Therru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Burayı okuyomuş flaş. Ateyizlerin de canı cehenneme dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bu arada 8 yaşındaki bi veletle izliyodum maçı maru aldı maçı çocuk- yenildi mi niye öyle üzgün diye sordu. yazık la bu progamerlara yenseler bi türlü yenmeseler başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Veletlerle işin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 düşünce yapımız aynı, simplecıyız. annesine şikayet ediyo beni -neden zerg oynamıyo zerg oynasın bana da öğretsin gibi şeyler söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi... az once nony vs mario 3. macta nmony macı bıtırırken mario mesaj attı kleyboardum calınıyo gei alambilimriiz diye macı, nony bıraktı öküz adminler kararı yapılkabilicek en yanlsı hamle kesinlikle, ama bu sırada oyun uyarı vermiş replayi yükleyince "possible equipment at time 20:15" te diye... adamlar bildiğin dokturdu hots'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kaç promil cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Cuce said: abi... az once nony vs mario 3. macta nmony macı bıtırırken mario mesaj attı kleyboardum calınıyo gei alambilimriiz diye macı, nony bıraktı öküz adminler kararı yapılkabilicek en yanlsı hamle kesinlikle, ama bu sırada oyun uyarı vermiş replayi yükleyince "possible equipment at time 20:15" te diye... adamlar bildiğin dokturdu hots'da 3. maçta nony mario'nun klavyesini çalmış, adminler kızınca nony klavyeyi bırakmış. nony savunma olarak oyun 20:15'te "klavye senin olabilir dedi" demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 izledim o maçı adam maçın başında zaten klavyede sorun oldu dedi, bariz üstün cliff avantajı vardı aslında bir anda durdu tepki göstermemeye başladı observerı sokunca peşinden direk daldı öteki adam zaten. valla pause için mouse yeterli felan dediler o esnada pauselamak için vakti vardı. Sunucu böyle bir durumda kaybetmesi lazım ama combata bakınca bariz bir şekilde tepki vermediğini görüyoruz dediler, ara girdi sonrasınıda cüceyi decode ederek anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bu arada nony istemiş sanırım geri alınmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bi şey sorucam : 1 vs 1 'de denge sağlanmışsa, 2 vs 2 lerde de denge sağlanmış olur mu ? Hadi bakalım beyin fırtınası yapın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 1x1=1 2x2=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 reampage said: 1x1=1 2x2=4 FAIL ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Selam dostlar,diğer regionlarda lag durumu nasıl? en ideal region hangisi europe dışında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 mastere said: Selam dostlar,diğer regionlarda lag durumu nasıl? en ideal region hangisi europe dışında ? na tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 NA tıpkı EU gibi. Kore'de yarım saniye ile 1 saniye arası delay oluyor. SEA denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 carrier obsolote mi? ne zaman air gitcek olsam voidray + tempest lar yetiyor. aslında sadece voidray de yeter de işte uzaktan takılayım gelen olursa diye pest te yapıyorum. E hayvan gibi range var tempestta e dmg da fena deil. ee ne + sı var carrierın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 biraz sonra sc2'de gelmiş geçmiş en saçma grubun mücadelesi başlıyor, [Code S] RO16 Group B WCS Korea Season 1 2013 PartinG vs. Life INnoVation vs. Flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 parting gruba life'ı istemiş. life da grubu daha da zorlaştırmak için innovation'u almış. innovation da girdiğim gruba flash'ı istiyorum demiş önceden. böyle olmuş bu saçma grup :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oh seksi grüpmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Millet birbirini dürtmek için yer arıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 innovation en iyi, kanıtlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 innovation naptı öyle ya adamda 16 core intel i69 9900 epic bridge beyin var resmen o nasıl bir multitaskingdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Pure rape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 O değil de Parting vs. Flash kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar