Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siminya - Küresel Keriz

Leadman

Öne çıkan mesajlar

said:
http://friendfeed.com/artemisiagentileschi

File Not Found
The file you requested is no longer on FriendFeed's servers. You may have followed an out-dated link, or there may be an error in our service. We apologize for the inconvenience.

Return to the FriendFeed homepage

beni mi bloklamış yoksa hakkaten silmiş mi yazıkcağız?
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım ben şimdi.

neden sinirlenmişki bizi kensiine beğendirmek gibi bi derdi yok tamam en güzeli. kimsenin olmasın zaten epi topu paticiğiz bizde.

ama madem öle bi derdi yok neden bi kadar sinirlendiki biz okuyoruz ediyoruz konuşuyoruz diye.

nasıl yaman celişki bu böle
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Quo-Vadis said:

Dur bi saniye ben anlamadım biz kimden bahsediyoruz ? Konu baslıgı siminya da.Artemis ten Bahsetmiyormuzu su anda ? yoksa her ikisinden de mi ?

hicbi soyledigini duymayan NASIIIL? KIM NAAPMIS? diye bagiran aile buyugu gibi olmus bu

Valla aynen oyle oldu, Orda karıstı biraz herkes bir seyden bahsediyor.

Bu arada , Madem Blog yazarısın İtalyan Ressam Artemisia Gentileschi yi neden nick olarak secersin onu da anlamıs değilim.Bari yazar bir kadını secse idin.
Sosyal ağlarda paylaş

Döner ki, attention'ın tadını almış kız koşacaktır ateşin içine tekrar.

Dikkat çekmek için yazmıyorum, negatif tepki alınca kapatıyorum.

NICE FALLACY BRO.

aquila said:

interneti erkek denizi haline getirene kadar durmak yok.

Gerçek bir brosef.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

anlamadım ben şimdi.

neden sinirlenmişki bizi kensiine beğendirmek gibi bi derdi yok tamam en güzeli. kimsenin olmasın zaten epi topu paticiğiz bizde.

ama madem öle bi derdi yok neden bi kadar sinirlendiki biz okuyoruz ediyoruz konuşuyoruz diye.

nasıl yaman celişki bu böle

Tam tavına getiriyordum ki, şapşalın biri kitap muhabbeti açtı.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ahaha
yanlis bi dönemine denk geldi heralde topik...

ilk önce ben bildim

dasaaa said:

BEYLER!
said:
. sen devam et forumunda cirit atmaya. ben de daha popüler olmak için hesabımı siliyorum

http://forum.paticik.com/read.php?5,5443905,page=4#msg-5451957
said:
pms geçirmiyor olsaydınız bunun aslında bir espri olduğunu görürdünüz..

BEN BİLDİM!
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Siliyomuş hesabını

sevilmek değil kastettiğim eren. anlamadın sen de beni. :( yahu kendini sevdirmeye kasan bir insan mıyım ben? boyuna kavga edip engellenmekten, dellenince hesabını silip siktir olup gitmekten, kendini adam yerine koyup röportaj yapan dergiyi kepaze etmekten yani kısacası kendi kendine bu manada zarar veren bi insanım. ben sadece yazıyorum. yazdığımı okuyup eleştiren insanları ciddiye alıyorum. ve sadece hakkımda yazıldığı için olayı anlamaya kasıyorum. olay kontrol edilmeyecek bir noktaya geliyor. tanımasınlar zaten beni. hatta kitleyeyim şu anda blogumu da ff profilimi de okumasın oradakiler de olay soğuyana dek. ama sen bile böyle diyorsan eşeklik bende demek ki. ben siliyorum yine hesabı. def olup gidiyorum. yeter ya. kimse sikimde değil, anlatamıyorum ben size. - Artemisia Gentileschi

yalniz ben sirf yaziyorum sizi sklemiyorum falan diyip paragrafi da siliyorum yaee diye bitirmesi bambaska.

kesin pms, bikac gune akli basina gelir geri acar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...