inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bu saatten sonra *arrağı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 facebook üzerinde ünlü eu dota/lol/sc2 takım menejerlerinin olduğu bir grup var, içinde de bizim hwanın dota menejeri var, dün baya chat dönmüş orada söylediklerine göre zaten adam ağır psikopatmış EG terapist falan tutmuş uzun süredir o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben bu herifin maçları izlemedim çok mu iyidi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çok iyi geçen bende izliyodum rakip all-in yapıo buna paso bu tutar gibi olunca "i think i win" falan dio 30 sn sonra ragequit atıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Terapist falan varsa işin içinde efsane ego yapmış belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 fake korean syndrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 reampage said: ben bu herifin maçları izlemedim çok mu iyidi ?BW'nin sonlarına doğru en iyi yabancı oyuncu olarak kabul ediliyordu. SC2 betasında ve oyunun ilk döneminde de Zerg çok güçsüz olmasına rağmen en başarılı birkaç oyuncudan biriydi. Zihinsel olarak çok güçsüz olduğu için gittikçe başarıları azaldı, son 1 yılda sadece oyunlardan erken çıkmasıyla ve streaminde rakiplerine ve oyuna küfretmesiyle gündeme gelebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dk 3 ten itibaren incontrol anlatıyor olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 idranın olayı macro gamedi 20 dakka pasif oynar 7 base felan yapar sonra snowball effect dedikleri tadında maxlar maxlar ezerdi rakiplerini ama yane cidden cirkin bi insan grubby 2 kisde live dayken ezdi bunu grubby ye laf atıyo kendine gore bi oyun stili bulman ne guzel obur turlu yetersizliğinle oynayamazdın felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Nekro said: dk 3 ten itibaren incontrol anlatıyor olayi su alttaki totalbiscuitin karısı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 BonePART said: Nekro said: dk 3 ten itibaren incontrol anlatıyor olayi su alttaki totalbiscuitin karısı di mi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 asdfasdfas tower rushı kaldırmışlar lan hiç haberim olmadı adamın basesine pylon atmak zorunda kaldım adam en kötü olmasa direk placement maçta loss alcaktım eahueahuea sıfır taktikle girince tossa karşı mecburen cannon rush yaptım lol eaueauh bu arada minelar ne tükençmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 warship diye custom bi map var kesin bakın la, adamlar döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tower rushı kaldırmıslar ne demek la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi pylonla rampin ustune tower atılmıyo ole olunca yukarıda mecburen bi pylon yapmak zorunda kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ahahaha amerikali bi oyuncu jeadongu eledi az önce ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Dur tahmin edeyim : eleyen terrandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 teajea, flash, fantasy, yoda, gumioh hepsi code s'te zerglere elendi. Her konuyu sıkıcı hale getirmekten baska bişey yaptığın yok. theognis bariz daha iyi oynadığı için kazandı. lol easy region diye bütün oyuncularını amerikada oynadan EG'nin içinde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Na cok kotu sanırım. demuslim i izliyordum bir kere gm rank 1 mm rakip bulamıyor falan 15 dk sıra bekliyor. Artislik yapip kore serverinda basladi diamondlar eline vermeye baslayinca kufur etti rage e girdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kore sunucusundaki diamondlar yenemez DeMuslim'i falan. Yeni hesap açmış bir oyuncu daha master ya da gm'e çıkmadıysa hesabı diamondsa olur öyle bir şey ancak. Artosis bile mid master Kore sunucusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gayet yenildi 2 kere toss a ben izlerken. kendiside diaydi daha master olamamisti. stephanoyuda eu da gold toss yenmisti. cividi falan step ama yenildi sonucta. Her ladder macini turnuva ciddiyetinde oynamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Stephano ağustosta SC2'yi bırakıyor. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=412563 It was announced on stream today that Stephano will be stopping his career on August 15th, opting to go back to school and continue his studies that he left for two years to become a full-time progamer. During his time, Stephano has been the best foreigner in SC2 history, winning prolific tournaments such as WCS Europe, IPL, and NASL. He has made $216,000 in his career, winning over $100,000 more than any other foreigner, Mana in second place at $94,000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Evet diyordu epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 TLO!!! http://www.teamliquid.net/video/streams/mouzKaelaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 strelokun build order kitabı var ya... :P Almanya da yapılıyor heralde stüdyoyu inletiyoe TLO fanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar