-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 zaten %10-20 gibi bir verimle çalışıldığı için bu ülkede. geç de gidilse erken de gidilse bir kayıp olacağını sanmıyorum. en fazla patron tarafından kafa ütülenir, azar filan yenir o kadde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Doğru diyosun pompiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kovuldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Kovulmamış, terfi etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 En güzeli devlet yat bütün gün ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 napae said: Kovulmamış, terfi etmiş. esek, altin, esek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu gün mesaimi erken bitirdim havada güzeldi çekemedim işi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Hahaha eve mi döndün yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yep 1.5 saat kadar önce galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Çık bi yürüyüş yap madem sahilde. Temiz hava al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 iş yerimde sizin sahilde aldığınız temiz havanın 20 katı kadar güzel temiz hava mevcut zaten. zekeriyaköy olunca çalıştığın yer çevren orman ve herkes doğaya karşı bi nebze saygılı. hatta çevreci bi işletmeyiz. niye dersen 2 gün önce atık yağ için 26 adet çop bidonu siparişi verdim. ve herkeste duyarlı bu konuda cayır cayır talep geliyo. işyerimde aldığım temiz havayı eve gelirken aldığım biralarla keyif yaparak dengeliyorum asdkhagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Naparsan yap be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kes lan bi keyif yaptırmadın fışkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 FIŞKI DEME ARTIK YA ASDHJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok tatlısınız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gökhan-san bi alt dudak versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 gökalp nasıl bir iş bu abi geç git erken çık hemde askeriye sallıyor musun yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne askeriyesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kermit said: patronlar askeriye olduğu için potansiyel sinir bozucu olabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 amupğa gorum GÖ<3 BAŞGAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok seviyorum uyumayı istemeden hergün 1.5 saat takıyorum bende, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 her gün 4 te işe gidiyorum ama sabah ezanıyla dönüyorum brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 işe yeni geldim ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben olsam saat öğlen olmuş lan ne gidicem deyip çıkar dolanırdım etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar