Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 dün gece başladım 2 episode bitti. şimdi 3e başlayayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 diziyi izlemeyen, hatta sevmeyen için de güzel olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 konu olarak diziyle alakası yok. tarz olarak bilemedim ama. eğer dizide sadece konuyu sevmediysen oyna. yalnız oyun fps gibi değil onu söyleyeyim daha çok seçimler yaptığın hikaye oyunu gibi. ha arada sırada zombilere falan ateş ediyorsun ama oyunun çok az bir kısmı o, işin survival kısmında aktif rol almıyorsun genelde story advancement kısmındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oyun tam modern adventure ya. böyle daha fazla interaktif dizi yapmaları lazım firmaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oyunun %5'i combat, %15'i ekrandaki objelere tıklama, kalanı dialog'da cevap seçmek ve cutscene izlemek, bayağı bayağı interaktif film niyetine, borderline oyun yani. 10-12 saatte bitiyor aşağı yukarı. çok uzun bir film izliyormuş niyetine düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tek sıkıntı cutscene/dialog geçme olayı yok, 2. kez farklı seçeneklerle oynamak istiyorum, 2 saatte falan bitiririm her şeyi bildiğim için amma hiçbir şeyi geçemeden dayanmama imkan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dizi farklı bir ortamda insanların birbiriyle ilişkilerini anlatan, cliffhangerla biten klasik ABC dizisi gibi geldi sevmedim. Oyunu sevmemem için bi sebep yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Oyun diziden iyi her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oyun cok sacma yerlerde sizi ekrana mal mal baktirticak kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yeni episode gelecek mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 season 2 çıkacak ama ayrı oyun olarak mı buna ek mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ayrı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 app store'da episode 1 bedave oldu indirip oynadım. bilgisayardaki oyunla aynı mıdır bu? öyle gibi gözüküyor ss ler falan hep aynı. öyleyse telefona alayım oyunu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aynıymış ios ile pc version. telefona aldım oyunu hem yarı fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Yeni oynadım, 2 partı bitirdim ve diyebilirim ki diziden 10 kat daha iyi. Konunun gidişatı süper. Resmen vicdan yapar, seçenekler üzerinde dakikalarca düşündürür hale getiriyor oyun sizi. Bu yüzden olmalı ki bazı seçeneklere zaman kısıtlaması koymuşlar :D Kesinlikle oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ya o zaman sınırlaması çok komik böyle seçenekli oyunlarda ya, dizinin hastası kuzene göstereyim dedim oyunu da dialoglar hep kim milyoner olmak ister'de telefon jokeri kullanıyormuşçasına geçti: - hangisini seçelim? - ya şu kelime neydi - hadi 2sn - ilkini seç bari - hay yetişemedim - ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kısıt kısıtlaması çok gıcıkmış ama oyun güzel kısıt kısıtlaması ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 akillim sana simdi zombi saldirsa bi saniye mi diceksin gercekcilik motoru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 zombi beklemesin de insan evladı beklesin biraz ya, beyinden seçmiyoruz diyeceğimizi, okuyoruz seçenekleri önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sonunda bitirdim. Normalde erkekliğime laf ettirmem ama ağlattı lan. Koyim dizisine, diziyi izlerken mallıklara yanıp mallara küfrediyoruz ama oyun insanın ağzına sıçıyor bariz konusuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 progamer said: credits den sonrada bir sahne var oyunda. fuuuuuu bunu görmedim tekrar izleme şansına sahip miyim ? clem beni vurdu son da, aynı sahne mi ? edit: youtube'dan izledim, iki kişi ovada yürüyor da onlar kim, clem ne yapacak yarıda kesmişler fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Amazon'da 12.49$ a inmiş, 5 dolar kuponunuz da varsa iyice kelepir =P http://www.amazon.com/Walking-Dead-Online-Game-Code/dp/B007WWW2C8/ref=br_lf_m_1000728511_1_1_img?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1451272842&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000728511&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0MDDP1050V6B2D1RMPXJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ep3 ile ilgili spoiler içeren bir soru Lilly'nin karavanı kaçırma ihtimali var mı? Karavanı kaçırırsa Carley de ölmez diye düşündüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 nigger, yok o olay her şekilde öyle gerçekleşiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 karakterlerle ilgili olan seylerin olmama ihtimali genellikle yok... lineer baya oyun, mass effect gibin ne yaparsan yap direkt course correction geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar