vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 said: Tehlike anında kıvrılarak ölü taklidi yapan kırkayakın iri cinsleri bu durumda iken cilt porelerinden hafif bir allerjen salgılayabilir. ahaha hayvanlara bak. ölü taklidi yapiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fistan said: vaniLLe said: bi dekka ya solucanlarla mi karistirdim yoksa. yok karistirmadim galiba. bilemedim.senin durumunda biri olsam bu topike girmezdim hatta bi da girme neden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 karınca marınca resmi koyarlar KARINCA falan derler vızır vızır böle ufak ufak KARINCA'lar falan görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bobiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi.... solucanlarla ilgili bisey beklerken, bunu yapmamaliydin. kasiniyorum, mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 :D ben girmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o resme bakip zat ı muhtereme sempati beslemeye calistim ama olmadi. pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bakiim topice başka var mı ilgilenebileceğim biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://i54.tinypic.com/k9vom8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fistan said: bakiim topice başka var mı ilgilenebileceğim biri taş gibi karılardan çok korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ahahha sayfa atlasin diye post atmis olayim bi de madem. gözlerim kapali scroll down yapiyorum, cok komik bi görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Pamuk ve kadifeye dokunamıyorum hele pamuk allahım düşüncesi bile kapattırıyor beynimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 nası fobi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 cayim yarimken servise gelen caydanliktan korkuyorum, ya bana cay koymadan o caydanlik geri donerse telasi sariyor dort bir yanimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2008/12/n7837528270_342956_1329.jpg?w=450&h=399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fobi değilde öyle huy limon eriğe takıntılı olanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 marx abi de cok cekmis bu dertten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fobim falan yok heralde oyle aşırı korktuğum bi şey yok, belki sınıfta kalma olabilir ama sayılmaz sanırım. eklemeden edemeyeceğim, dasaaa hemen hemen tüm resimli postları editleyip spoilera koyuyor. adama eziyet etmeyin yahu, siz de spoiler kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 moncici said: http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2008/12/n7837528270_342956_1329.jpg?w=450&h=399 hata var, hicri takvim yer değiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 meh fobisiz insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fistan said: Yalnız spodaki karınca ateş karıncası bi kere ısırılıpta tırsmayacak insan çok azdır bu meretten bide yanlışlıkla yuvalarına falan bastıysan zaten ülkeyi terk ettirir korkusu allahın belaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Benim fobim enteresan abi.. Birbirine yakın boyutlarda yuvarlak şeylerin toplu halde durması.. yani şöyle örnek veriyim böğürtlen mesela , boru taşıyan kamyon , havyar gibi.. Küçükken gölde yengeç yakalıyorduk filan ben birgün aldım yengeçi elime altını çevirdim kapak gibi bişi var , orayı bi açtım bütün yumurtaları elime döküldü.. gerçekten yazarken bile kötü oluyorum yüzümü filan yıkamam lazım gidip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hamam böcüğü hamam böcüğü hamam böcüğü hamam böcüğü hamam böcüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 suBzer0 said: Birbirine yakın boyutlarda yuvarlak şeylerin toplu halde durmasıHepimizin aklına ilk olarak üzüm geldi değil mi? Veya kiraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar