Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 fancluba baktım şidmide sanırım uzun bı ara vericem diye yazmıs orayada, ama zaten direk oyunu bırakabilir gibi bir hava var. bakalım scarlet daha az practice yapıyo denir hep ama az dediğide günde 6 saat falan off timelarda turnuva öncesi yine minumum 10 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hele son oyunda ciksinda hersey belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Imkansiz gibi 6 saat pratik yapmasi, ben 5 ay biticek ona ragmen hots disinda birsey oyniyamiyorum ki oda 3-4 saat tas catlasa, az ayari kacirirsam geberiyorum ertesi gun acidan. Gta5 i controller ile yatarak oyniyorum o yuzden filan, sirf bu sebeple mini atx aldim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 her oyuncunun çalışma programı farklı ama öyle ağır ameliyattan sonra competitive oynaması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Oynamasın zaten, saglıgını korusun ömrü uzun oynar istedigi gibi yıllarca. Ara vermesi irrelevant olmasına yol açmaz, popüler ve seviliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 gözden uzak olan göünülden de uzak olur olm, öyle değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Basarili bir sekilde bitmis ameliyati dun, durumu iyimis gayet. Komik olan doktorun sitesinde tuttugu sadece initiallar yazan takvimde seneye CJ yi gorunce "caitlyn jenner confirmed!" diye bin turlu dram ve dedikodu ceviriyorlar oysa ben basit bi selam mesaji yazdim diye 2 adminden uyari geldi "burda yazaz biseyi disari cikaramazsin" temali ki komik olan bu adminlerden biri resmi cekip koyan kisi. Bilmio tabi kizin kim oldugunu, anlatmis heralde bisiler ki "lutfen resmi disari yayma veya paylasma, cok urkek bilinicek diye, taciz ve alay edeni cok varmis internette taniniyormus sanirim ve ozel hayatini pisliklere bulastirmak istemiyor" dedi, sanki gidip tl ye threaf accaz heh. Sevdirmis ama kendini, cok cekingen ve sevimli diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 komuniteden yamuk yapan kımse olduğunu sanmıyorum, baya universally seviliyo hatun. koreki muhafazaker yer gayet korelilerle arası iyi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yatarak oynar ya benim ünide bel gittiginde 2 ay yatmıştım , yataga kurmustum pcyi alıştırma maksatlı sölüyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Scarlett irrelevance'a düşmez abi 5 ayda, döndügü zaman tekrar bagra basılır komünite tarafından bence. Başka oyuncular için haklısın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 oyundan düser diyenlere. korelilere karsi dinzini masaya yaslayip oynadigi videolari bakmalarini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.multiplayer.com.tr/haber/sike-yapan-star-craft-ii-oyuncularina-hapis-cezasi/ Vay anasini sayin seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Vay anasini sayin seyirciler... http://www.multiplayer.com.tr/haber/sike-yapan-star-craft-ii-oyuncularina-hapis-cezasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=4jXDlAyPYdw >senelerce insanlar cheese den sikayet etsin >protoss u cheese race yap >millet hala cheeseden aglarken git en basic ve hizli yapilan bina ila cheese yapilmasina imkan sagliyan mekanik ekle blizzard logic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Flash bırakıyormuş.. Bir dönemin sonu resmen. SC2 Ded Gaem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Aceace said: Flash bırakıyormuş.. Bir dönemin sonu resmen. SC2 Ded Gaem... Şimdi yazmaya gelecektim, :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 The Changwon Regional Prosecutor's office announced that they have arrested Life on charges of receiving money for match-fixing. Prosecutors did not reveal specific charges beyond the fact that they were related to StarCraft match-fixing in 2015, saying the investigation was still ongoing. The Changwon Prosector's office had previously indicted YoDa, BBoongBBoong and former Prime head-coach Gerrard on match-fixing charges in 2015. HA HA HA HA HAA AAAA A:DDD:D: Ded gaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Aceace said: The Changwon Regional Prosecutor's office announced that they have arrested Life on charges of receiving money for match-fixing. Prosecutors did not reveal specific charges beyond the fact that they were related to StarCraft match-fixing in 2015, saying the investigation was still ongoing. The Changwon Prosector's office had previously indicted YoDa, BBoongBBoong and former Prime head-coach Gerrard on match-fixing charges in 2015. HA HA HA HA HAA AAAA A:DDD:D: Ded gaem ciddi ciddi atarici cocukları mı tutuklamış savcılık. operasyon osman kılıcımı çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 google'ın deepmind'ı starcraft'a mı geliyor? http://www.businessinsider.com/google-deepmind-could-play-starcraft-2016-3 bilmem geliyor mu ama olsa ilginç olabilir. tabii akla gelen ilk soru ai'nin komutları ne yolla oyuna yansıtacağı. ne bileyim 2*3000 apm falan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 tlde baya konusuldu bu konu aslında hanı workers rush yapıcaksa her mac 3000 apmle alemi yok zaten. bide bilgiyi nasıl alıp nasıl command verdiği falanda önemli. direk oyunun ıcnde calısan bı program olucaksa yine hileye girer. insan ne input alabiliyo ne input verebiliyosa AIda o kadar yapabilmeliki bi espirisi olsun ai geliştirmenın. ha deimiyorumki robot yapsınlar klavyeye mousea bassın, gerek yok onları softwarela yapsın ama video inputa analiz ederek oynasın, audio ya gore oynasın direk oyundan api cekerek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 blizz bir ara birim hazırlar ya onun için. sonuçta fog of war'ın arkasını görmediği sürece ve aynı anda sadece tek bir ekrandan veri çekebildiği sürece sorun olmaz sanırım. sonra bw'de yaptığımız gibi repleri izlerken fog of war'ın arkasında bir şeye clicklemiş mi onu inceleriz sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Abathur'u da beş avrodan geçirmişler gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bu oyun nasıl öldü böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Milletin oynayamamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=-BAzZl7W4MU THE BOSS TOSS IS BACK BITCHES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar