Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 türkiyede olsa hepsini dürüm yaparlar yakalayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 derp said: [spo]serum sayesinde superzeki oluyorlar galiba.[/spo] herp teh derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Laorx said: derp said: [spo]serum sayesinde superzeki oluyorlar galiba.[/spo] herp teh derp Loxias said: KAPTAN BARİZ İŞ BAŞINDA YARLY. ADAMLAR SORDU MAYMUNLAR NASIL OYLE SAAPIYOR DIYE BEN DE ANLATTIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bunların hepsi kingkong lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çıktı bugun film. benim sormak istediğim eski filmlerle hikaye olarak nası bi alakası var? bunu direk izlesek eskileri izlemeden bişi kaybeder miyiz? ayrıca filmin adı "rise of the planet of the apes" olmuş. başlığı değiştirsin admin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 başlangıcı sanırım eski filmlerin. eskileri izlemeden de izleyebilirsin. sonra eskileri izleyebilirsin yani. ama tam konuyu bilmiyorum. trailerdan çıkardığım sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yalnız güzelim film ramazanda gişe de çok pis patlayacak gibime geliyor. yazık olacak. millet iş çıkışı sinemaya mı gidecek iftara mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 100 tane maymun dünyayı ele geçiriyor öylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 atalarınla dalga geçme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 film hakkinda kötü yorum yapani banlatirimmm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 piyalepiyale said: atalarınla dalga geçme ! yanlış alıntı olmuş bu hehe moriQ said: 100 tane maymun dünyayı ele geçiriyor öylemi ? bence de hiç iyi bağlayamamışlar konuyu. kitabında konuya bir açıklama getiriliyor mu bilmiyorum ama bu şekilde çok saçma olmuş bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 piyalepiyale said: atalarınla dalga geçme ! evrim muhabbeti yapmayalım da ben senin bu atalarına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HMB4VED0QCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 filme adnan oktarla beraber gidicen aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 moriQ said: piyalepiyale said: atalarınla dalga geçme ! evrim muhabbeti yapmayalım da ben senin bu atalarına inanmıyorum. ben de inanmıyorum ki zaten senin atalarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 trailer'ini sevdim, puanı da çok düşük değil. gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Fena degildi 7/10 calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 2/10 keşke evde oturup national geographic te hırsız maymunları izleseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 büyük beklentiyle gidip beklentimin üstünde buldum filmi. harika bence. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 alper öyle demiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 zevk meselesi bende sorun vardır belki.. filmle ilgili ne bir yorumm okudum ne de fragmanını izleme şansım olmuştu. nötr girdim filme moralim bozuk çıktım filmden bildiğin etkileniyorum zamanımı ve paramı böyle tüketince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 piyalepiyale said: büyük beklentiyle gidip beklentimin üstünde buldum filmi. harika bence. 8/10 +1. ayrıca james franco'yu doktor olarak görmeyi oldukça garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 huun said: piyalepiyale said: atalarınla dalga geçme ! yanlış alıntı olmuş bu hehe moriQ said: 100 tane maymun dünyayı ele geçiriyor öylemi ? bence de hiç iyi bağlayamamışlar konuyu. kitabında konuya bir açıklama getiriliyor mu bilmiyorum ama bu şekilde çok saçma olmuş bence de. ya işte bariz, günümüzün populer kurgularına konularına uydurmuslar mevzuyu. uymamıs tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Abi iyi de o maymunlarin dunyayi ele gecirme gibi bir dertleri yoktu bence, onlar mekandan kacip rahat edecekleri yere geldiler. Esas mevzu hastaligi new yorka tasiyan pilottan olacak diye dusunuyorum, sonunu oyle baglamislar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 evet, zaten o yüzden güzeldi sonu. saçmalamamışlar yani. sonra ki zaten insnaların durumu da beter olunca, sezar biz babadan böyle gördük diyerek medeniyeti kurmaya karar vermiştir. özüm maymun muz yiyecem ben diyemezdi o zekayla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar