balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Allah kahretsin sizi, kaçıncı kız lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: http://friendfeed.com/artemisiagentileschi File Not Found The file you requested is no longer on FriendFeed's servers. You may have followed an out-dated link, or there may be an error in our service. We apologize for the inconvenience. Return to the FriendFeed homepage beni mi bloklamış yoksa hakkaten silmiş mi yazıkcağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 anlamadım ben şimdi. neden sinirlenmişki bizi kensiine beğendirmek gibi bi derdi yok tamam en güzeli. kimsenin olmasın zaten epi topu paticiğiz bizde. ama madem öle bi derdi yok neden bi kadar sinirlendiki biz okuyoruz ediyoruz konuşuyoruz diye. nasıl yaman celişki bu böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Marty said: Quo-Vadis said: Dur bi saniye ben anlamadım biz kimden bahsediyoruz ? Konu baslıgı siminya da.Artemis ten Bahsetmiyormuzu su anda ? yoksa her ikisinden de mi ? hicbi soyledigini duymayan NASIIIL? KIM NAAPMIS? diye bagiran aile buyugu gibi olmus bu Valla aynen oyle oldu, Orda karıstı biraz herkes bir seyden bahsediyor. Bu arada , Madem Blog yazarısın İtalyan Ressam Artemisia Gentileschi yi neden nick olarak secersin onu da anlamıs değilim.Bari yazar bir kadını secse idin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 forumun fontu mu değişti lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 interneti erkek denizi haline getirene kadar durmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bikaç gün sonra açaçaktır hesabını kendini bilmez forum bebeleri yüzünden kapattım deyip hedef felan da gösterebilir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahaha yanlis bi dönemine denk geldi heralde topik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Dur SS alayım bari. Bende açıktı o sayfa ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pms geçince açıcaktır.. şimdi nutella yemeye falan gitmiştir. sonra da kilo mu alıcam acaba? diyip tartıya çıkar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 FORUMUN FONTU MU DEĞİŞTİ OLM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 balon said: Allah kahretsin sizi, kaçıncı kız lan bu bu seferki patiden diil ama ya, sayılmaz! sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 simdi incicileri salmasin üzerimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aquila said: interneti erkek denizi haline getirene kadar durmak yok. önce irc sorna web 2.0 sonunda bütün ipler! hepsi bizim olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Döner ki, attention'ın tadını almış kız koşacaktır ateşin içine tekrar. Dikkat çekmek için yazmıyorum, negatif tepki alınca kapatıyorum. NICE FALLACY BRO. aquila said: interneti erkek denizi haline getirene kadar durmak yok. Gerçek bir brosef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ShadowFury said: balon said: Allah kahretsin sizi, kaçıncı kız lan bu bu seferki patiden diil ama ya, sayılmaz! sanırım. üye olmuştu hacilit fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: anlamadım ben şimdi. neden sinirlenmişki bizi kensiine beğendirmek gibi bi derdi yok tamam en güzeli. kimsenin olmasın zaten epi topu paticiğiz bizde. ama madem öle bi derdi yok neden bi kadar sinirlendiki biz okuyoruz ediyoruz konuşuyoruz diye. nasıl yaman celişki bu böle Tam tavına getiriyordum ki, şapşalın biri kitap muhabbeti açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: ahaha yanlis bi dönemine denk geldi heralde topik... ilk önce ben bildim dasaaa said: BEYLER! said: . sen devam et forumunda cirit atmaya. ben de daha popüler olmak için hesabımı siliyorum http://forum.paticik.com/read.php?5,5443905,page=4#msg-5451957 said: pms geçirmiyor olsaydınız bunun aslında bir espri olduğunu görürdünüz.. BEN BİLDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 keşke kaçmadan önce bi cam açtırsaydık, kuru kuruya gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.JPG bu ne? Nasıl bi font? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 KIZ BUYMUS BEYLER SON LAFLARINI DA SÖYLEDİ GİDERKEN http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/042/459/original/The_kitchen.jpg?1267921792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: simdi incicileri salmasin üzerimize. aquila>inci tested and approved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Siliyomuş hesabını sevilmek değil kastettiğim eren. anlamadın sen de beni. :( yahu kendini sevdirmeye kasan bir insan mıyım ben? boyuna kavga edip engellenmekten, dellenince hesabını silip siktir olup gitmekten, kendini adam yerine koyup röportaj yapan dergiyi kepaze etmekten yani kısacası kendi kendine bu manada zarar veren bi insanım. ben sadece yazıyorum. yazdığımı okuyup eleştiren insanları ciddiye alıyorum. ve sadece hakkımda yazıldığı için olayı anlamaya kasıyorum. olay kontrol edilmeyecek bir noktaya geliyor. tanımasınlar zaten beni. hatta kitleyeyim şu anda blogumu da ff profilimi de okumasın oradakiler de olay soğuyana dek. ama sen bile böyle diyorsan eşeklik bende demek ki. ben siliyorum yine hesabı. def olup gidiyorum. yeter ya. kimse sikimde değil, anlatamıyorum ben size. - Artemisia Gentileschi yalniz ben sirf yaziyorum sizi sklemiyorum falan diyip paragrafi da siliyorum yaee diye bitirmesi bambaska. kesin pms, bikac gune akli basina gelir geri acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SeaGle said: http://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.JPG bu ne? Nasıl bi font? Fena değilmiş, iyi bile denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 roket adam öm kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar