ?

bence de hiç iyi bağlayamamışlar konuyu. kitabında konuya bir açıklama getiriliyor mu bilmiyorum ama bu şekilde çok saçma olmuş bence de.
Mesaj tarihi:
zevk meselesi bende sorun vardır belki..

filmle ilgili ne bir yorumm okudum ne de fragmanını izleme şansım olmuştu. nötr girdim filme moralim bozuk çıktım filmden bildiğin etkileniyorum zamanımı ve paramı böyle tüketince
Mesaj tarihi:
huun said:

piyalepiyale said:

atalarınla dalga geçme !

yanlış alıntı olmuş bu hehe

moriQ said:

100 tane maymun dünyayı ele geçiriyor öylemi ?

bence de hiç iyi bağlayamamışlar konuyu. kitabında konuya bir açıklama getiriliyor mu bilmiyorum ama bu şekilde çok saçma olmuş bence de.

ya işte bariz, günümüzün populer kurgularına konularına uydurmuslar mevzuyu. uymamıs tabi.
Mesaj tarihi:

Abi iyi de o maymunlarin dunyayi ele gecirme gibi bir dertleri yoktu bence, onlar mekandan kacip rahat edecekleri yere geldiler. Esas mevzu hastaligi new yorka tasiyan pilottan olacak diye dusunuyorum, sonunu oyle baglamislar yani.

Mesaj tarihi:
evet,
zaten o yüzden güzeldi sonu. saçmalamamışlar yani.

sonra

ki zaten insnaların durumu da beter olunca, sezar biz babadan böyle gördük diyerek medeniyeti kurmaya karar vermiştir. özüm maymun muz yiyecem ben diyemezdi o zekayla :)

• Yeni Oluştur...