progamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bir bir buçuk saat fln sürdü sanırım bitirmem. Episode 5 kadardı işte ya. Oda öbürlerinden kısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 çok kısa sürdü ya, bazı karakterlerde wsad kullanmıyosun bile 2dk'da bitiyo. en iyi russellın kısımdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 progamer said: bitirdim şimdi de. Orjinal episodelar kadar iyi değildi. dlc ending spo Bundaki kadro 2. oyunda olacak heralde. Clementine'ın yolu o communitye düşecek sanırım. böyle bitti benim oyun. stoner herifle arabada kaldım sonra arkadaşı satıp gittim. arkadaşda hak ettiydi gerçi o mallığı ile. ex-junkie ile kocaya doğruyu söledim. zenci ile kamyona bindim ama yaşlıları vurucam diyince yürüdüm gittim. kızkardeşli olanda da önce adamı serbest bırakın dedim sonra hırsızı vurdum. katil olan adamla da dolandırıcıyı vurdum. hatta %75 playerlar dolandırıcıyı vurmuş direk asdf bende sadece en sondaki eleman üstte gerisi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 lan gidin youtube walkthrough izleyin sanki bişey kaybediceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 button mash kısımlarını kaçırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 5 dolar credit'im var gmg'de, alim mi lan bunu yoksa abuk subuk başka oyunlar mı aliim Anna ve Papo&Yo gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 geçen yılın en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Silphatos said: geçen yılın en iyi oyunu ulen onu biliyorum zaten senden önce oynadım muhtemelen hatta, sen 1 dolar olmasını beklediğin için :P dlc'yi diyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 dlc'i release günü bitirdim kankut ben hahay http://steamcommunity.com/id/silphatos/recommended/207620 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 olm işte ben de dlc'yi soruyom aliim mi değer mi klas mı muhteşem mi diye ala ala hasta mıdır nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Silphatos said: geçen yılın en iyi oyunu abi bunda ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ciddiyim, hotline miami ve bu oynadığım en iyi oyunlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya hayır da neresi oyun bunun? ben de övgülerden dolayı aldım (gerçi humblebundle'den aldım dokunmadı yani) ama ne bileyim sadece button smash yani başka bi olayı yok. dizi izlemiş gibi oldum, bıraktım zaten chapter 3'te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 orası öyle ama ben oyun olup olmamasına değil zevke bakıyorum ve bu ikisini oynarken (veya izlerken) aldığım zevki diğer oyunlardan alamadım, ondan benim için en iyileri bunlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 valla 500 kere yazdık oyunun belki gerçek anlamıyla bir oyun sayılmaması gerektiğini, farklı bir tarzı olduğunu, gidip gameplay izleyip öyle alınması gerektiğini. hala bunlara rağmen alıp oynayıp beğenmiyorsanız sizin suçunuz :D çünkü hikaye ve seçimleri kendin yapman bakımından oldukça tatmin edici. bir de seçimler farklı farklı olaylara götürse o zaman tadından yenmez de, 1 episode'u 2 ay yerine 1 yılda falan yaparlar o zaman bu arada silp'e yuh diyorum dishonored, borderlands 2, far cry 3 gibi oyunlar 2012 oyunları diil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 dishonored iğrençti, yapımcıdan yeni bi arx fatalis bekliyodum ama mal nextgene fazla bi tür tabii.. sonra çakma thief çıktı. bl2 komik falan hafif ama yine öyle godtier bi şey değil, ilk oyundan bi farkı da yok zaten. fc3 iyiydi işte sp'si enfesti, ama mp o kadar kötü yapmışlarki spden sonra oyunnu unutmamı sağladılar. yine de fc3 benim için geçen yılın en iyi AAA oyunu diyeyim ama twd ve hotline ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sence bioshock da kötüdür zaten system shock'un devamı olmadığı için :D tey allam adam dishonored'a iğrenç dedi gameplay izlemeden oyundan herhangi bir şey beklemek de cabası... ben de bundan sonra sırf filmlerin isimlerine ve yönetmenine bakarak gidicem, komedi diye gittiğimde aksiyon çıkıcak hiç beğenmicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yapılırken yıllarca rpg-action olacak dendi onun içişn öyle bekledik herhalde yoksa o kadar angut değilik (bioshock da kötü zaten sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tey allam ya sana diyecek bişi yok Dishonored ve Bioshock için. Bu arada beyinsiz Telltale yine diyalogları skip etme imkanı tanımamış, kıl oldum. salak mı bu adamlar ya space'e basıp geçebilelim diyalogları tek tek işte, ne zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hepsi köttü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bioshock ile dishonoredın kötü oyunlar olduklarını görebilmen güzel de sonra walking shit the movieyi övmen http://i.imgur.com/aiEpWqG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bioshock 1 iyiydi. 2 kötüydü. Infinite iyiydi. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Kaede said: bioshock ile dishonoredın kötü oyunlar olduklarını görebilmen güzel de sonra walking shit the movieyi övmen http://i.imgur.com/aiEpWqG.gif movie olarak güzel dğeil miydi şimdi allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 walking dead oyun değildi ya. dizisi çok kötü olduğu için beğendik. diziden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tam acitasyon kucuk emrah filmleri gibi..poh gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar