Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sakalli biyikli 3-5 kizi 450 tane bolume gram hesabiyla serpi$tirmek icin acilmi$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hadi böyle bişey yazayım da mühendislik okuyanlar kudursun topiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Şu mühendislik okul kavgası bitse, mühendisler gidip icat yapsa falan ülke kalkınacak yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 koç endustri, malesef paralı, ama tavan puanla girdiydim. viç iz 357 tıp da sitseler okumazdım edik: yarı bursu 0.7 puanla kacırmıstım matematikteki tek yanlısım olan salak analitik sorusu yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hastayim $u burssuz okuyorum ama zekiyim ayaklarina =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok lan össyi iyi yapıyorum GUNU GUNUNE CALISTIM OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 deadwoll said: Şu mühendislik okul kavgası bitse, mühendisler gidip icat yapsa falan ülke kalkınacak yemin ederim. o kavga ile değil ödenekle falan oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mühendis olmuşsun ama adam olamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 synthesizer said: koç endustri, malesef paralı, ama tavan puanla girdiydim. viç iz 357 tıp da sitseler okumazdım edik: yarı bursu 0.7 puanla kacırmıstım matematikteki tek yanlısım olan salak analitik sorusu yuzunden heheh same here, ee'ye 3 ark girdik liseden, 3 umuz arka arkaya puanla. bizim berk yarı burslu oldu dıger ıkımız babadan burslu. Gerçi bişi farketmio, 3 müzde gebere gebere mezun olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tıpçıların çoğu çocukluk fantezileri ehehe, şu diyeceğim ciddi ama ; mesleğini sadece ve sadece para için -yani mesleği seveceğinden veya ilgili olduğundan değil- tercih edenleri elimde olsa meslekten men edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Artariel said: tıpçıların çoğu çocukluk fantezileri ehehe, şu diyeceğim ciddi ama ; mesleğini sadece ve sadece para için -yani mesleği seveceğinden veya ilgili olduğundan değil- tercih edenleri elimde olsa meslekten men edecem. bi insan illa bişeye ilgi duymak zorunda mı? ben mesela hiç tutkuyla sarılmadım bişeye. mesleğim içinde geçerli olucak bu durum. gerekli motivasyonlarla hareket edicem (para). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi her insanın vardır içinde bi cevher, bi yetenek veya ilgi. millet onlara yönelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben de gayet mal bir öğrenciyim ama yeditepe sistem müh.'den gayet memnunum, simulasyon-oar-production-system design/control vs. süper dersler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Adam bir konuda haklı Sütçü imam mühendislik fakültesi(varmı bilmiyorum ssdf) mezunu olsan nolur olmasan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Olur olur, gayet de olur. Fark sadece kendini geliştirme konusunda çekeceğin sıkıntı miktarında oluşur. Temel mühendislik derslerini alıyorsun zaten her okulda. En fazla bi üniversite matlab dersi verebiliyordur diğeri veremiyordur, biri sonlu elemanlar analizinde kullanılan programlar ile ilgili ders verebiliyordur, diğeri o imkana sahip değildir. Ama 2 farklı üniversiteden çıkan ve kendilerini geliştirmeyen 2 insan eşit iki odundur, fark yoktur. Sütçü imamdan çıkan yırttıra yırttıra bi yerlere gelir ve kendine her geçen gün yeni birşeyler katarsa, odtü'den gelişim göstermeden odun olarak çıkandan her türlü daha iyidir. Gerçek hayatta mühendislik not ortalamasıyla, üniversitenin ismiyle falan yapılmıyor. Arasında mühendislik bakımından fark bulunmayan 2 insandan biri odtü mezunu diğeri sütçü imam mezunu diye kimse odtü mezununa ayrıcalıklı davranmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Tabiki de Sütçü İmam ODTÜ nün karşısında 1-0 yenik başlar. Babam işverendir ve mesela ona sorduğumda her zaman lan sütçü imamı rektör olarak bitirse kaç yazar benim gözümde açıköğretimden farksız der. Ha şimdi babam hakkında olumsuz yorumlar yapacaksınız ama farketmez adam başarılı ve haklı. Ha bakmayan bakmaz işvereninden işverenine değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sütçü imam denmiş, muhattabı nerede bu konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ülkede herkes tıp bitirmek zorunda, tıp okumayan da odtü'ye girmek zorunda. ulan odtü mezunu olan herkes sanki birer bill gates... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 İTÜ'de çok mu mühendislik yapılıyor sanıyorsunuz ki, anlamıyorum ben. Ezberle&Geç'ten öteye giden kaç tane okul var şu ülkede? Bunu o çarkın içinden çıkmadan anlayamazsınız. Erasmus o yüzden güzel bişi, yapın, aslında hiç bir şey olmadığınızı görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Aslında amerikanın orta halli bi üniversitesi türkiyenin boğaziçisine eşitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Valla testisli bir cv sahibi sütçü imamlı, cv'sinde "lisans:ODTÜ" den başka elle tutulur bişey bulundurmayan ödtü'lüden çok daha iyidir benim gözümde. Tabi işverenlerin tercihi olabilir, baban hakkında kötü düşünecek değiliz sdfg İşe alımda diplomaya dönüp bakmayan işveren de var. Ben mesela işveren olsam dediğim gibi kendini hayvanlar gibi geliştirmiş bi üniversite mezununu, kendine hiç bişey katmamış ama sadece odtü mezunu olan bi adama değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben işveren olsam tipine bakarım öyle iş veririm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 "roket adam" said: İTÜ'de çok mu mühendislik yapılıyor sanıyorsunuz ki, anlamıyorum ben. Ezberle&Geç'ten öteye giden kaç tane okul var şu ülkede? Bunu o çarkın içinden çıkmadan anlayamazsınız. Erasmus o yüzden güzel bişi, yapın, aslında hiç bir şey olmadığınızı görün. almanyada sin90=1 değilmiş lan, doğru mu? ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mathias said: Ben de gayet mal bir öğrenciyim ama yeditepe sistem müh.'den gayet memnunum, simulasyon-oar-production-system design/control vs. süper dersler var. esudh mezun 2 arkadasim var ayni okul ayni bolum mezun olunca edecegin kufurleri simdiden hazirla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Erasmusla gidince de kendini birşey sanıyor insanlar. Ben üniyi yurtdışında okudum havalarına giren tipler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar