Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
facebook üzerinde ünlü eu dota/lol/sc2 takım menejerlerinin olduğu bir grup var, içinde de bizim hwanın dota menejeri var, dün baya chat dönmüş orada söylediklerine göre zaten adam ağır psikopatmış EG terapist falan tutmuş uzun süredir o.O
Mesaj tarihi:
reampage said:

ben bu herifin maçları izlemedim çok mu iyidi ?
BW'nin sonlarına doğru en iyi yabancı oyuncu olarak kabul ediliyordu. SC2 betasında ve oyunun ilk döneminde de Zerg çok güçsüz olmasına rağmen en başarılı birkaç oyuncudan biriydi. Zihinsel olarak çok güçsüz olduğu için gittikçe başarıları azaldı, son 1 yılda sadece oyunlardan erken çıkmasıyla ve streaminde rakiplerine ve oyuna küfretmesiyle gündeme gelebiliyordu.
Mesaj tarihi:
idranın olayı macro gamedi
20 dakka pasif oynar 7 base felan yapar sonra
snowball effect dedikleri tadında maxlar maxlar ezerdi rakiplerini
ama yane cidden cirkin bi insan
grubby 2 kisde live dayken ezdi bunu
grubby ye laf atıyo kendine gore bi oyun stili bulman ne guzel
obur turlu yetersizliğinle oynayamazdın felan
Mesaj tarihi:
asdfasdfas
tower rushı kaldırmışlar lan
hiç haberim olmadı
adamın basesine pylon atmak zorunda kaldım
adam en kötü olmasa direk placement maçta loss alcaktım eahueahuea
sıfır taktikle girince tossa karşı mecburen cannon rush yaptım lol
eaueauh
bu arada minelar ne tükençmiş ya
Mesaj tarihi:
teajea, flash, fantasy, yoda, gumioh hepsi code s'te zerglere elendi.
Her konuyu sıkıcı hale getirmekten baska bişey yaptığın yok.

theognis bariz daha iyi oynadığı için kazandı. lol easy region diye bütün oyuncularını amerikada oynadan EG'nin içinde patladı.
Mesaj tarihi:
Na cok kotu sanırım. demuslim i izliyordum bir kere gm rank 1 mm rakip bulamıyor falan 15 dk sıra bekliyor. Artislik yapip kore serverinda basladi diamondlar eline vermeye baslayinca kufur etti rage e girdi falan.
Mesaj tarihi:
Kore sunucusundaki diamondlar yenemez DeMuslim'i falan. Yeni hesap açmış bir oyuncu daha master ya da gm'e çıkmadıysa hesabı diamondsa olur öyle bir şey ancak. Artosis bile mid master Kore sunucusunda.
Mesaj tarihi:
gayet yenildi 2 kere toss a ben izlerken. kendiside diaydi daha master olamamisti.

stephanoyuda eu da gold toss yenmisti. cividi falan step ama yenildi sonucta.

Her ladder macini turnuva ciddiyetinde oynamıyorlar.
Mesaj tarihi:
Stephano ağustosta SC2'yi bırakıyor.

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=412563

It was announced on stream today that Stephano will be stopping his career on August 15th, opting to go back to school and continue his studies that he left for two years to become a full-time progamer. During his time, Stephano has been the best foreigner in SC2 history, winning prolific tournaments such as WCS Europe, IPL, and NASL. He has made $216,000 in his career, winning over $100,000 more than any other foreigner, Mana in second place at $94,000.

• Yeni Oluştur...