Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siminya - Küresel Keriz

Leadman

Öne çıkan mesajlar

neyini tarti$iyonuz ki kizin. bildiin eglenceli anar$ik. emmeye de gelir gommeye de. fenerbahceli cemili de bilir genc merici de.

elif $afak yazsaydi $unlari (ki tarzin alakasi yok ama yine de masturbasyon yapabilen kadin havasi verince aklima ilk gelen isim oldu nedense), mahalleyi basan orlando bloom karikaturu gibi olacakti bu ba$lik.
Sosyal ağlarda paylaş

aman dengelerini kendileri bulsunlar.

misal kadınlara ÇAT diye gökten seçme seçilme hakkın indirilmiş bu coğrafyada.

çabalama, kişisel gayret, "bi sn! anaaaa! haklarım var yahu benim!" algılaması 60ların sonunda başlamış, 80lerde yerleşmeye geçmiş mesela.

kendi kendilerine dalgalanıp, çıkışı kendileri bulacaklar.

hakketmediği şeyleri verdiğin anda elinde olanın gücünün de öneminin de farkında olmadıklarını düşünüyorum.

algılama sorunu olmasın dediğim "kadınlara bu hak verilmemeliydi" değil. dediğim "bu hak verilmesine rağmen 'beyim bilir' bunca sene devam etmişse, ediyorsa bu hakkın varlığının anlaşılamadığı gerçeği"dir. başka bişi değil. çabalayarak kazanırsan değerini anlar, içeriğini daha sağlam kollarsın. uygulamayı da bilirsin.

aynı şekilde ters uçları da zorlamak.. tam anlamı ile gerizekalıca.

BEN MARJİNAL OLDUM! hmm.. aafffeeeeriiiiin

said:
e ne kaldı abi
o yok bu yok şu yok, e meme yazmış seks yazmış, bununla olsa sadece herkes yapar zaten üstlenmeye çalıştığı misyonu.

dur aklıma geldi, abi almanlar araştırma yapmış
günde 10dakika memelere bakmak gerekiyormuş hastalıklardan korunmak için.

doktor tavsiyesi
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

kitlersen sticky yaparim valla. bu topic foruma baskin yapmaya calisanlara karsi korkuluk niyetinde bi topic lan.
hayır lan yanlış anladın, bu güzel esprilerle son bulsun topik istedim. bi üstümdeki mesajları övdüm yani lan uf açıklattı herif ya. halkı arkasına almaya çalışıyo yalan yanlış demeçlerle ya.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ahaha ne diyolar

-potiron- bana bir gtalk ya da msn adresi verir misin? artemisia'yla ilgili.
(07.03.2011 13:26:00)
-potiron- sözlüğü sürekli kontrol edemiyorum. bellabelladonna@hedehödö.com msn adresim, sorun olmazsa sen beni eklersen çok memnun olurum. açık msn'im.
(07.03.2011 13:47:32)

MSN vermiş valla. Msn kullanmıyorum dedim çıktım işin içinden.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha
böyle enten püften meseleler üzerine gelip, bi köşede 2dk konuşabilir miyiz abijm çeken ezik bir mahalle delikanlısı geldi gözümün önüne şunu okuyunca :D

gerçi hiç alakası olmayabilir de ben fantezi yapmışımdır kim bilir dfs
ekleseydin ya
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

-potiron- bana bir gtalk ya da msn adresi verir misin? artemisia'yla ilgili.
(07.03.2011 13:26:00)
-potiron- sözlüğü sürekli kontrol edemiyorum. bellabelladonna@hedehödö.com msn adresim, sorun olmazsa sen beni eklersen çok memnun olurum. açık msn'im.
(07.03.2011 13:47:32)

MSN vermiş valla. Msn kullanmıyorum dedim çıktım işin içinden.

Ahahah off off arkadas ya,Ucmus millet.Hesab mı soracak acaba MSN den ? Hackleycek MSN den seni verme sakın. :)
Bunlar ne cekiyor ya , bende aynısından istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...