Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 neyini tarti$iyonuz ki kizin. bildiin eglenceli anar$ik. emmeye de gelir gommeye de. fenerbahceli cemili de bilir genc merici de. elif $afak yazsaydi $unlari (ki tarzin alakasi yok ama yine de masturbasyon yapabilen kadin havasi verince aklima ilk gelen isim oldu nedense), mahalleyi basan orlando bloom karikaturu gibi olacakti bu ba$lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aman dengelerini kendileri bulsunlar. misal kadınlara ÇAT diye gökten seçme seçilme hakkın indirilmiş bu coğrafyada. çabalama, kişisel gayret, "bi sn! anaaaa! haklarım var yahu benim!" algılaması 60ların sonunda başlamış, 80lerde yerleşmeye geçmiş mesela. kendi kendilerine dalgalanıp, çıkışı kendileri bulacaklar. hakketmediği şeyleri verdiğin anda elinde olanın gücünün de öneminin de farkında olmadıklarını düşünüyorum. algılama sorunu olmasın dediğim "kadınlara bu hak verilmemeliydi" değil. dediğim "bu hak verilmesine rağmen 'beyim bilir' bunca sene devam etmişse, ediyorsa bu hakkın varlığının anlaşılamadığı gerçeği"dir. başka bişi değil. çabalayarak kazanırsan değerini anlar, içeriğini daha sağlam kollarsın. uygulamayı da bilirsin. aynı şekilde ters uçları da zorlamak.. tam anlamı ile gerizekalıca. BEN MARJİNAL OLDUM! hmm.. aafffeeeeriiiiin said: e ne kaldı abi o yok bu yok şu yok, e meme yazmış seks yazmış, bununla olsa sadece herkes yapar zaten üstlenmeye çalıştığı misyonu. dur aklıma geldi, abi almanlar araştırma yapmış günde 10dakika memelere bakmak gerekiyormuş hastalıklardan korunmak için. doktor tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu arada elif şafak kim? köşe yazarımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: said: bu arada friend feed nedir? afrika'dan kendine aç bir arkadaş belirleyip beslediğin bir sosyal yardım platformu olması lazım. ben troll olamamışım. 32 sayfa okudum bi şuna kahkaha atabildim :( helal dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 anlık girebilseydin eğlenceliydi real time da.. her neyse, bu bloglar daha alpha.. çalışıp beta olacak vs. sonra release edilecekler. iyi niyetli girişimler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Dün baktığımda 5nci sayfadaydı bu.32 miii?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 GIIGGHH olacak en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Disappear said: kitlersen sticky yaparim valla. bu topic foruma baskin yapmaya calisanlara karsi korkuluk niyetinde bi topic lan. hayır lan yanlış anladın, bu güzel esprilerle son bulsun topik istedim. bi üstümdeki mesajları övdüm yani lan uf açıklattı herif ya. halkı arkasına almaya çalışıyo yalan yanlış demeçlerle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sus lan yeto, troll topicine bu kadar ustu kapali esprimi yapilir. ACIK OL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 koşun mod'lar kavga ediyoOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o verilen ss de benim de mesajım var, kendimi yabancı filmde türkiye geçmiş gibi hissediyorum. ayrıca 8 mart esprisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sen ne diyosun ss'teki son mesaj benimkisi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 AA bu topic hala devam ediyor mu ? Vay be Arkadas , Konu kadın haklarına donmus. Breh topic astı kendini . Epic olmaya dogru gidiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Artemis, bunu okuyorsan, ekşi sözlük'teki kankaların mesaj kutumu doldurdu. Şikayetçiyim. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahaha ne diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 olm her gelen kizi kacirmak zorunda misiniz lan. ossgge hakli diyin gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yav said: ahaha ne diyolar -potiron- bana bir gtalk ya da msn adresi verir misin? artemisia'yla ilgili. (07.03.2011 13:26:00) -potiron- sözlüğü sürekli kontrol edemiyorum. bellabelladonna@hedehödö.com msn adresim, sorun olmazsa sen beni eklersen çok memnun olurum. açık msn'im. (07.03.2011 13:47:32) MSN vermiş valla. Msn kullanmıyorum dedim çıktım işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahaha böyle enten püften meseleler üzerine gelip, bi köşede 2dk konuşabilir miyiz abijm çeken ezik bir mahalle delikanlısı geldi gözümün önüne şunu okuyunca :D gerçi hiç alakası olmayabilir de ben fantezi yapmışımdır kim bilir dfs ekleseydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beni gene çaylak yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 "roket adam" said: -potiron- bana bir gtalk ya da msn adresi verir misin? artemisia'yla ilgili. (07.03.2011 13:26:00) -potiron- sözlüğü sürekli kontrol edemiyorum. bellabelladonna@hedehödö.com msn adresim, sorun olmazsa sen beni eklersen çok memnun olurum. açık msn'im. (07.03.2011 13:47:32) MSN vermiş valla. Msn kullanmıyorum dedim çıktım işin içinden. Ahahah off off arkadas ya,Ucmus millet.Hesab mı soracak acaba MSN den ? Hackleycek MSN den seni verme sakın. :) Bunlar ne cekiyor ya , bende aynısından istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Valla vaktim yok lan, hem sıkıcı da bi geyik yani. Muhtemelen "Artemis çok iyi bi insandır fakat sana sinirlenmiş, ondan öyle demiş, normalde çok iyidir ama inan bana bak, sil o ssleri" falan tarzı bişi dönücek. Vereyim istersen sen konuş. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hangi başlık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Okumadım ama tahrik olmadım da diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar